FolkyTonk 2019 * Soutěž mladých muzikantů, zpěváků a autorů

Divadlo Za Plotem, areál Psychiatrické nemocnice Bohnice, Praha 8, Ústavní 91

Termín: 1. - 2. února 2019

V pátek a sobotu 1. - 2. února 2019, o pololetních školních prázdninách, proběhne v Divadle Za Plotem, v areálu Psychiatrické nemocnice Bohnice, finále republikové hudební soutěže FolkyTonk.

Na programu III. ročníku, který je organizován ve spolupráci s Nadací ČRo Světluška, je 70 vystoupení mladých hudebníků ve věku 8 - 26 let, v žánru folk a country. Veškerý výtěžek ze vstupného a ze sbírkové akce bude určen na podporu mladých zrakově postižených muzikantů.

Po oba soutěžní dny začíná program v 09:30 hod a končí v 21:00 hod. V sobotu 2. února 2019 vystoupí od 17:30 hod jako host vynikající kytarista Josef Pelán, kterého následně po vyhlášení výsledků soutěže vystřídá skupina Light & Love. Podrobný program s informacemi je na stránkách soutěže.

Soutěž podporuje Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy a hl. m. Praha.

- www.folkytonk.cz - stránky soutěže

- www.pionyr.cz - stránky pořadatele

Pořadatel:

Pionýr, z. s. - 96. pionýrská skupina Veselí Medvědi, IČO: 68407114

Mračnická 1054/2, 102 00 Praha 15

tel.: 773 212 007

E-mail: folkytonk@folkytonk.cz , vrk@veselimedvedi.cz

Apolitická 96. PS Veselí Medvědi, jejíž hlavní činností je celoroční nezisková dobrovolnická práce s dětmi a mládeží, je registrována u zapsaného spolku Pionýr (www.pionyr.cz).

Klíčová slova ČR-rekreace-pop-hudba-hobby-menšiny-charita-Pionýr

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Kultura

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.