Dáda Patrasová promluvila! Kolik toho vypila před bouračkou?

Dagmar Patrasová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. ledna 2019 9:35

Vařila se jí krev, v níž koloval alkohol. Tak by se dalo popsat rozpoložení Dády Patrasové 26. prosince večer. Toho dne se nachomýtla k dopravní nehodě, která pro ní má dalekosáhlé důsledky. Slavná herečka nyní konečně přiznala, jak se vše odehrálo.

Dáda Patrasová konečně připustila, že se 2,5 promile alkoholu v její krvi neobjevilo jen tak náhodou. „Ano, pila jsem. A přiznávám, že jsem pila hodně,“ přiznala pro týdeník Sedmička královna Koloběžka.

O co vlastně šlo? Patrasová o Vánocích vyměnila koloběžku za auto, po cestě do divadla se však stala účastníkem dopravní nehody. V ostré zatáčce do ní narazilo protijedoucí auto. Sama Dáda pak zavolala policii, načež druhý řidič se dal na útěk. Později se totiž ukázalo, že šlo o mezinárodně hledaného zločince z Ukrajiny.

Na místo dorazila policejní hlídka, která Patrasové naměřila výše zmiňovanou hladinu alkoholu v krvi. „Jděte do hajzlu! Žádný alkohol jsem nepila, to bych nesedla za volant,“ dušovala se tehdy před přítomnými novináři.

Do celé kauzy přitom neváhala zatáhnout svou dceru Aničku, když tvrdila, že den před nehodou u ní popíjela. Účastnice jedné z řad soutěže Tvoje tvář má známý hlas to však popřela s tím, že se s maminkou toho dne vůbec neviděla.

„Byla to jedna z největších pitomostí, které jsem v životě udělala. Nevím, jak mě mohlo napadnout řídit po flámu," hodnotí teď s odstupem času celou situaci Patrasová. Svého činu tedy evidentně lituje a hodlá za něj převzít zodpovědnost. Propříště by se však vyplatilo, kdyby se skleničkám s alkoholem obloukem vyhnula!

Témata: Dagmar Patrasová Anna Slováčková Felix Slováček