Karolína Plíšková po prohrané úvodní sadě zničila Brengleovou. Její sestra Kristýna neuspěla

17. 1. 2019, 02:52
Aktuality 122
AUSTRALIAN OPEN - Karolína Plíšková sice s bránící se Madison Brengleovou ztratila úvodní sadu, ale nakonec Američanku po výborném výkonu v dalších dvou setech zničila a postoupila do třetího kola. Kristýna Plíšková svou sestru Karolínu nenapodobila a na Australian Open končí po porážce se Shuai Zhang ve druhém kole.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková vstoupila do letošní sezony opět v Brisbane a podruhé celý turnaj vyhrála (2017). Po zisku 12. kariérního titulu se vydala na Australian Open, kde zatím úspěšně potvrzuje roli jedné z největších adeptek na postup do závěrečných kol.

Po suverénním vítězstvím nad krajankou a kvalifikantkou Karolínou Muchovou dnes nečekaně musela otáčet utkání druhého kola. Po prohrané úvodní sadě však Madison Brengleovou zničila 4-6 6-1 6-0, Američanku porazila i potřetí a protáhla svou neporazitelnost na sedm zápasů.

Plíšková měla v prvním setu velké problémy. Česká dvojka nedokázala najít recept na skvělou obranu soupeřky, která navíc výborně četla hru a hlavně z bekhendu posílala české favoritce míče až k základní čáře, čímž ji nutila k chybám. Ztracený servis v pátém gamu si sice Plíšková ihned vzala zpět, nicméně znovu o podání přišla v deváté hře a Brengleová úvodní dějství bez problémů doservírovala.

Plíšková se nenechala ztrátou úvodní sady rozhodit a věděla, že musí i nadále hrát agresivně. Začala proto hrát ještě na větší riziko a tentokrát jí začalo vše padat do kurtu a rychle se dostala do vedení 4-0. Poté začala mít slabší chvilky, ale Američance ve druhém setu povolila jediný game. V rozhodujícím dějství už byla Plíšková psychicky na koni a Brengleové nadělila nepopulárního "kanára". Nezabránila jí v tom ani desetiminutová přestávka kvůli dešti.

"V zápase bylo k vidění snad všechno. Nějaké brejky, dobrý tenis, ale i zbytečné chyby z mé strany. První set se mi nepovedl, soupeřka ovšem hrála velmi solidně. Brání tak dobře, že je někdy opravdu těžké výměnu zakončit. Jsem ráda, že jsem to nakonec zvládla," uvedla Plíšková, jež dnes nasázela 45 winnerů a 29 chyb, na síti uspěla 27krát z 35 náběhů, a utkání ukončila sedmým esem. V posledních dvou setech dominovala i díky využití 5 ze 6 brejkbolů.

V dalším kole čeká světovou osmičku Camila Giorgiová, která zničila 6-2 6-0 Igu Swiatekovou. Teprve sedmnáctiletá talentovaná Polka při své premiéře na grandslamu prošla tříkolovou kvalifikací a dostala se až do druhého kola. S Giorgiovou má Plíšková bilanci 4-1, naposledy ji porazila předloni v Cincinnati.

Kristýna Plíšková svou sestru Karolínu nenapodobila a na Australian Open končí ve druhém kole. Méně úspěšná z tenisových dvojčat prohrála 3-6 5-7 se Shuai Zhang z Číny.

Plíšková se v úvodním dějství trápila s procentuální úspěšností trefených prvních servisů, přesto své soupeřce nabídla jediný brejkbol. Jenže ten výborně hrající Číňanka hned v úvodním gamu na podání Češky využila, sama si servis držela bez jakýchkoli potíží a náskok už nepustila.

Za stavu 1-1 ve druhé sadě byl zápas kvůli dešti zhruba na hodinu přerušen. Přestávka české hráčce pomohla. Plíšková si vypracovala vedení 5-2, ale šanci srovnat stav utkání na 1-1 na sety nevyužila, když prohrála následujících pět her.

Plíšková z Melbourne odjíždí stejně jako z úvodního letošního podniku v Shenzhenu s bilancí jedné výhry a jedné prohry. Na Australian Open alespoň o kolo vylepšila loňský výsledek a po skončení úvodního grandslamu sezony se vrátí do elitní stovky žebříčku WTA.

Shuai Zhang v souboji o osmifinále vyzve Elinu Svitolinovou, která si poradila po setech 6-4 6-1 se Slovenkou Viktórií Kužmovou. S Ukrajinkou se utká podruhé.

Z českých tenistek budou tedy o osmifinále bojovat pouze Karolína Plíšková a Petra Kvitová, jež postoupila již včera.

• AUSTRALIAN OPEN •
Melbourne, Austrálie, tv. povrch, 62,500.000 australských dolarů
čtvrteční výsledky (17. 1. 2019)
• Dvouhra ženy - 2. kolo •
Kar. Plíšková (7-ČR) - Brengleová (USA) 4-6 6-1 6-0
Shuai Zhang (Čína) - Kr. Plíšková (ČR) 6-3 7-5
Halepová (1-Rum.) - Keninová (USA) 6-3 6-7(5) 6-4
Ósakaová (4-Jap.) - Zidanšeková (Slovin.) 6-2 6-4
Svitolinová (6-Ukr.) - Kužmová (SR) 6-4 6-1
Mertensová (12-Belg.) - Gasparjanová (Rus.) 6-1 7-5
Sevastovová (13-Lot.) - Andreescuová (Kan.) 6-3 3-6 6-2
S. Williamsová (16-USA) - Bouchardová (Kan.) 6-2 6-2
Keysová (17-USA) - Potapovová (Rus.) 6-3 6-4
Muguruzaová (18-Šp.) - Kontaová (Brit.) 6-4 6-7(3) 7-5
Qiang Wang (21-Čína) - Kruničová (Srb.) 6-2 6-3
Jastremská (Ukr.) - Suárezová (23-Šp.) 6-3 3-6 6-1
Giorgiová (27-It.) - Swiateková (Pol.) 6-2 6-0
Su-Wei Hsieh (28-Tchaj-wan) - Siegemundová (Něm.) 6-3 6-4
V. Williamsová (USA) - Cornetová (Fr.) 6-3 4-6 6-0
Bacsinszká (Švýc.) - Vichljancevová (Rus.) 6-2 7-5
• Čtyřhra - 1. kolo •
Strýcová/Vondroušová (ČR) - Dabrowská/Yifan Xu (3-Kan./Čína) 6-2 3-6 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

122
Přidat komentář
EllNino
Budou hrát proti páru Putintseva/Diyas, tedy tenistkám, které Báru kleply v posledních dvou zápasech :) .... Bára se vyjádřila, že ji moc chce porazit, jsem na ten zápas zvědav :D
Reagovat
tommr
no já jsem hlavně zvědavej na podávání rukou po zápase ... :)
Reagovat
brixner
Jsou enklávy, kde je óbrprdel předností, třeba ti Afroameričané, jak se jim s oblibou říká. Prostě se jim to líbí, potud OK. Jenže tohle všechno se, podle mě, "veze" se Serenou díky jejímu chování a vystupování během své kariéry. Američané jsou velcí nacionalisté, ale i v samotné "afroamerické" části Ameriky má Serena dost odpůrců, korunu tomu všemu nasadila asi fakt loni na USO. Myslím, že to opravdu občas přehání, souhlasím s názory o buznách a jejich různých Pride - tohle souvislost má! Já jí nikdy rád neměl, ne kvůli vzhledu a kozám, ale právě pro ten verbální projev! Je jediná hráčka, kdy v zájemném mači fandím Sereně a to je zobka! Jinak je mi vcelku u prdele. Já bejt Ósakou, najmu si nějakýho samuraje, aby jí za USO katanou kapku vosekal a vobříz a potom by si nikdo ani nevšiml, že má na sobě cameltoe legíny:-) No nic, dělám si prdel, znáte mě, ne? Každopádně až Serena skončí, bude to zase jakž takž ženský tenis a jen doplním-už aby to bylo! Mňo...;-)
Reagovat
annah
Tak tak. Vrcholně nesympatická baba, bez ohledu na vzhled. Ještě jsou mi nesympatické Halepová a Cibulková, ale na Konga zdaleka nemají.
Reagovat
brixner
No, asi sem úchyl, ale mě se docela líbí Cibule prdelka :-)) No fakt, že jo!
Rumunka...Ne, to fakt ne :-(
Dementěvová...jo, to fakt jo! Tenkrát, no...
Tak sem se teďky rozhicoval, že asi skočim do bordelu, jakožto věrnej a stálej zákazník mam různý slevy a tak :-)
Reagovat
FulnekUltras
snad už jsme limitně blízko ;-)))
Reagovat
Kozoroh
https://twitter.com/i/web/status/1085902198935093250

Nominaci si vysloužil i No1e ;)
Reagovat
com
Karolina vynikajicne, kdyz pomineme prvni set :D A Kristyna muze byt rada aspon za to druhy kolo
Reagovat
Mayo
Kristyna môže byt rada, že je rada.
Reagovat
Fransoas
Kristyna Plíšková.Pokud se nepodaří potvrdit dvougamové vedení do vítězného setu,tak veškeré naděje do dalšího průběhu zápasu jsou tím pádem promarněné -škoda.Dost možná,není-li zdravotní problém,tak to může být otázka i mentální.Přeji Kristýně,aby letošní sezóna byla lepší než minulá.
Reagovat
tommr
o tom, že Kristýnu sráží její špatná psychika nemůže být pochyb. Příkladů kdy nedotáhla dobře rozehranej set/zápas jsou mraky ...
I přes dnešní zbytečnou prohru si ale po AO v žebříčku polepší a posune se zpátky do první stovky ...
Reagovat
Krisboy
Stěžovala si i na novou raketu:

https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/1062118-frustrovana-pliskova-rozmlatila-raketu-veri-vsak-ze-letos-bude-lepsi.html#hp-artcl
Reagovat
Holahej
Ti lidé, co tady hnusně, urážlivě, vulgárně dehonestují Serenu W., by sem na portál měli dát svoje fotografie, aby bylo vidět, jak to jsou fyzicky ?dokonalé? a přitažlivé osoby....

