Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Šla s pravdou ven: Dáda Patrasová přiznala, že před nehodou pila jako duha!

Šla s pravdou ven: Dáda Patrasová přiznala, že před nehodou pila jako duha!
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 19 fotografií
vánoční bouračka
Před necelým měsícem Dáda Patrasová (62) havarovala se svým vozem na pražských Vinohradech. Nadýchala 2,5 promile alkoholu. A i když nejprve popírala, že v den nehody požila alkohol, teď šla s pravdou ven. Přiznala, že pila, a prý pila hodně!

"Ano, pila jsem. A přiznávám, že jsem pila hodně," svěřila Dáda časopisu Sedmička s tím, že se po Štědrém dni cítila osamělá. Podle zjištění eXtra.cz ji rozházel návrat jejího přítele Vita zpět do Itálie a zároveň chování jejího muže Felixe, který ji nechal doma samotnou a po společně stráveném Štědrém dni se odporoučel k milence. Svůj smutek Dáda léčila vínem.

"Byla to jedna z největších pitomostí, které jsem v životě udělala. Nevím, jak mě mohlo napadnout řídit po flámu," pokračovala Dáda, která následně přišla o zbylá představení v muzikálu Sněhová královna v Divadle Hybernia. Právě tam se po propité noci, kdy šla spát někdy nad ránem, svým vozem řítila. "Moc jsem toho nenaspala. Někdy nad ránem jsem si šla lehnout, nemohla jsem usnout. A když jsem konečně usnula, probudil mě syn s tím, že dnes hrajeme. V panice, abych nezmeškala představení, jsem proto popadla věci a sedla do auta," vylíčila Sedmičce herečka.

Nehoda se stala 26. prosince odpoledne na pražských Vinohradech a obešla se bez zranění.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy