Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Čeština pro Days Gone jistá, trailer o divočině

+ dárky za předobjednávku, dvě speciální edice.

Domácí pobočka Sony před okamžikem oznámila, že exkluzivní AAA PS4 titul Days Gone (Alza.cz) naváže na předchozí exkluzivity PlayStation a bude mít českou textovou podporu.

"Českým, popřípadě slovenským hráčům, se tak opět dostane plnohodnotný hráčský zážitek v originálním znění s českými titulky," slíbila firma.

Přehled všech lokalizovaných PS4 titulů naleznete přímo u Sony zde.

"Očekávaný PS4 exkluzivní titul pro jednoho hráče Days Gone je akční adventurou, která vychází 26.4.2019. Hlavním hrdinou příběhu je psanec postapokaliptického světa Deacon St. John, který se snaží opět najít smysl života po ztrátě svých nejbližších a vydá se do nebezpečného a divokého světa vykresleného v kulisách amerického Oregonu. To, že se celý příběh odehrává v americkém Oregonu, není náhodou. Samotní tvůrci, studio Bend, se v Oregonu nachází a při tvorbě svého debutu pro PlayStation chtěli využít znalost domácího prostředí. Hráče tak čeká objevování nespoutané oregonské přírody na motorce a s nepřáteli všude kolem sebe," uvádí oficiální popisek. Nový trailer o divočině herního světa:

Watch on YouTube

Dnešním dnem také odstartovala "ostrá fáze" předobjednávkové kampaně, což mj. znamená, že jsme se dozvěděli o bonusech pro ty, kteří si hru pořídí v předstihu.

Watch on YouTube

V době vydání tedy obdržíte Drifter Crossbow a upgrady pro nitro, palivovou nádrž a kryt vaší motorky, což vám prý pomůže přežít v úvodu hry. Při koupi z PS Store navíc získáte okamžitě Days Gone Sawmill Dynamic Theme.

Vedle toho budou existovat Digital Deluxe Edition a sběratelka Collector's Edition s řadou dárků, o nichž pojednává PlayStation Blog, českou cenu zatím neznáme:

Read this next