Serena o tom již dříve vícekrát mluvila a je to všeobecně známo, jak Venus /fyzicky je podobná otci/, záviděla postavu, její dlouhé štíhlé nohy, trápila se svým vzhledem, zvlášť při mediálním honu na její vyfocení, třeba na pláži?a až postupem času se s tím dokázala trochu smířit, že má postavu geneticky po matce, která je velmi silná, má široká stehna a vyklenuté, mohutné, dlouhé a velké zadní partie...a že to může i jako sportovkyně ovlivnit jen z části a pořád to bude její handicap v běhavém sportu, ale jako veřejně známá osoba, která dostává spoustu ohlasů, píšou jí názory, posílají příběhy a to i tragické, kdy hlavně některé ženy byly psychicky zdeptány posměšky, urážky, nadávky na svůj fyzický vzhled...., se rozhodla jako úspěšná, známá, dobře si žijící žena, pomoci těmto ženám příkladem tak, že se nebude stydět za své tělo, dané hlavně dědičně, nebude svoji "tloušťku" skrývat a bude otevřená schytat kritiku, že je taková, jaká je, jak jí bylo dáno do vínku...a i proto je její popularita ve světě velká, ?.příznačně mimo ČR?.
Reagovat
tommr
jedna věc je nestydět se za svou postavu (což je jistě sympatický) a druhá věc je neustále ten svůj monstrózní zadek vystavovat na odiv (což je směšný až odpudivý). Sereně by určitě prospělo kdyby se oblékala decentně ...
Reagovat
George_Renel
Např. homosexuála taky nikdo neřeší, ani všeobecně známého. Ale pokud by nosil nápis "Jsem homosexuál" začnou ho řešit jsetli není na palici.
Reagovat
Nenela
Podivala jsem se dolu, co tam lidi pisou a i kdyz Serenu nemusim a jeji oblek mi pripada vylozene odpudivy, je to porad osobnost, ktera toho hodne dokazala a rozhodne si zaslouzi respekt a ne takove sr..y, ktere nekteri z vas o ni pisete.
Reagovat
Mayo
Sú ti hnusní rasisti.
Reagovat
misa
A co teprve když lidi nadávají chudákům ekonomickým migrantům, kteří si jen chtějí užít v Evropě pěkných dávek. To už je vrchol lidského hyenismu...
Reagovat
SpacialRecognition
prohrát?
Reagovat
EllNino
Pavlásek uhraje maximálně něco na antuce, na halovém mejdle opravdu ne
Reagovat
Torn
Zase mu tak nefandi. :D
Reagovat
SpacialRecognition
Z *5-4 ve třetím... gratuluji.
Reagovat
mahycek
Už od devíti . Berdych hraje v 01.00 Roger, druhý zápas na
centru , zhruba ve 3 hodiny a Nadal v devět. Všecno našeho času.
Reagovat
Andrew89
už někdo rozpis na zítra?
Reagovat
smazaný uživatel
Peťa, ne dřív jak v 17 v Melbourne aréně.
Reagovat
Andrew89
super ..díky:)
Reagovat
mahycek
To je hrozný, co ta Serena má na sobě. To stratila soudnost ? Když ona, tak její tým by ji měl mít. Hrozné.
Reagovat
slacker
Jestli divaci an serenu nepiskaji, tak sztartili soudnost divaci. Po US Open 2018 je serena wiliamsova u me persona non grata. Obr krava kterou je potreba ostrakizovat a vyhnat na okraj splolecnosti.
Reagovat
Krisboy
Ona na okraji společnosti už dávno je. Ovšem na úplně jiném okraji, než ty myslíš :)
Reagovat
turista
Serenu sice nemusím, pořadatelé turnajů ji mohou za oblečení podusit, rozhodčí zase za chování. Ale v demokratické společnosti nelze nikoho ostrakizovat protože je to v rozporu s jejími principy. Nebo si na tu demokracii ten rozvinutý svět pouze hraje. Naštěstí pan Jirásek má rozum a nikoho nikdy na TP neostrakizuje.
Reagovat
milik254
Jak dlouho budou haters Sereny ještě vytahovat a hrotit její (sice trochu přehnanané, to uznávám) reakce?
Reagovat
Krisboy
Praserena byla vždycky svi.ě a tou zůstane až do smrti. Tím hysterickým výstupem na US Open to jenom dokázala těm, kteří to z nějakého důvodu ještě nevěděli.
A jestli to její divadlo považuješ za "trochu" přehnané, jsi blb.
Reagovat
SpacialRecognition
+1
Reagovat
milik254
Znáš Serenu osobně, nebo hodnotíš jen Serenu-tenistku z kurtu? Jo, přehnala to, ztratila za to taky game ve finále, ale vyčítat jí to do konce života je fakt i pro tvou duši k ničemu.
Reagovat
Krisboy
Kámo, vždyť jde jen o názor. Pro tebe je hrdinka, pro mě arogantní, hloupá a nesportovní megera. Ty ji snad osobně znáš???
A Prasereně nevyčítám nic. Jenom mě jsou zkrátka lidé jako ona bytostně nesympatičtí a nepříjemní. A kdo jí žere ty kecy o sexismu a mateřství, je prostě id iot.
Reagovat
Fandina
A mně jsou zase krajně nesympatičtí lidé tvého ražení, kteří permanentně ukazují na druhé, jak něco zkazili, udělali špatně a každý, do si to podle nich nemyslí, že to tak bylo, je i.diot.
Reagovat
Torn
Tohle děláš především ty.
Reagovat
Fandina
Nereaguj na moje příspěvky.
Reagovat
Krisboy
:D
Ty aby ses nenasrala do cizí konverzace se svými bláboly, že?
Reagovat
Fandina
Jj, když čtu, jak se tady ty a tobě podobní naparujete ve stylu všechno vím všechno znám a všichni ostatní jsou idi.ti, tak mi to nedá.
Reagovat
janek_da
ty pravdu mas
Reagovat
Krisboy
Ne ne ne ne ne! Pravdu má jen a pouze Fandina.
Reagovat
blixa
Určitě si myslí, že v tom je "k sežrání" :D Z týmu ji nikdo nic neřekne, nebude riskovat bombu čenichovku :D
Reagovat
Krisboy
"Myslí" ? A čím???
Reagovat
blixa
Myslíš, že ji snad má malou ? Tam se vejde myšlenek ... :D
Reagovat
Krisboy
Fuj...tak teď se mi regulérně zhoupnul žaludek...jsi úchyl :)
Reagovat
janek_da
:)))
Reagovat
Torn
Blixa je gurmán. :D
Reagovat
blixa
Tak o tom nepochybuj ! :D
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))
Reagovat
Fandina
Má děsnou postavu, s tím se těžko něco dělá. Ale faktem je, že když má sukynku, tak ten její zadek tak nevynikne. Tohle jí obepíná a ještě je to celkem světlá barva, ta nic nezakryje. Možná, kdyby volila od pasu dolů na těch kalhotech třeba černou, vypadalo by to líp. Nicméně zvýrazňuje jí to právě to, co by měla schovávat. Postavu jí fakt nezávidím.
Reagovat
milik254
Ona ukazuje (nejenom) ostatním ženám, že by se nikdo neměl stydět za svou postavu a omezovat se tak v tom, co nosit. Je to hrdinka, idol a bojovnice!
Reagovat
Fandina
Ukazovat svoje nedokonalosti není žádné hrdinství. To může každý. Ale jinak je to fakt její věc, v čem chodí. Já jen říkám, že kdybych byla já na jejím místě, tak bych si tohle na sebe nevzala.
Reagovat
milik254
No vidíš, já si naopak myslím, že ukazovat své nedokonalosti je hrdinství, neboť ne každý to dokáže, navíc ještě takhle veřejně jako Serena.
Reagovat
Fandina
Já bych řekla, že hrdinství je udělat nějaký dobrý čin ne vystavat to, co se mi nelíbí. Ale třeba se jí tohle oblečení líbí. Její věc.
Reagovat
Torn
Spíš je to nesoudnost a absence nulová sebereflexe od Sereny, což předvádí celou svojí kariéru. Výsledky má super, ale jinak je to komediantka.
Reagovat
ttopi
Tak, tak. To, co píše milik se dá aplikovat spíše v případech, kdy se nedokonalost nedá nějak skrýt a dotyčný se neschovává, ale ukáže se tak, jak vypadá. Zrovna v oblečení je ale možností nekonečno, takže tohle není žádné hrdinství Sereny, že si vezme něco uplého na svůj velký zadek. Existuje opět nekonečně oblečení, ve kterých by vapadala řekněme "normálně".
Reagovat
rybicka
Hrdinkou ji nevidím, ale i já se domnívám, že se ukazuje vědomě. Se sukénkou by to tak nevyniklo.
Pokud tak činí z altruistického - aby holčičky neumíraly na vyhladovění, pak poklona. Pokud tak činí, že ví jak mnoho mužů vlastně touží užít si s tak "obrovskou masou", pak jen exhibicionismus.
Nejspíše je to od ní částečně z obou důvodů. Každopádně je v tom úspěšná, neb řeší se to i zde
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v Americe je to prostě jinak, některý ženský za takovej zadek na plastice utrácejí majlant, viz Kardashian.
Reagovat
smazaný uživatel
Recesistka je to.
Reagovat
Blondie
Hele... a co když ten zadek prostě skrývat nechce? ;) to tě nenapadlo? Ano, jsou mezi námi i ženské, které mají přístup "mám pořádnou zadnici a stydět se za to nebudu." Serena je sportovkyně, těžko by někdo mohl poukazovat na obezitu či tak. Prostě má zadek jako valach. Je náhodou osvěžující, že se za to nestydí.
Reagovat
Fandina
Je to možné, že ho nechce skrývat. Já jen, že já bych na jejím místě volila něco slušivějšího. Tohle jí fakt nesluší.
Reagovat
ttopi
Pokud ho nechce skrývat, může si vzít něco průhledného. Ne, o tom to opravdu není. Navíc opakem "skrývat nechce" není jen "vzít si něco uplého". Vždyť si mohla vzít cokoliv jiného, čím by se neskrývala, ale zároveň by tak nedráždila.
Reagovat
LukasH
Nevím, ale tohle bych neoznačil za děsnou postavu. Má velkej zadek a prsa. Co by za to ženský daly. Jako nešťastnou ženskou postavu beru velký břicho, malý prsa a malej zadek. Samozřejmě druhá věc je to, co si Serena bere na sebe. Ale aby mě to nějak pobuřovalo...spíš se zasměju a je to. :-)
Reagovat
Fandina
Mně se tedy její postava vůbec nelíbí a vím, že to vlastně člověk neovlivní, jakým typem se narodí, jestli bude mít velká nebo malá prsa, zadek, štíhlé nohy, malou hlavu, blond, černý. To je člověku dané. Nicméně její postavu bych nechtěla.
Reagovat
ttopi
Je fakt, že zrovna Serena s tou postavou nic neudělá, ikdyby chtěla. Prostě má takové dispozice. Ale dříve, když byla taková svalnatější a pevnější, vypadalo to lépe. Ale je po porodu, dá se to pochopit, to tělo se pak chová jinak.

Pak jsou tu i takové, které si kvůli úspěchu nechají prsa zmenšit - Halepová.
Reagovat
misa
Myslím, že za velký zadek model Serena by žádná nic nedala.
Reagovat
LukasH
No nevim. V USA si ženský nechávají zadek zvětšovat dost často.
Reagovat
misa
Asi chtějí nějak vyvážit prázdno v hlavě.
Reagovat
Torn
V příštím kolem nepřiliš sympatická Italka, doufám, že tenhle tentokrát vyprášiš kožich, aby odešla s nafučenou tlamou. Navíc ta její hra, která by se dala přirovnat ke sportce...
Reagovat
Fandina
Na sportu je anketa k oblečení holek na AO.

Nejvíc tam má Petra v pruhovaném tílku a denin sukynce. To se mi také líbí, ale nejvíc se mi líbí šaty Márie, pak Caro, Petry, Káji a pak ty ostatní.

https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/1061158-kraska-v-modrem-nebo-hvezda-v-zelenem-ktery-outfit-na-australian-open-se-vam-libi-nejvice.html#article-artcl

Který outfit se vám líbí nejvíce?

Šaty Marie Šarapovové. 6,3 %
Tílko a sukně Petry Kvitové. 46,7 %
Tričko a sukně Simony Halepové. 0,9 %
Overal Sereny Williamsové. 1,1 %
Tílko a sukně Caroline Wozniacké. 11,2 %
Šaty Garbiňe Muguruzaové. 1,1 %
Tílko a sukně Karolíny Plíškové. 18,4 %
Tričko a sukně Elise Mertensové. 0,8 %
Tílko a sukně Heather Watsonové. 0,8 %
Šaty Venus Williamsové. 4,4 %
Šaty Dominiky Cibulkové. 8,3 %
Reagovat
Nenela
Dik za tip, hlasovala jsem pro Caro. Maria by u mne byla na 2. miste, Karolina na 3., Serena na poslednim. Ostatni neco mezi.
Reagovat
Fandina
Jj, Serena je u mě také na posledním místě.
Reagovat
Fandina
Ještě je celkem zajímavá varianta Nike denin barevné triko, co má Sloane. To se mi líbí, ale ta černobílá varianta co má Petra trochu víc.

https://i.dailymail.co.uk/1s/2019/01/16/02/8581388-6596709-image-a-35_1547605929109.jpg
Reagovat
Kozoroh
Do stavu 6:3 a 3:0 pro Simonu to vypadalo, že zápas bude pro Simonu snadný, ale z utkání se vyklubala náročná bitva, ve výměnách byla Keninová víc než vyrovnanou oponentkou a Simona musela předvést to nejlepší ze sebe, aby otočila z 2:4 na 6:4 v třetím setu.
Reagovat
EllNino
To bude zatím jeden z šlágrů turnaje ... obě dneska vybojovaly postup, Venus ve 3. setu neuvěřitelně silná, je fakt pořád dobrá :) Výletů na síť přibývá s věkem, je tam opravdu často, to je dobře :)

Simona se Sonyou byl zatím pro mě zápas turnaje, možná ještě lepší než Venus s Buzarnescu :) ... Sonya je skvělá, rychle po odskoku, zaťatá, správně napružená, ruskou povahu nezapře :) ...

