Takhle bych se chtěla probouzet pořád, vzkázala Kopřivová z Rakouska. Osiří Jágr?

Veronika Kopřivová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. ledna 2019 14:57

Veronika Kopřivová opět přiživila spekulace o možném rozchodu s Jaromírem Jágrem. Bez hokejové legendy vyrazila sama do Rakouska a prostřednictvím sociálních sítí poslala vzkaz, který se dá interpretovat vskutku všelijak.

O plánovaném odjezdu Jágrovy partnerky do zahraničí jsme vás informovali už v úterý. Tehdy si Veronika postěžovala na náročný víkend, jemuž předcházelo páteční rande se slavnou „osmašedesátkou“. „Stříhám doma metr, ať už je středa, protože začíná první cestovačka v tomto roce,“ napsala tehdy na Instagram.

Teď už je jasné, že její cílovou destinací se stalo Rakousko, konkrétně malebné městečko Ötztal v srdci Alp. Veronika se zde probudila, jak sama říká, do zimní pohádky. Výhled z terasy luxusní horské chaty Chalet prý nemá žádnou chybu.

O faktu, že jde o opravdu luxusní dovolenkovou rezidenci, hovoří ceny za pronájem. Celý objekt je v současnosti k mání za 660 eur na noc, což je v přepočtu téměř 17 tisíc korun. V hlavní sezóně pak cena roste o dalších 90 eur. Veronika se tedy musela takříkajíc plácnout přes kapsu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Good morning Austria ?? Posílám pozdrav z malebného městečka Oetz ?! Dnes jsem se probudila do zimní pohádky?. Vyhled z mé terasy v @chalet_in nemá chybu, takhle bych se chtěla probouzet celou zimu ?☀️❄️ #mymorning#wintermorning#winterwonderland#oetz#chaletin#chalet#itsabeautifulday#sunnywinter#alpy#dnescestujem#dnesnosim#justbyveronika#kopřiváčeknatripu#happyme#wintervibes ?

Příspěvek sdílený Veronika Kopřivová (@verunkakoprivova), Led 17, 2019 v 2:44 PST

Jestli jí na výlet do Rakouska přispěl i její milý, není jasné. Jejich páteční rande však podle dostupných fotografií nebylo nikterak vášnivé, což přiživilo opakující se spekulace o možném rozchodu hvězdné dvojice.

Veronika možná malou nápovědu skryla přímo do svého instagramového příspěvku. „Takhle bych se chtěla probouzet celou zimu,“ přeje si Kopřivová. Tedy bez Jágra? Úplně sama? Těžko říct, jisté je jen to, že tahle sága ještě neskončila.

Témata: Veronika Kopřivová Jaromír Jágr