17. ledna 2019 • 08:22

Hotovo, Higuaín se vrací za Sarrim! Do konce sezony bude hostovat v Chelsea

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Argentinský fotbalista Gonzalo Higuaín jde na hostování do konce sezony do Chelsea, kde může oživit úspěšnou spolupráci z Neapole s trenérem Mauriziem Sarrim. Jednatřicetiletý útočník je hráčem Juventusu, ale na podzim hostoval v AC Milán, za který vstřelil osm branek.



Higuaín by mohl v útoku Chelsea nahradit trápícího se Španěla Álvara Moratu, jehož Sarri posadil na lavičku a jedná se o jeho odchodu na hostování do Atlética Madrid. Podle britských médií by se Argentincovo působení v Chelsea mohlo při splnění určitých podmínek prodloužit o dalších 12 měsíců.

Pod vedením současného kouče Chelsea Sarriho prožil Higuaín mimořádně úspěšnou sezonu 2015/16 v Neapoli, kdy 36 góly v ročníku vyrovnal rekord Serie A. Po ní přestoupil za 90 milionů eur do Juventusu, odkud loni v létě po příchodu portugalského kanonýra Cristiana Ronalda odešel hostovat do Milána.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud