Panečku, to je ale panděro! Leoš Mareš se pochlubil fotkami z exotické dovolené na Bali

Leoš Mareš 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. ledna 2019 11:07

V Česku právě udeřila zima, proto oblíbený moderátor Leoš Mareš se svou manželkou Monikou vyrazil za teplem. Nyní se na sociálních sítích pochlubil fotkami, které mnohé zaskočily. Nejspíš šlo převážně o ženy, které se možná Moniky v duchu ptají, jestli se jí Leoš takhle líbí.

Všichni jsou momentálně na Bali, dalo by se s nadsázkou říct. Kupříkladu topmodelka Simona Krainová tam sbírá odpadky, Leoš Mareš tam zase se svojí ženou Monikou podstupuje očistný rituál. Máme pro to pochopení, loňský rok byl pro elitního moderátora opravdu náročný. Vzpomeňme jen na kauzu s Kamilem Bartoškem alias Kazmou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#OčistnýRituál #SpíšeBychPotřebovalHubnoucíRituál Na fotografii jsem provedl jisté úpravy ?, ale nejsem si jistý, jestli jsou dostatečné ??? Nejsem holt @tmbkofficial #Panděro #Pupík #Cejcha #Břich #Bálo #Milan #Abdomen Neznáte někdo nějakého instalatéra, aby mně odšrouboval tu vanu..

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares), Led 16, 2019 v 2:08 PST

Mareš celý rituál ilustroval fotografií, kterou včera zveřejnil na svém instagramovém profilu. Mareš a jeho žena jsou na ní v posvátné indonéské lázni. Populární moderátor však téma příspěvku stočil úplně někam jinam.

Za pomoci trefného hashtagu totiž Mareš poznamenal, že by potřeboval spíš dietní kúru. Fotku ještě doplnil snad o všechna slova, které česká lidová slovesnost pro nadváhu zná, počínaje panděrem, přes pupík a cejchu, až k milanovi.

Moderátor Evropy 2 nezapomněl upozornit ani na to, že se na fotce svůj „tělesný handicap“ pokusil před svými followery skrýt. „Na fotografii jsem provedl jisté úpravy, ale nejsem si jistý, jestli jsou dostatečné,“ napsal k příspěvku.

Závěrem požádal lidi o pomoc při hledání „odborníka“, který by mu s hubnutím výhledově pomohl. „Neznáte někdo nějakého instalatéra, aby mně odšrouboval tu vanu,“ dodal závěrem Mareš, který je v Indonésii evidentně v dobrém rozmaru. Ten ho však možná brzy přejde. Shodit pár kil totiž nikdy není zadarmo.

Témata: Leoš Mareš Monika Marešová (dříve Koblížková) Indonésie