InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Listování: Než natáhnu brka

    Úterý 16.4 17:00 - Městská knihovna v Milevsku

  • Toulky za poznáním - Z hlubin oceánu na Azorské ostrovy

    Úterý 16.4 18:00 - Dům kultury Milevsko

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Z kanceláře strakonických komunistů zmizelo třicet tisíc korun

Ilustrační foto.  , Autor: Tomáš Přibyl - Jižní Čechy Teď

Ilustrační foto.     Autor: Tomáš Přibyl - Jižní Čechy Teď

STRAKONICE – Z kanceláře strakonického okresního výboru KSČM zmizelo třicet tisíc korun. Zatím se neví jak a kdy. Media spekulují, zda s tím souvisí to, že místopředseda sdružení není k sehnání, ale možností, jak peníze zmizely, je více. Policie na případu pracuje a zatím zveřejnila jen velmi stručné informace o tom, že z jedné kanceláře ve Strakonicích zmizelo třicet tisíc korun někdy v době od 10. ledna do včerejška.

 

„Pachatel do kanceláře vnikl bez zjevného násilí a z kanceláře odcizil kolem 30 tisíc korun, kdy část peněz byla uložena v příručním trezoru," uvedla strakonická policejní mluvčí Jaromíra Nováková. „Byly ukradeny peníze a nešlo se přes zámek," potvrdila pro Jižní Čechy Teď bývalá strakonická zastupitelka za KSČM Milada Vlasáková, která v minulosti zastupovala i předsedu okresního výboru.

Milada Vlasáková ale odmítla komentovat podezření některých medií, jestli za zmizením peněz může stát někdo z vedení výboru. Novinky.cz v souvislosti s krádeží informovaly, že není údajně k sehnání místopředseda okresního výboru Martin Rataj. Podle Milady Vlasákové je ale možností toho, kdo mohl peníze vzít, více. „Ten den, kdy se ty peníze mohly ztratit, tam byla beseda. Navíc se ještě dovybíraly členské příspěvky. Já bych to nekomentovala, dokud to nevyšetří policie a na nikoho bych neukazovala," řekla s tím, že s Martinem Ratajem má dobré zkušenosti a zdál se jí jako solidní člověk.

Diskuse k článku - 7 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
« Novější příspěvky 1 2  | Starší příspěvky »
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Komunisti kradli, kradou a budou. To je jejich jediné přesvědčení a náplň práce. Oni ještě také zabíjeli nevinné lidi, v tom všem se dobře učili od rusáků a nacistů. Je pouze na voličích jim toto (ne)umožňovat další období.

    Vloženo 18.1.2019 11:27:31

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    V podstatě členovi je jedno, jestli se ty peníze spláchnou do WC na ústředním výboru, nebo hned na okrese. Tak jako tak jde o vyhození peněz, navíc získaných od nízkopříjmové skupiny lidí. Krádež je špatně, ale vybírat poplatky také.

    Vloženo 18.1.2019 09:59:40

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    To je jen malá rybka v tom našem Českém rybníčku....

    Vloženo 18.1.2019 09:19:39

  • antikomunistka 

    Reagovat

     

    Komunismus je zlodějna a komunisti zloději, kteří kradli, kradou a budou stále krást.

    Vloženo 18.1.2019 08:13:22

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Komunismus - každý si vezme, kolik potřebuje.

    Vloženo 18.1.2019 07:13:49

« Novější příspěvky 1 2  | Starší příspěvky »
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace