InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nechybělo moc! Motor ale nakonec v Táboře vyhrál

Boj Tábora s českobudějovickým Motorem vyzněl 4:3 pro hosty. V nadstavbových nájezdech se ovšem radovali kohouti. , Autor: Josef Janda

Boj Tábora s českobudějovickým Motorem vyzněl 4:3 pro hosty. V nadstavbových nájezdech se ovšem radovali kohouti.     Autor: Josef Janda

TÁBOR – Ve čtvrtek večer přijel k Jordánu tradiční jihočeský soupeř. Mladším dorostencům extraligového Tábora se v nadstavbové skupině D totiž postavili hokejisté českobudějovického Motoru. Populární rival si vypracoval v první části dvoubrankové vedení, což však bylo z jeho strany na dlouhou dobu vše. Do první přestávky ještě snížil Matašovský a po bezgólové druhé třetině přišlo Polákovo vyrovnání. V čase 49:50 měl vedoucí branku na holi Adam Eremiáš, jenže trestné střílení neproměnil. Za necelé čtyři minuty hosté stejnou výhodu využili a vedli 3:2. Ani to ale kohouty nepoložilo a Cháb bleskově ještě v téže minutě srovnal. O nadějný výsledek nakonec Táborští přece jen přišli. Dvě minuty před koncem rozhodl utkání plné trestů Viktor Budík a Tábor podlehl 3:4.

 

Nadstavbové prodloužení branku nepřineslo, a tak se o dalším bodu rozhodovalo v nájezdech. V dovednostní disciplíně zvítězili kohouti, když rozhodující gól zaznamenal Kryštof Vaněk.

Další duel čeká kohouty už v sobotu 19. ledna a představí se opět doma, v 14.45 startuje bitva s posledním Žďárem nad Sázavou.

HC Tábor – HC Motor České Budějovice 3:4 (1:2, 0:0, 2:2 – N0:0 – 1:0), branky a nahrávky: 20. Matašovský (Kofroň), 46. Polák (Kundrát, Herda), 54. Cháb (Eremiáš, Matašovský), rozhodující nájezd Vaněk – 3. Marhoun (Lukeš, Fousek), 18. Marhoun (Lukeš, Kumpfmüller), 54. Cibulka (TS), 58. Budík (Kudrnáč, Březina), rozhodčí Škrobák – Kreuzer, Polonyi, vyloučení 10:9, využití 2:1, 50 diváků.

HC Tábor: Korytar – Adam Kofroň I., Herda, Šťastný, Eremiáš, Blengino, Mareš, Adam Kofroň II., Bašta, Cháb, Polák, Matašovský, Vylít, Suchan, Koreš, Vaněk, Kundrát.

HC Motor České Budějovice: Slanina – Novák, Fousek, Cibulka, Hail, Hromada, Hála, Lukeš, Dub, Marhoun, Petrásek, Březina, Pitel, Placek, Kumpfmüller, Budík, Kudrnáč, Dubský, Sochor.

Další podrobnosti o extraligových bojích táborských dorostenců čtěte v příštím Týdeníku Táborsko.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace