Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Svatbu k životu nepotřebují! Slavné páry žijí na psí knížku a funguje jim to

  • ...
    18. ledna 2019 | 06:00

    Některé páry stvrzují svůj vztah manželským slibem po pár měsících, druhé po svatbě ani po několika letech partnerství netouží. Které slavné páry se do chomoutu vůbec neženou, a přesto jejich vztah funguje?

    Žijí spolu několik let, do svatby se vůbec neženou, a přesto spolu fungují. Podle těchto celebrit jim žádný papír lásku a nekonečné štěstí zkrátka nezaručí. Podívejte se na hvězdné páry, které se zatím nevzaly. 

  • Goldie Hawn a Kurt Russell

    Kurt Russell Goldie Hawn
    Autor: profimedia.cz

    Když se řekne "život na psí knížku", tak si nejspíš vybavíte přesně tento pár, který patří v Hollywoodu mezi nejstabilnější. Herec Kurt Russell a blonďatá herečka Goldie Hawn jsou spolu již od roku 1983. Oba si prošli rozvodem, herečka dokonce dvakrát, a to je nejspíš důvod, proč se do dalšího manželství příliš nehrnou. "Oba si myslíme, že když svou lásku oficiálně podepíšete, v tu ránu se vytratí," nechal se slyšet Kurt. Společně mají jednoho syna a další děti z předchozích manželství.

  • Eva Mendes a Ryan Gosling

    Eva Mendes Ryan Gosling
    Autor: profimedia.cz

    Charizmatický hollywoodský herec a exotická herečka jsou spolu od roku 2011, a přestože už spolu mají dvě děti, svatba je zatím v nedohlednu. Obě dcery porodila Eva v naprostém utajení, protože si pár střeží své soukromí, málokdy uniknou informace o jejich společném životě. Nejspíš bychom se tak ani nedověděli, zda svatba nakonec proběhla, či nikoliv. Eva se v jednom rozhovoru však nechala slyšet, že pro ni svatba není vlastně ničím romantickým, takže se dá předpokládat, že pár stále žije "na hromádce".

  • Oprah Winfrey a Stedman Graham

    Oprah Winfrey
    Autor: profimedia.cz

    Oblíbená moderátorka Oprah Winfrey žije se svým partnerem – podnikatelem Stedmanem Grahamem – již od roku 1986! O šest let později se pár dokonce zasnoubil, ale k svatbě dodnes nedošlo. Oba si uvědomili, že sňatek ke štěstí nepotřebují a že jsou vlastně spokojeni tak, jak jsou. V dětství byla moderátorka zneužívána a ve čtrnácti letech porodila dítě, to však zanedlouho zemřelo. Možná právě tyto otřesné zážitky ji přiměly k tomu, aby se do mateřství znovu nepouštěla a žila život pouze ve dvou.

  • Anna Kurnikovová a Enrique Iglesias

    Enrique Iglesias Anna Kurnikovova
    Autor: profimedia.cz

    Bývalá profesionální ruská tenistka a španělský zpěvák jsou spolu od roku 2001. Potkali se při natáčení klipu, několikrát se rozešli a zase dali dohromady. Své soukromí si ale přísně střeží, a dokonce se jim podařilo utajit těhotenství Anny. V roce 2017 se jim narodila dvojčata. V roce 2013 se v médiích objevila zpráva, že se pár zasnoubil, ale zda k svatbě došlo, není jisté. Enrique několikrát uvedl, že pochází z rozvedené rodiny a že pro něj sňatek nic neznamená. 

  • Shakira a Gerard Piqué

    Shakira Gerard Pique
    Autor: profimedia.cz

    O deset let starší kolumbijská zpěvačka žije s profesionálním fotbalistou FC Barcelony již osm let. Společně vychovávají dva syny a vypadá to, že se do svatby vůbec neženou. Přesto pár vypadá stále šťastně a spokojeně a temperamentní zpěvačka se nechala slyšet, že je stále zamilovaná jako na začátku. A jejich recept na štěstí? "Jsme normální rodina, která se snaží dát svým dětem maximum. Nezapomínáme ani na sebe, takže si občas zajdeme do kina nebo na večeři," uvedla.

  • Pavol Habera a Daniela Peštová

    Pavol Habera Daniela Peštová
    Autor: profimedia.cz

    Mezi stabilní nesezdané páry v českém showbyznysu patří například zpěvák Pavol Habera a modelka Daniela Peštová. Oba za sebou už mají jedno neúspěšné manželství a společně žijí "na hromádce" již osmnáct let a vypadá to, že jim to stále svědčí. "Asi pořád čekáme na to, až dozraje ten správný čas. Instituce manželství je skvělá, ale nám to jednoduše stačí takto," uvedl v jednom rozhovoru zpěvák. Společně vychovávají dvě děti.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.