Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Wellness pobyt / foto: Shutterstock

Darujte relax v podobě wellness pobytu

Přemýšlíte, čím obdarovat blízkého člověka, který všechno má? Dárkem v podobě regenerace v lázních rozhodně nešlápnete vedle. V současné uspěchané době udělá nerušený odpočinek skutečnou radost.

Jaký wellness balíček bude to pravé?

Wellness pobyty jsou složeny z nejrůznějších balíčků obnášejících aktivní odpočinek, gurmánský zážitek či lázeňské procedury. Klasický pobyt zahrnuje uvítací nápoj, ubytování v příjemném a elegantně zařízeném pokoji s bezplatnou wifi, bohatou snídani a večeři, neomezený vstup do wellness a spa centra. Samozřejmostí je zapůjčení županu a pantoflí zdarma. A nebude třeba se trápit parkováním. Na přání je též možné absolvovat pobyt s masáží, kdy je do programu přidána 2× relaxační masáž v délce 50 minut.

Co je ještě možné využít?

Wellness pobyt lze čerpat i ve formě zkrácené verze relaxu na jednu noc včetně večeře. Dále můžete darovat poukaz na dvě hodiny do wellness centra, jež je vybaveno vířivkou, bazénem, finskou a bylinkovou saunou, mentolovou a solnou parní lázní. Gurmáni ocení labužnické menu pro dva, v němž je servírováno 3chodové menu z těch nejkvalitnějších surovin. Veškeré informace týkající se dárkových poukazů a popisu jednotlivých zážitků naleznete na webových stránkách https://www.augustian-life.cz/.

Kde se nejlépe relaxuje?

Nezapomenutelný zážitek na vás čeká v lázních Luhačovice, konkrétně v hotelu Augustiniánský dům. Město Luhačovice vyniká nejen lázeňstvím, nýbrž také malebnou architekturou od uznávaného architekta Dušana Jurkoviče. Zdejší léčivé minerální prameny bývají označovány za nejúčinnější v Evropě. Těšit se můžete též na bohatý kulturní život, neboť tu jsou každoročně pořádány festivaly, koncerty a další společenské akce. V neposlední řadě je zde množství sportovních vyžití a turistických tras vedoucích krásnou přírodou.

K tomuto článku není otevřena diskuze