Alice Bendová miluje jídlo, ale bohužel se nedokáže brzdit. „Jsem žravá, co vidím, to sním. Když se nehlídám, tak jedu jak kombajn. Bohužel, už to není tak jako před lety, kdy jsem mohla jíst vše a hubla jsem."

„Po čtyřicítce je to naopak, co sním, to přiberu dvakrát. Vánoce se mi protáhly asi do 7. ledna, takže mi to hubnutí od Nového roku úplně nevyšlo, ale už se lepším. Asi tři kila už mám dole, protože jím o devadesát procent méně a běhám, ale je to strašné. Fakt trpím," svěřila se Blesk.cz herečka, která nechyběla na tiskové konferenci TV Nova.

„Hraji v seriálu Kameňák, který od 22. února půjde v televizi. Doufám, že se diváci budou bavit stejně dobře, jako my při natáčení. Kdykoliv si na to vzpomenu, tak se směju," tvrdí sexbomba Bendová.

Alice musí na postavě zapracovat do léta, jelikož s partnerem si na Kanárských ostrovech pořídili apartmán, kam chtějí co nejčastěji jezdit. „Loni jsme byli šestkrát, ale obávám se, že letos to tolikrát nebude. Je to super, že za pár hodin jste ve svém a u moře," netají se.

VIDEO: Alice Bendová: V zápalu vzteku jsem muži zlomila pěstí nos!

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová: V zápalu vzteku jsem muži zlomila pěstí nos! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
33 fotografií