Zápas Simony a Venus bude pecka :)
Reagovat
FulnekUltras
Věřím, že Simona vyhraje, protože v opačném případě by to Kong v následujícím kole měl snadné až příliš.
Reagovat
ttopi
https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/1061992-nejen-neucta-k-souperkam-putincevova-vztycila-prostrednicek-na-divaky.html#hp-sez

:D
Reagovat
smazaný uživatel
Sonya s Halep krasny tenis ve 3. setu
Reagovat
Nenela
Halep zacina tect, ze by prekvapeni?
Reagovat
ttopi
Vypadalo to, že je na lopatě. Teď je na koni :D
Reagovat
Kozoroh
Čím dál lepší tenis...
Reagovat
rybicka
No Keninová s Halepovou se opravdu nedala zdarma. Klobouk dolů. Simona se myslím i dost bála.
Reagovat
mahycek
Tentokrát v 01.00 Tomík Berdych a druhej zápas v areně
Roda Levera Roger - Fritz. Zase nedali Rogera , alespoň na
sedmou hodinu jejich a (9.00) našeho času. Asi mu oplácejí
ty night sesions z loňska. A Nadal hraje v 9 našeho času.
Už podruhé. Takže vstávat na Berdych a Rogera. Ten to bude
mít s Frickem těžké. (možné překvapení)
Reagovat
Fandina
Nestraš s tím překvapením. Doufám, že se nebude konat.
Reagovat
mahycek
Tak Cornetová vyrovnala s Venus na 1-1 na sety, takže to
bude opravdu dlouhej den !!!
Reagovat
mahycek
Keninové vyrovnala s Halepovou na 1-1 na sety ! Dneska to
bude až do odpoledních hodin našeho času. Po nich bude
hrát Serena na cenru a pak ještě bonbonek Djoko-Tsonga. A
na Margaret Courtové ještě po Venus W. Zverev - Chardy a
Muguruzová s Kontou.
Reagovat
EllNino
https://ausopen.com/schedule#!8026

Máša s Caro není NS na RLA, jak tu někteří říkali :) Dostali přednost Demon a Kerber s Birrell :)

Tomáš zahajuje v Melbourne aréně a Petra s Bel ukončují program, takže zase večerní zápas, supr :)
Reagovat
PetaM
Jsem rád :D Zase se vyspím. Tomáše jen z HL :D
Reagovat
SpacialRecognition
Jako že zase večerní program, to není moc fér pro ostatní.
Reagovat
ttopi
Zase půjde později spát.
Reagovat
PetaM
17:00 není večer :D Navíc prostě nehraje v Night Session, ale v Day Session poslední zápas :D A až budou mít i ostatní holky pořezanou ruku, tak si řekneme, co je fér :D :D
Reagovat
SpacialRecognition
" A až budou mít i ostatní holky pořezanou ruku, tak si řekneme, co je fér"

No to je argument jako vrata teda...
Reagovat
PetaM
Taky je to sranda :D Nevidíš smajlíky? :D
Reagovat
lvicek
Ja mam pocit, ze Peta celkem casto schytavala dost blbej program, tak tedka se ji to zase trosku vratilo. Tak ji preju, at z toho vytezi trochu prijemne podminky.
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak
Reagovat
tommr
zatím proti Čínance úplně bez šance ...
Reagovat
ttopi
No a teď Plíšková nedopodávala set :-/
Reagovat
EllNino
a hlavně z gembolů ztratila i další servis
Reagovat
tommr
a vzteky zdemolovala raketu. To je snad poprvé co jí vidím takhle vytočenou ...
Reagovat
tommr
a přichází očekávanej konec. Ve druhým setu z 5:2 na 5:7 ...
Reagovat
Dobry-den
to se stává i lepším hráčkám, než je labilní Kristýna ;-)
Reagovat
EllNino
a buďme upřímí, Suai Zhang je lepší tenistkou, než je Kristýna
Reagovat
marcel19752
Chtěl jsem ke Kristýně taky něco napsat,ale vidím,že je to tady dokonale rozebrané....napíšu jen: škoda slov :-)
Reagovat
Fandina
Keys měla na sobě tu Nike variantu bílé triko bez rukávů s pruhy vpředu a deninová sukynka. To se mi celkem líbí. Ale mě se celkem líbí celá tahle kolekce i s těmi krátkými triky. Jednak je to celkem v médě, krátá trika nad pas a je to i dobré do veder, hlavně pro holky, když hrají na kurtu, je to vzdušné i když možná mohla Nike udělat trochu větší výstřih nebo kratší rukávky, ale i tak je to zajímavé, deninová sukynka a k tomu různá trika.
Reagovat
Nenela
Denimova sukne pekna, ale zbytek vypada strasne. To volne triko muze vetrat, ale je proste kratke a holkam dela medvedi sluzbu, nevypadaji v nem pekne. Za me nejhorsi kolekce od Nike za nekolik poslednich let.
Reagovat
Fandina
Ono v té kolekci je i normální triko. Nemusí nosit jen to krátké. Je jich tam víc.
Reagovat
Fandina
Jedno z nich má teď Halep.
Reagovat
mahycek
To je mač Miloš - Stan a Nishi- Doktor !!
Reagovat
Fandina
jj oba, je to přetahovaná
Reagovat
bIbec
Kamilka na letošním AO jede jak pila. Aby nakonec nedošla dál než do ČF, jak sem ji tipoval.
Reagovat
tommr
nestraš ...
Reagovat
EllNino
Snad je zase nachvíli zdravotně fit, postupuje suverenně ... Nasťa Potapova bude v budoucnu určitě vidět, dneska ale převládly zkušenosti :) Madison má na GS pravidělně skvělé výsledky, tak by mohla ještě pár kol přidat, ale už další zápas s Elise Mertens bude hodně těžký ...
Reagovat
Dobry-den
Karolína zatím letos střídá třísetové výhry s dvousetovými. Příště je tedy na řadě výhra ve dvou setech. ;-)
Reagovat
tommr
v prvním setu Karolína působila jako leklá ryba a šikovná Brengleová toho dokázala využít. Od druhého setu Karolína přece jen trochu zabrala a zápas ještě otočila ...
Nechci Karolíně sahat do svědomí, ale dneska to na mě působilo jako kdyby soupeřku hrubě podcenila. Pokud bude hrát podobným způsobem proti Giorgi tak bude bita jako žito ...
Reagovat
EllNino
tak Giorgi podcenit nesmí ... :) to může bejt taky za 50 minut konec
Reagovat
tommr
jj jestli na začátku zápasu pustí Italku do hry jako to udělala dneska s Brengleovou tak jí Giorgi rozstřílí na cucky. Ta fyzicky neodpadne jako dneska Brengleová ale bude naopak výkon stupnovat ...
Reagovat
Blondie
Taky mi přišlo, že se mrkla na žebříček a podcenila to. Ale na druhou stranu se mi nezdá, že by si to dovolila.
Reagovat
EllNino
První set lehce prospala, ale naštěstí se včas probudila a Maddie pak neměla žádnou šanci ... 3. set, hlavně po té dešťové pauze, byla už formalita ...Madison neudržela level a hlavně nedostávala tolik bodů zdarma ...

v dalším kole zatím suverenní Giorgi, celkem těžký los, ale snad Karolíně půjde servis, jinak může jít asi do casina místo toho, tam je taky ruleta podobná té, kterou hraje Camila :D
Reagovat
Fandina
pěkně, mám radost, kanárek ve třetím a hra pěkně pod kontrolou. Hezky se na to dívalo, přitom Brengle umí zahrát dobře. Jen tak dál Kájo, pojď!!!
Reagovat
EllNino
Petra by mohla vyprávět :D
Reagovat
Fandina
Jj, ta to na Brengle neumí, jednou Wimbledon, jednou Dubaj. Nemile mě to tenkrát překvapilo.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist