Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Monika Marešová ve své nejlepší formě: Dokonalé tělo a vyšpulený zadeček!

Monika je ve své nejlepší formě!
Zdroj: Instagram.com
+ Dalších 40 fotografií
top fotky
Monika Marešová (37) se svým mužem Leošem Marešem (42) pláchli před hroznou zimou z Česka na Bali. Před nedávnem si na sociálních sítích ze srandy Monika stěžovala, že jí Leoš neudělá žádnou pořádnou fotku z dovolené. My si ale myslíme, že zas tak špatné to nebude. Podle zveřejněných fotek je Monika ve své nejlepší formě a vypadá perfektně!

"Tak díky za pěknou dovolenou. Byla tady prdel," napsal Leoš Mareš (42) na sociální sítě a přidal k popisku perfektně vypracovanou zadnici své manželky Moniky Marešové. Moderátor prostřednictvím stories informoval fanoušky prakticky o celé jejich dovolené.

Monika nezapomněla na dovolené zmínit, že Leoš si fotí na svůj Instagram samé perfektní fotky, ale ona nemá nic. Je pravda, že na předchozích dovolených Monika zásobovala své fanoušky odvážnějšími snímky trochu více.

Na druhou stranu Monika je v současné době snad ve své nejlepší formě. I když těch fotek bylo pár, tak stály za to. Monika má dokonalé křivky, i když se sem tam objevují názory, že je příliš hubená.

Zadeček má jak víno a křivky radost pohledět. Na příští dovolené by si Leoš mohl dát více záležet a fotit svoji manželku, co to dá.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy