Díky za podporu...

Kategorie: Všeobecné
Poděkování za podporu dětského rybářského kroužku


Když jsme se kolegou Honzou Říhou rozhodli založit rybářský kroužek v prostorách Dětského diagnostického ústavu v Hradci Králové pro děti, které sem byly umístěny, dostalo se nám nečekané odezvy, když se nám do kroužku závazně přihlásilo jedenáct dětí. V souvislosti s tím však vyvstala otázka, jakým způsobem co nejrychleji zajistit materiální vybavení pro tolik dětí. Prvním z nápadů bylo zkusit rubriku daruji zde na MRKu. „Tak určitě… Za zkoušku nic nedáme, třeba bude někdo z kolegů rybářů ochotný se podělit o nějaký ten cajk, který již nevyužívá a dětem do začátku jistě pomůže“, pomyslil jsem si.


Příjemné a upřímně řečeno i zcela nečekané překvapení přišlo, když se ozval Miroslav Poupa, přezdívaný zde na MRKu jako "Miras ", který neváhal využít svých známostí a kamarádů a s ochotou a srdečností jemu vlastních dokázal pro nás zajistit všemožné rybářské vybavení.

Po předání tohoto pro nás obrovského daru, které se uskutečnilo v Praze, byly navíc děti pozvány na večeři do Mc Donald´s, což jak jistě chápete, byl pro naše děti nezapomenutelný zážitek.

Dovolte, prosím, abych touto cestou ještě jednou poděkoval panu Miroslavu Poupovi "Miras ", který společně s LRU položená ČRS SÚS a obchodem s rybářskými potřebami www.catchman.cz poskytli základní vybavení pro provoz našeho rybářského kroužku.
 

Aleš Matějíček
vychovatel, vedoucí ryb. kroužku
 
Aleš Matějíček - 16.1.2019

Diskuse k miničlánku

Alík - Profil | Pá 25.1.2019 15:33:44

Ahoj, všem moc děkuji za jejich reakce. Tondo, za věci budeme moc rádi, díky. Pokud bys sis našel čas a chtěl se s dětmi podělit a něco ze svého umění jim ukázat, byl by to velký přínos pro kroužek. Případně, pokud někdo další by měl chuť přispět či pomoci, budeme moc rádi. Chytat chodíme na obecňák a máme propůjčený jeden rybníček od Městských lesů. Příští rok plánujeme více plavané na Labi a Orlici. Zdraví Alík

petrikveprik - Profil | Pá 18.1.2019 15:32:07

Chválím a obdivuji aktivitu, odhlodlání pro dobrou věc a v neposlední řadě oběť vlastního času, kterého není nikdy dost..

tonouš - Profil | Čt 17.1.2019 17:07:44 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

pěkný to teda máte, chválím.taky sem ted vytřídil nějaké věci, tak ti to rád donesu..a můžem zajít na pivo...čau Alíku:-)

esoxboy - Profil | Čt 17.1.2019 15:00:17

smekám...... kéž jim to pomuže k cestě za lepším životem do budoucna

Widl_CZ - Profil | Čt 17.1.2019 8:28:16

Moc hezký. Přeju spoustu pěkných úlovků a ať děcka u rybaření na chvíli zapomenou na svět okolo.

Chose - Profil | Čt 17.1.2019 7:51:40

supr práce

Kruan - Profil | Čt 17.1.2019 6:44:37

Tak to je paráda. Skvělá věc se podařila. Jeden by nevěřil, že je dneska něco podobného možné. Výzvy jsem si na MRKu ani nevšiml a myslím, že ani nikdo z HK vlákna. A kam chodíte na ryby?