Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jak se bydlí u psychopata: Tyhle zdi říkají pane Patrikovi (26) z Výměny manželek!

Jak se bydlí u psychopata: Tyhle zdi říkají pane Patrikovi (26) z Výměny manželek!
Zdroj: reprofoto TV Nova, koláž eXtra.cz
+ Dalších 27 fotografií
Galerie
Jak si kdo vyluxuje, tak si taky lehne. Pořekadlo jako na míru ušité šílenému Patrikovi (26) z Výměny manželek. Ten kromě neustálého mytí nádobí provázeného odporným nadáváním každé ráno vysával postel své náhradní manželky Marcely (32). Svůj slovní útlak dohnal do takového extrému, že musela žena byt opustit a jít přespat do hotelu. Pojďte se podívat, jak se ve sterilním prostředí žije!

Stačilo málo a Patrik (26) by dostal po Výměně manželek kopačky. Jenže se mu podařilo Veroniku (21) obměkčit planými sliby a jsou spolu dodnes. Je ovšem na pováženou, zda jde o zdravý a spokojený vztah.

Výbušný zaměstnanec nemocnice v Děčíně totiž vykazoval znepokojivé známky přinejmenším podivného chování. Náhradní manželka Marcela (32) ho měla za psychopata, Veronika zase odhalila, že by mohl trpět obsedantně kompulzivní poruchou. A když se k tomu přimíchá cholerická povaha, vznikne lektvar, jenž by dokázal vymazat menší vesnici z povrchu zemského.

Patrik musí pořád uklízet. A když náhodou neuklízí, pečlivě kontroluje, jestli to druzí dělají tak, jak chce. Zda se v bytě, kde musí stát i kapesníky na milimetr přesně na daném místě, dá žít pohodový život, je velkou otázkou. Selský rozum ale velí říct, že rozhodně ne.

Podívejte se na sterilní prostředí, jemuž šéfuje Patrik. Chtěli byste bydlet v takovém bytě?

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy