Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Vše, co víme o The Voice (porota, moderátoři, datum)

17. Leden 2019 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

the-voice-2018-header

Konec spekulacím, prakticky vše je už odhaleno. Po čtyřech porotcích a dvou moderátorkách přišly televize s zákulisní The Voice Zone show, která získala rovněž moderátorskou dvojici. A po dnešku už víme i datum, kdy tohle všechno vypukne. Připravte se na nedělní dávky zpěvu a srdceryvných příběhů. Startujeme 10. února.

Porota

Vojta Dyk

dyk_thevoice2019

Jana Kirschner

kirschner_thevoice2019

Kali

kali_thevoice2019

Pepa Vojtek

vojtek_thevoice2019

Moderátorky The Voice

Tereza Kerndlová

kerndlova_thevoice2019

Mária Čírová

cirova_thevoice2019

Moderátoři The Voice Zone

Sharlota a Matúš Krnčok

sharlotakrncok_thevoice2019

Tito dva provedou diváky zákulisím The Voice Česko Slovensko. V on-line pořadu The Voice Zone budou k vidění bezprostřední reakce koučů a účinkujících, neodvysílané záběry i reportáže o tom, jak tato velká show vzniká. Nebudou chybět ani emotivní okamžiky či ostřejší výroky Sharloty.

Upoutávky

Termín

Neděle, poprvé 10. února. V Česku bude nedělním večerům konkurovat Kapitán Exner na Primě, ČT1 nabídne pravděpodobně vlastní tvorbu. Silnější konkurence bude ale na Slovensku. Jojka totiž nabídne ve stejný čas poběží V siedmom nebi, Jednotka bude pokračovat ve vysílání úspěšného seriálu Strážmistr Topinka.

Jak se vám to všechno líbí? Vyhovuje čas, porota i moderátoři?

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 20
1
Tomáš
Reagovat

Takže i na Nově v Česku to začne v neděli 10. února? Pokud ano, tak sem jedině rád že to bude v neděli.

2
ales winner The Voice
Reagovat

tak a mám po srandě nakonec to asi sledovat nebudu nova a markíza to osekají jako při Superstar takže to začne v neděli 10 ůnora a velké GF už v neděli 5 května a ještě argumentovat že to je kvůli MS v hokeji protože v období od 10-5-26 5 by nikdo nesledoval hokej jasně takže radši osekáme další show prostě paráda takto to umí jen nova a markíza hlavně že výběrů naslepo bude až celkem 11 ale finálovích kol jen 2 toto mě zklamalo ještě víc než když osekali Superstar

3
Tomáš
Reagovat

Ne že bych tady někomu něco věřil ale s tím počtem finálových kol se obávám že to nebude moc daleko od pravdy. Prostě televize šetří na přímých přenosech jak může a zase to osekají a utrpí tím samozřejmě celý formát. Nevěřím že by dali hodně živých přenosů. Ale hlavně že budou platit čtyři moderátory, nechápu to.

4
Patrik
Reagovat

@ales winner The Voice: máš někde o tom zprávy ze bude 11 slepých konkurzu a 2 live show ?

5
Tomáš
Reagovat

@Patrik: Já myslím že on to tipuje podle předešlých show jak to v nich v posledních letech bylo ten poměr konkurzů a živáků ale dost se obávám toho že se trefí a že Live Show budou vážně jen dvě ( maximálně 3 i s GF ). Nevidím to po tom jak osekali poslední dvě SuperStar vůbec optimisticky a dost by mě to překvapilo kdyby se s počtem živáků plácli přes kapsu. To je hlavní zdroj jejich šetření bohužel a je to i kvůli sledovanosti, která asi opět nebude nic moc tak proč by do Live přenosů vráželi kdovíkolk financí. No uvidíme ale Aleš stejně nebude moc daleko od pravdy.

6
o
Reagovat

U Superstar byl ten pomer jeste celkem rozumny – 6 kol castingu, 3 kola supervyberu, 7 zivych kol. Tohle by bylo skoro na urovni lonskeho Talentu.

7
tomasSK
Reagovat

Aleš tu zase tára 11 výberov na slepo nebude. Ja to vidím tak maximálne 6. Aj živých prenosov bude tak 5-6

8
tomasSK
Reagovat

@ales winner The Voice: zase táraš tie nezmysly? To sú len tvoje úvahy a fantázie. Ak máš informácie zverejni zdroj

9
Tomáš
Reagovat

Jinak ještě pokud jde o moderátory – viděl sem v televizi rozhovor s Matúšem a Sharlottou, moderátory Voice Zone a já bych si je spíš dokázal představit jako hlavní moderátorskou dvojku celé show než Kerndlovou s Čírovou, myslím že by se tam daleko víc hodili. Od K+Č očekávám spíš velkou nudu a nezajímavost, pokud ne rovnou moderátorskou tragédii. Nechápu co si televize od jejich angažování slibují, podle mě nemají moc čím zaujmout a spolu už vůbec ne. Kepkovou a Nováčkovou asi nepřekonají ale můžou se jim zdařile vyrovnat.

10
ales winner The Voice
Reagovat

tomasSK já nemusím zveřejnovat vůbec nic

11
Jana
Reagovat

Proč budou letos 4 moderátoři, není to trochu moc? To snad nikdy nebylo, myslím že dva by úplně bohatě stačili.

12
tomasSk
Reagovat

@ales winner The Voice: Jasné , že nemusíš veď sú to výmysly tvojej chorej hlavy.

13
ales winner The Voice
Reagovat

tomas Sk ty mě nevyprovokuješ nnechci dostat kvůli tobě ban za to mě tu nestojíš a znovu říkám že to tak bude tečka i Tomáš to pochopil jen ty ne

14
Jana
Reagovat

@ales winner The Voice: Když tě nevyprovokuje on, tak tě vyprovokuje někdo jiný. U takového cvoka jako jsi ty to nebude nic těžkého, viděla sem tě i na jiných diskusích jak si tam zlý a agresivní a sprostě útočíš na lidi. Dávám ti čas tak maximálně do 1. Live Show než si tu zase začneš koledovat o ban. Možná spíš to ale bude i dřív.

15
tomasSk
Reagovat

@ales winner The Voice: ako ti ľudia majú veriť. Najprv si písal že poznáš dátum a to 17.2 pričom som bol prvý ktorý napísal že to bude 10.2. Pokračuj ďalej vo svojich fantáziách a dostaneš BAN

16
ales winner The Voice
Reagovat

Jana taháš sem ůplné nepodstatné věci důležité pro mně je že jsem se pouřil a ten zbytek no coment

17
ales winner The Voice
Reagovat

tomas Sk to by se vám ovšem mooc líbilo máte smůlu tentokrát se vyprovokovat nenechám a pro tvou informaci budu se moc těšit až při příští Superstar budeš teprve koukat protože se chystám přihlásit to vám teprve sklapne chlapče

18
ales winner The Voice
Reagovat

já ban nedostanu není proč chovám se slušně to vy proti mně furt něco vidíte ale v pohodě proč ne jinak datum je 10 2 tak co zase řěšíš tomas Sk

19
ales winner The Voice
Reagovat

a ano dobře omlouvám se za to že jsem si prostě nepřečetl ty správné informace když to začíná v neděli 10 ůnora

20
Lidka
Reagovat

hledala jsem si neco vic o tom Kalim protoze ho vubec neznam a on se skutecne vlastnim jmenem jmenuje Koloman Magyary? pisou to tady https://www.betarena.cz/rubriky/sportovni-clanky/the-voice-cesko-slovensko-informace_2985.html .. puvodem z madarska nebo odkud nevite nekdo?? dekuji

Přidat komentář