Moje sladké tajemství

Odřízli děti od moderního světa

Vyšlo najevo, že herečka Lenka Vlasáková (46) a herec Jan Dolanský (40) mají zvláštní praktiky, kterými se snaží ukočírovat své syny Maxe (13) a Johana (7). Až nezdravě je chrání Pravděpodobně to slavný pár s výchovou trochu přehání.

Ukázalo se totiž, že chtějí své děti ubránit před moderním světem. Tím pádem doma nemají ani televizi, a možná ani jakékoli přístroje s internetem. Lenka s Janem také prozradili, že jejich synové ještě donedávna nevěděli, že patří do herecké rodiny, své zaměstnání jim tajili.

Patrně je chtěli co nejdéle držet od spárů drsného showbyznysu a dopadu popularity. Bude to mít následky? Je zvláštní, že pár volí právě takový nezvyklý druh péče. Mohou tím docílit toho, že se kluci stanou terčem posměchu spolužáků, když nebudou mít v současné moderní době přístup k televizi a internetu.

O čem si pak budou s kamarády povídat? Zdá se, že pro jejich potomky bude velký problém navázat v budoucnu jakoukoli komunikaci se společností, když jsou teď totálně odříznuti od světa.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden