Zatočte s tuky a využijte sílu kuchyňského mixéru

vysokootáčkový mixér

Mezi jedno z nejčastějších předsevzetí do nového roku je změna životního stylu. Často chceme jíst lépe – lepší stravovací návyky začínají samozřejmě v kuchyni, a to se správným vybavením. Jedním z nezbytných pomocníků každé kuchyně je kuchyňský mixér.

Po vzoru slavných

Kvalitní stolní kuchyňský mixér dopomůže ke splnění vašeho nového, zdravého životního stylu. Pokud se inspirujete v amerických pořadech o vaření, určitě vám nejednou pozornost zaujal stolní mixér, který používají. V našich kuchyních se nejčastěji jedná o příslušenství značky Orava.

Stane se klenotem vaší kuchyně

Multifunkční mixér je speciálně navržen tak, aby připravil každou polévku naprosto dokonale. Hustou, sytou nebo jemně krémový vývar? To je už pouze na vás! Nejenom polévky, ale i kojeneckou stravu či smoothie zvládne „raz dva“.

Od freshe až po omáčku

Oblíbený vysokootáčkový mixér RM-2000 je oblíbený především kvůli svým vlastnostem. Poradí si s teplými pokrmy i drcením ledu díky výkonu až do 32 000 otáček za minutu. Hravě vykouzlí krémovou, hladkou polévku či těsto na palačinky. Nádoba, se kterou je přístroj dodáván má úctyhodný objem 2 l. Ocenit musíme i jednoduchost údržby – všechny demontované díly je totiž možno jednoduše mýt v myčce na nádobí. Aby mixovaný pokrm neopustil nádobu, je jeho součástí těsnící víko.

Trvejte na kvalitě

V dnešní moderní kuchyni je trend přípravy zdravých produktů přímo z mixérů. Pořiďte si tedy takový, který je schopen uchovat co nejvíce výživných látek, vitamínů či minerálů, což jistě ocení nejedna maminka, která tímto způsobem připravuje i pokrmy pro své ratolesti.

Pokud mixér nemůžete mít na kuchyňské lince vystavený jako designový doplněk, uvítáteprotiskluzové nožičky, které zabrání jeho pádu poté, co o něj někdo omylem zavadí.