Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Patricie Solaříková (35) byla součástí „nekonečného“ seriálu Ulice od samého počátku, na obrazovce, před zraky televizních diváků, v podstatě vyrůstala. Po dlouhých třinácti letech se představitelka Terezy Jordánové rozhodla skončit.

Zatímco její seriálový bratr Matěj v podání Jakuba Štáfka se do Ulice nedávno vrátil, Solaříková dala výpověď. „Ano, je to tak. Po 13 letech jsem z Ulice odešla. Bylo to na mou žádost a po vzájemné přátelské domluvě,“ řekla Extra herečka. „Příběh seriálové postavy Patricie Solaříkové v Ulici se uzavírá stěhováním Terezy do zahraničí. Patricie strávila v Ulici 13 let, a tak je přirozené, že zatoužila po změně,“ napsala Super.cz PR koordinátorka pořadu Kateřina Kotalová. Diváci seriálu budou moci Solaříkovou vidět ještě asi týden.

O jejím konci přitom televizní diváci už nějakou dobu spekulovali. Hereččina postava se totiž rozhodla odjet do zahraničí, což v televizních projektech obvykle znamená, že si herec dává pauzu, ale spíš že končí. Zároveň se tím ale nechávají tvůrcům, a koneckonců i právě hercům, otevřená vrátka v případě změny názoru či podmínek. To byl případ například Anny Kadeřávkové.

Bude vám Patricie v Ulici chybět?
Ano
48,1 %
Ne
8,1 %
Seriál nesleduji
43,8 %
Celkem hlasovalo 4051 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám