Vychutnejte si každý okamžik se svými blízkými


Kolik času spolu trávíte jako rodina? A kde ho nejčastěji trávíte? Pokud je vaší druhou odpovědí obývací místnost pak se vše často točí kolem televize. Která bude ta, co vám zpříjemní novoroční večery?

Technologii nezastavíme

Dávno jsou pryč ty doby, kdy jsme měli na výběr ze 3 programů a museli se kvůli jejich přepnutí zvedat. Pokrok nezastavíme – naštěstí pro nás. A tak si čas strávený u televize můžeme udělat zajímavější. Pokud si hlídáte spotřebu elektřiny, pak domů pořiďte LED televizi s možností napojení na internet. Smart TV vám totiž otevře úplně nové dveře a předčí vše, co jste od televize čekali.

Ta pravá televize

Když objevíte LED TV s úhlopříčkou 100cm T2 LT-1018 LED M96B už vás nebudou trápit nepříjemné odlesky. Jeho profil navíc dodá šmrnc vašemu televiznímu stolku. Funguje i jako skvělá obrazovka v případě, že budete chtít připojit různé herní konzole, jako je PlayStation či Xbox. Uspořádejte herní večírek a buďte hvězdou mezi svými přáteli – hvězdou s oslňující televizí.

V propojení se světem

S televizí můžete jednoduše propojit i svůj telefon či sluchátka. Video z YouTube si tak můžete přehrát přímo na ní. Úhlopříčka 100cm s rozlišením Full HD vám zajistí nezapomenutelný požitek z obrazu. Pyšní se 3x HDMI vstupy, 1x USB vstupem, PC audio vstupem, CI+slotem, AV vstupem – a to vše při energetické třídě A. Ostrost a intenzita barev vás přímo vtáhne do děje vašeho oblíbeného filmu – kdo by to nechtěl?

Nepromarněte svou šanci

Pořídit tuto televizimůžete nejlépe v lednových slevách. A ty bývají každý rok rozhodně nezanedbatelné! Ušetříte tak rodinného rozpočtu a peníze můžete požít na příjemnější věci. Co takhle letní dovolenou? I když si myslíte, že je na to ještě brzy – využijte first minute a ušetřete tak ještě více!

Užijte si dnešní večer s blízkými u pohodového filmu. Televize Orava LED TV T2 LT-1018 LED M96B se postará o to, aby tyto chvíle byly kouzelné.