Hlavní obsah

Zlámané kosti, tryskající krev. Mortal Kombat 11 bude nejsurovější hra roku

Novinky, ort

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poodhalit roušku tajemství u chystaného titulu Mortal Kombat, který letos vyjde už v jedenáctém pokračování, se rozhodli tvůrci ze studia NetherRealm. V herní ukázce dávají jasně najevo, že půjde o nejsurovější titul tohoto roku.

BEZ KOMENTÁŘE: Herní ukázka z titulu Mortal Kombat 11Video: archív tvůrců

 
Článek

Zlámané kosti, tryskající krev či z těla se valící orgány. Jakkoliv nechutně to může pro některé čtenáře znít, přesně takovou realistickou řežbu titul Mortal Kombat 11 nabídne.

Grafika působí v herní ukázce velmi věrným dojmem, což může být ale paradoxně pro některé uživatele problém. Titul je totiž tak surový, že by to žaludek slabších povah nemusel unést.

BEZ KOMENTÁŘE: Úvodní příběh titulu Mortal Kombat 11Video: archív tvůrců

Některé detaily si tvůrci stále ještě nechávají pro sebe, už nyní je nicméně zřejmé, že hrát bude možné za 25 postav. Objeví se mezi nimi i dva nové profily – pro pány Gerase a pro dámy Sonya Blade.

Z titulu Injustice, za kterým také stojí studio NetherRealm, si novinka bere systém vybavení a vzhledu, takže možností přizpůsobení bude více než dost.

Mortal Kombat 11 vyjde 23. dubna, k dispozici bude pro PC, PS4, Switch a Xbox One. V prodeji by se měla objevit také limitovaná sběratelská edice, která nabídne exkluzivní skiny, steelbook a repliku masky Scorpiona.

Foto: archív tvůrců

Mortal Kombat 11

Reklama

Výběr článků

Načítám