EXTRÉME REPORT: CO STOJÍ ZA ODVOLÁNÍM AMERICKÉHO MINISTRA ZAHRANIČÍ MATTISE? --------- TAJEMNÝ NÁSTUPCE PATRICK SHANAHAN, UFO A ANTIGRAVITAČNÍ MYSTÉRIUM -------- BYL USKUTEČNĚN DŮLEŽITÝ KROK K "ODHALENÍ"

Ve Spojených státech se v současné době dějí skutečně velmi podivné věci, a když říkám podivné, tak to myslím opravdu vážně. Sotva čtyři dni poté, co americký ministr obrany James Mattis informoval prezidenta Trumpa o své rezignaci na svou funkci s účinností od 28. února 2019 (https://www.npr.org/2018/12/20/678963123/read-defense-secretary-james-mattis-letter-announcing-his-retirement). Na to Trump na nic nečekal a vyhodil MattisePentagonu1. lednu 2019 a na jeho pozici ministra obrany delegoval dosavadního náměstka Patricka Shanahana (https://dod.defense.gov/About/Biographies/Biography-View/Article/1252116/patrick-shanahan/).

Měli bychom vědět, že Shanahan je světově proslulý letecký inženýr, který se dlouhou dobu specializuje na možnosti letadel využívající anti-gravitační pohonné systémy. Je specialistou na objevy, které ve své době uskutečnil rakouský inženýr Viktor Schauberger. Proslýchá se, že právě Schaubergerův výzkum stál u základů vývoje diskových plavidel typu „Haunebu II“ ze strany německých nacistických vědců v průběhu II. světové války (http://www.unmuseum.org/germufo.htm).

Současné elity se veškerých informací kolem vývoje diskových objektů v historii natolik obávají, že donutily výrobce hraček „Revell“, v loňském roce 2018, stáhnout plastový model „Haunebu II.“ z prodeje a to z toho důvodu, že by si zákazníci mohli myslet, že takový objekt skutečně existoval (https://boingboing.net/2018/06/20/nazi-ufo-toy-model-pulled-from.html). O tomto případu jsem již před několika měsíci informoval naše čtenáře zde na portálu Matrixu.

Americký výrobce hraček Revell byl v červnu 2018
donucen stáhnout z prodeje plastikový model „Haunebu II.“
Skutečný "Haunebu II.“ s číselnou signaturou „51“

Mezi zasvěcenými skupinami se proslýchá, že podle tohoto čísla byla pojmenována utajená, ale přesto známá americká vojenská základna „Area 51“. Na první pohled to nemusí být zřejmé, ale v souvislosti s výše uvedenými informacemi bych chtěl připomenout jednu zajímavo

Zaregistrujte se a čtěte dál,
získáte 8 dní předplatného
na zkoušku zdarma

Najděte svou cestu k transformaci s naší rozsáhlou nabídkou videí a článků, které rozšíří vaše obzory.