Čtvrtek , 25. 04. 2024

Marek

Trendy v bydlení: Zima 2018/2019. Warm & Cozy, Chic & Modern, Shimmer & Shine a Cool & Creative. Inspirujte se!

Jaké jsou trendy v bydlení pro letošní zimu? Toužíte si trendově zařídit váš domov? Pak se můžete inspirovat těmito 4 aktuálními trendy.
Chic a Modern
Zdroj: Hornbach

Warm & Cozy

Warm & Cozy
Zdroj: Hornbach

Je svěží, neustále se měnící mix materiálů, barev a vzorů. Perfektní pro všechny, kteří mají rádi kreativitu a individuální styl.

Tento svět bydlení je ovlivněn typickými prvky folklóru, např. vzory a barvami z Jižní Ameriky, Střední Asie, Afriky a Evropy. Každý koutek je zařízený milými detaily a nechává při tom hodně prostoru novým nápadům. Zařízení doplňuje vlastnoručně vyrobená lavice z palet.

Chic & Modern

Chic a Modern
Zdroj: Hornbach

Je klidný, přívětivý styl zařízení. Něžnost a harmonie je na prvním místě. Perfektní pro všechny, kteří mají rádi atmosféru důvěry a přívětivosti.

Světlé pastelové tóny, květinové vzory a prvky venkovských stavení v perfektní harmonii. Oblé tvary a měkké materiály dodávají ženskost, která je ještě podtržená růžovými odstíny, květinami a svíčkami – více romantiky v každé místnosti.

 

Cool & Creative

Cool a Creative
Zdroj: Hornbach

Je sebevědomý, vyvážený styl interiéru. Perfektní pro všechny, kteří mají rádi nekonvenčnost a z toho, co mají, se snaží dostat to najlepší. Klidné tvary a barevný koncept s rovnými liniemi reprezentují jasnost.

Tento koncept bydlení klade důraz na rovnováhu, a to se odráží v barvách, protože se tu stejným dílem používají chladné i teplé barevné odstíny. Také zařízení vychází z rovnováhy mezi novými a už použitými prvky – každý jeden prvek je náležitě vložený do “scény”. Originalita tu nechybí – dovolené je všechno, co se líbí – a co splňuje svůj účel.

Shimmer & Shine

Shimmer & Shine
Zdroj: Hornbach

Je nápadný, ale – při vší pompéznosti – harmonický styl interiéru. Perfektní pro všechny, u kterých to může být „něco víc“, ale bez toho, aby toho bylo příliš.

Tento koncept se zakládá na kontrastech: decentní, ale bohatý, tvrdý a měkký, matný a lesklý, starý a nový. Elegantně a stylově, takový je tento svět bydlení a na scénu efektně přináší zajímavé detaily. I když to tak nevypadá, nic neni ponechané náhodě!

K TÉMATU  Voděnka a voskovka. Nejen tyto pokojovky si zamilují začínající pěstitelé

Zdroj: Trendy Hornbach

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Bohužel alergie trpí nejen lidé, ale také naší čtyřnozí kamarádi. Počet alergických onemocnění se zvyšuje. Nejvýznamnější alergie u psů jsou alergie na parazity, alergie na inhalační alergeny, alergie na potraviny a nebo kontaktní alergie. Podívejte se na několik tipů, které dokážou alergickou reakce u psa zmírnit.
O chodidla je samozřejmě třeba se starat celý rok, ale v létě je péče o nohy trochu jiná. Nejen proto, že je ukazujete v otevřené obuvi. Chození naboso totiž chodidla více namáhá. Aby nohy vypadaly krásně a pěstěně, dodržujte základní pravidla.
Mezi recyklované předměty nepatří jen papír nebo plasty. Z jednou použitých materiálů se dá vyrobit spousta originálních věcí, kterými se můžete chlubit. Takovou osvědčenou klasikou je korek, ze kterého se dělají batohy, kabelky nebo peněženky. Čistě ekologický ale můžete mít i kryt na mobilní telefon.
Plánujete si nechat v létě udělat piercing? V tom případě je dobré si předtím něco zjistit. Ne každý čerstvý piercing se v létě dokáže rychle zahojit. A navíc vás čeká i mnoho dalších nepříjemností.
Mláďátka jsou vždycky roztomilá, a platí to nejen o těch zvířecích. Tihle rozpustilí mazlíčci vám zaručeně zvednou náladu, a někteří z nich úplně volají o to si je pochovat.
Rozhodli jste se, že do vašeho života zařadíte pohyb a budete tak dbát na celkové zdraví? Nebo se zkrátka jen chcete vrátit do formy či vyrýsovat svaly? Vedle zdravého jídelníčku je třeba začít i cvičit, ale už dávno neplatí, že musíte docházet jen do posilovny. Vytvořte si vlastní soukromé fitko u sebe doma.
Ptáte se, jak souvisí zrak s životním stylem? Můžeme jej ovlivnit, například stravou, pitným režimem, (ne)kouřením, ne(stresováním se), fyzickou aktivitou? Na otázku, jak souvisí zrak s naším životním stylem a jak chránit svůj zrak, nám odpověděla primářka oční kliniky.
Toužíte po zahradě? Nebaví vás prázdný a špinavý balkon? Poradíme vám, jak z vašeho balkonu nebo lodžie vykouzlit vlastní soukromou oázu klidu.
Jste věčně nervózní a tíží vás obavy? Kvůli tomu může mít vaše dítě velké potíže – a to nejen v samotném vývoji, ale i v dospívání. V sázce je jeho nízká porodní váha nebo náchylnost k depresím a schizofrenii!
Datum 26.8. 2022 se vryje do paměti spoustě z nás. Ten den totiž náš svět navždy opustila oblíbená zpěvačka, herečka, moderátorka i textařka Hana Zagorová. Pojďme na ni společně zavzpomínat a připomenout si její kariéru i osobní život. Ne vždy byl totiž její život procházkou růžovým sadem, ale přesto jsme na její tváři vždy mohli spatřit úsměv.
V roce 2018 uživatelé aplikace Viber poslali 6 miliard zamilovaných samolepek a GIFů. Letos Viber přichází s novinkou v podobě videa ve tvaru srdíčka. Pošlete mu originální přání.
Péče o sebe je v dnešní době pro mnoho lidí synonymem nákupních horeček, drahých lázeňských procedur, brunchů či kosmetiky. Stalo se to jakýmsi symbolem pro kosmetický a fitness průmysl. Mnoho lidí ale zapomíná investovat také do zcela jiné formy péče o sebe. A to do péče o své duševní a emocionální zdraví o které je rovněž třeba se starat. V tomto článku si řekneme, jak na to.

Výběr článků

Vánoční dekorace jsou prvkem, který doma vytvoří přesně tu pravou kouzelnou atmosféru. Vlastnoruční výroba má hned několik výhod: ušetříte, budete originální a uděláte si radost. Zkuste se inspirovat jednoduchými nápady a uvidíte, že nejde o nic složitého. O jejich výrobu se můžete podělit i s dětmi.
Jeden by se ze všech těch vědeckých studií zbláznil. Co platí dnes, za pár týdnů už se zase shazuje ze stolu. Jak se to tedy má s vodou s citronem, kterou jsme měli pít každé ráno? Pomůže nebo naopak? Možná vás fakta překvapí.
Neo mint neboli pastelově zelená. Už teď známe trendy v bydlení pro příští rok, a přinášíme ochutnávku interiérů s tímto odstínem barvy.

Nepřehlédněte

Přírodní prvky v interiéru jsou trendem, který vás může inspirovat. Neopracované dřevo v kombinaci s moderním nábytkem vypadá skvěle. Bříza je jedinečná svojí barvou, a tak jako jiné dřevo, které není opracované, podléhá pomalu zkáze. Je proto potřeba mít k dispozici mladý kmen, který je nutné patřičně vysušit. Povrch se pak natře tixotropním lakem, který břízu v podstatě obalí a uzavře. Na co všechno ji můžete použít?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek