Cestovní nálada v letní kampani Miu Miu má říz

Cestovní nálada v letní kampani Miu Miu má říz

Ponurý svět cestování nás vtáhne do příběhu prostřednictvím krásných modelek, perfektních módních outfitů a cestovních sedaček.

Vlak, letadlo, auto nebo autobus? Modelky Du Juan, Juliette Lewis, Zazie Beetz, Lola Leon a Maya Hawke v tomto příběhu spojují krásnou módu a cestování. A to i v bezprostředně tmavém prostředí nočního života. Možná o to lépe. Zlaté šaty plné třpytu na zadních sedadlech autobusu Du Juan padnou jako Popelce utíkající z plesu. Jen bílé podkolenky nás utvrzují v tom, že Popelka to není.

Kolekce inspirovaná šedesátými léty a tehdejší ženskou siluetou přináší sukně s vysokým pasem, svetry s délkou nad pupík, lodičky s širokým podpatkem a kulatou špičkou i sáčka s výraznými límečky. Ano, tahle kampaň má říz, a to i díky fotografovi Davidu Simsovi. Modelky jsou stylizované do vážných výrazů, výrazného očního líčení s nude rtěnkami a jemnou manikúrou bez okatých barev. Jako by uvažovaly nad svou minulostí nebo doufaly v lepší budoucnost. Jemné doplňky v podobě čelenek, třpytivých náhrdelníků nebo lesklého kamínku na lodičkách i kabelkách, jsou jasným poznávacím znamením: V létě 2019 se prostě musíme blýsknout! 

miumiu.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram