logo HUAWEI Technologies (Czech) s.r.o.

Jednoduchý a rychlý přenos uživatelských dat z mobilu na mobil

S aplikací Phone Clone můžete snadno přenést všechny zprávy, kontakty, fotky a další svůj obsah na nový telefon, aniž byste museli čerpat mobilní data. Průvodce aplikací vás krok za krokem seznámí s tím, jak ji používat a výměna telefonů proběhne hladce a bez problémů.

Pořídit si úplně nový smartphone je vždy neuvěřitelně vzrušující moment. Najednou máte v ruce nejnovější technologie, které špičkový telefon nabízí, nejlepší kameru, která je na trhu a spoustu dalších praktických vychytávek.

Jediný zádrhel je, že všechny fotky, hudba a kontakty, které jste za posledních pár let nashromáždili, jsou na vašem starém zařízení.

Pokud jste si ale zakoupili nový smartphone od Huawei, máte štěstí - výrobce usnadňuje přenos všech vašich vzpomínek, zpráv, aplikací, hudby, kontaktů a dalších položek ze starého smartphonu na nový.

Aplikace Huawei Phone Clone převede všechna důležitá data ze starého zařízení na nové pomocí několika kliknutí.

Dokonce i když nekonvertujete z jiného zařízení Huawei, stále můžete přenést vaše data do nového Mate 20 Pro zdarma.

Postup migrace dat do nového telefonu:

Vše, co nyní musíte udělat, je počkat na to, až budou vaše data přenesena. Aplikace vás dokonce informuje o tom, jaké procento dat již bylo přeneseno, aby se vyloučily jakékoliv pochybnosti.

Díky Huawei Phone Clone tak můžete zahodit jakékoliv obavy ze ztráty dat při pořízení nového přístroje. Vaše oblíbená data ze starého zařízení lze totiž snadno přenést na nový smartphone během několika minut.

Další články k tématům - Android - Google - iOS - kontakty - migrace dat - soubory - telefon - WiFi - zdarma

Článek HUAWEI Technologies (Czech) s.r.o. ze dne čtvrtek 17. ledna 2019

Další články od HUAWEI Technologies (Czech) s.r.o.