Orientační nabídka


Znak města Mladá Boleslav (odkaz na titulní stránku) 

Statutární město Mladá Boleslav - Oficiální stránky


 

Jarní Folkparáda nabídne atraktivní koncerty

V únoru odstartuje v Domě kultury opět série koncertů oblíbeného abonentního cyklu Folkparáda. Letošní nabídku zahájí 20. února koncert kapela Lístek, která hraje vlastní folkové a trampské písničky ozdobené charakteristickým zvukem Panovy flétny. Skupina vznikla v roce 1990 a od roku 2001 funguje v nezměněném složení. Skupina vydala tři alba, je čtyřnásobným držitelem Porty a vítězem soutěže festivalu Zahrada.
Jarní Folkparáda
Jarní Folkparáda
 

 
 

Zajímavou hudební událostí 20. března koncert skupiny Nerez u příležitosti jejího obnovení po 25 letech spojený s křtem alba Zlom. Legendární kapelu Nerez proslavilo trio Zdeněk Vřešťál, Vít Sázavský a Zuzana Navarová, která podlehla v roce 2004 těžké nemoci. Vřešťál a Sázavský, kteří působí již řadu let ve skupině Neřež, nyní oživují i původní kapelu a na novém projektu spolupracují se zpěvačkou Lucií Šoralovou.
Na programu jarní části Folkparády je ještě 24. dubna koncert bluegrassové kapely s dlouholetou tradicí Monogram, která je už z řady koncertů známá i publiku v Mladé Boleslavi. Další velkou událostí bude 15. května koncert legendy folkové scény, písničkáře Karla Plíhala.

Všechny koncerty se uskuteční v Domě kultury od 19.00 hodin.  Abonentka na všechny čtyři koncerty stojí 600 Kč, vstupné na jednotlivé koncerty je v rozmezí 140 až 260 Kč. Předprodej vstupenek a abonentek na Folkparádu je na pokladně Domu kultury a v infocentru nebo na www.evstupenka.cz.
Koncertní cyklus Folkparáda pořádá již řadu let Kultura města Mladá Boleslav a vystřídala se zde celá řada velmi známých kapel, ale i skupin zajímavých, které všeobecně známé nejsou.

 
Zveřejnil: Pavel Šubrt
Vytvořeno / změněno: 17.1.2019 / 17.1.2019

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Aktuality
Počet návštěv: 1756
 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém