Největší smolař italského fotbalu se vrátil na Old Trafford!

Největší smolař italského fotbalu se vrátil na Old Trafford!

Aktuálně jednatřicetiletý italský útočník Giuseppe Rossi prošel Manchesterem United, Newcastlem, Parmou, Villarrealem, Fiorentinou, Levante, Celtou Vigou i Janovem a to je slušný profesní životopis.

V profesionální kariéře však možná mohl dokázat mnohem více, pokud by ho nepostihla celá řada vážných zranění, která ho v celkovém součtu vyřadila ze hry na několik let.

Rossi je momentálně po rozvázání smlouvy s Janovem volným hráčem a v poslední době individuálně pracoval na svém fyzickém fondu v Americe, aby byl znovu připraven na nejvyšší úroveň.

"Skleněný muž" z Apeninského poloostrova by si rád v lednu našel nový klub a jak zaznělo na kanálu PA Sport, kvůli snazší adaptaci na týmový fotbal začne trénovat s Manchesterem United.

Rossi je velm dobrým kamarádem nynějšího úspěšného manažera Rudých ďáblů Ole Gunnar Solskjaera, se kterým se na rudé straně Manchesteru potkal v letech 2004 - 2007.

To, že by se zapojil do dění Premier League a stal se kolegou Pogby, Lukaka, Martiala a spol., se asi očekávat nedá, nicméně z ostrovů se jistě k nějakému relevantnímu angažmá odpíchne.