LaLiga - souhrn 20. kola

18.01.2019, 22:49, aktualizováno 21.01.2019, 22:59
Komentáře a souhrny
Barcelona zvládla utkání s Leganésem a drží se na špici. Real Madrid minimálně dočasně umlčel kritiky, doma přehrál Sevillu a zaslouženě vyhrál 2:0. Ve velké pohodě je Getafe, které bude rovněž po tomto kole okupovat pozice zaručující evropské poháry. Uspěl i další madridský celek, Atlético nemělo velké problémy v Huesce. Villarreal se rozešel smírně s Bilbaem a pondělní dohrávku vyhrál Eibar...

SD Eibar - Espanyol Barcelona 3:0

21.01.2019 21:00

Góly: 24. Sergi Enrich, 52. Pablo de Blasis, 84. Charles

Nečekaně snadné vítězství si před skromnou návštěvou stadionu Municipal de Ipurua připsal domácí Eibar. Los Armeros zvítězili poprvé od konce listopadu a Espanyol přitom porazili třemi brankami. Už v prvním poločase se prosadil Sergio Enrich a ve druhém na něj navázali Pablo de Blasis a Charles.

Eibar konečně ukončil čekání na vítězství a zvítězil po dlouhých šesti kolech bez výhry. Naposledy se ze tří bodů radoval proti Realu Madrid. Na velkou senzaci ale nedokázal navázat a díky smolné sérii se propadl až hluboko do druhé poloviny tabulky. Espanyolu zároveň oplatil porážku z 6.kola, kde v Katalánsku prohrál nejtěsnějším rozdílem.

Utkání na stadionu Municipal de Ipurua měl od počátku pevně ve svých rukou. Věřte nebo ne, Espanyol si za celý zápas nepřipsal jedinou střelu na branku a s takovou mohl jen stěží uspět. Los Armeros mohli udeřit už po devíti minutách, ale Kike García z malého vápna na Diega Lópeze nevyzrál. Zkušený brankář předvedl reflexivní zákrok a balón vyrazil na rohový kop. Na druhé straně se zase šikovně uvolnil Léo Baptistão, jenomže v klíčový moment netrefil branku.

Ve 23.minutě rozehrávali domácí rohový kop a Sergio Enrich z rohu malého vápna trefil padající balón přímo mezi nohy vyběhnutého Lópeze - 1:0 pro Eibar! Domácí úvodní branka nabudila a ti byli i nadále lepším týmem. Espanyol se do příležitostí nedostával a jestli chtěl pomýšlet na body, musel po obrátce hodně přidat.

Katalánci však odstartovali druhý poločas jak nejhůře mohli. Obrana hostů při bránění úplně zapomněla na nabíhajícího Pabla De Blasise, který v náběhu a zblízka střelou pod břevno zvýšil na 2:0. Espanyol neprobrala ani druhá inkasovaná branka a z jeho strany to bylo v tomto utkání čiré zoufalství. Ránu z milosti pak hostům zasadil šest minut před koncem Charles, když propadnutý balón rovnou z voleje napálil přesně k tyči. Eibar vyhrál jasně 3:0 a poprvé od konce listopadu loňského roku zvítězil.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - CD Leganés 3:1

20.01.2019 20:45

Góly: 32. Ousmane Dembélé, 71. Luis Suárez, 90+2. Lionel Messi - 57. Martin Braithwaite

Už sedmé vítězství v řadě si na své konto připsala vedoucí Barcelona, když doma porazila Leganés 3:1. Svěřenci Ernesta Valverdeho měli po celý zápas jasnou převahu a tři body si zasloužili. Barcelona si tak nadále drží pětibodový náskok před druhým Atlétikem.

Prakticky od začátku zápasu to byla hra na jednu branku. Barcelona svým typickým způsobem držela balón a hledala skulinky uvnitř defenzívy Leganésu. Nutno podotknout, že hosté se první půlhodinu bránili velmi dobře a Barcu do ničeho vážného nepustili. Kataláncům se ale vyplatila trpělivost a přesně ve 32.minutě už se Camp Nou mohl radovat. Jordi Alba prudkou přihrávkou našel ve vápně Dembélého, který jen nastavil kopačku a uklidil balón nechytatelně k tyči - 1:0.

Domácí se po vstřelené brance mohli uklidnit a nadále kontrolovat hru. Leganés si za první poločas žádnou gólovku nevypracoval, takže po první půli v Barceloně těsně prohrával. Nicméně Leganés většinou sehrál s Barcou dobré utkání a i v tomto zápase se přihlásil o slovo. V 57. minutě Nasjrí procedil přihrávku před branku, kde sklepl balón za ter Stegenova záda Martin Braithwaite, takže bylo srovnáno 1:1. Leganés však nadějný výsledek dlouho neudržel. Dvacet minut před koncem předvedl vynikající zákrok po Messiho střele brankář Cuéllar, jenže Luis Suárez rychle s přispěchal s dorážkou a tady už byla hostující opora bezmocná. Barcelona znovu v zápase vedla a tentokrát už na hrací ploše postrádala zraněného Dembélého, kterého mezitím nahradil Malcom.

Barcelona měla i další šance a vlastně bylo jen otázkou času, kdy odskočí na rozdíl dvou branek a tím definitivně získá zápas na svojí stranu. Jordi Albovi se to střelou doprostřed ještě nepovedlo a až v nastavení Lionel Messi rychlým švihem pod břevno nedal Cuéllarovi šanci. Katalánský velkoklub splnil povinnost a po další výhře, už sedmé v řadě, dál kraluje LaLize.

Více informací k zápasu

Levante UD - Real Valladolid 2:0

20.01.2019 18:30

Góly: 42. Coke, 90+5. Roger

Ohromně důležitého vítězství dosáhlo proti Valladolidu valencijské Levante. Domácí tím nejenom zastavili sérii zápasů bez tříbodového importu, ale také potvrdili, že se jim proti tomuto soupeři v posledních letech daří. Valladolid sice první vzájemné utkání letošní sezony vyhrál, ale tentokrát svému soupeři po brankách Cokeho a Rogera podlehl.

Valladolid prohrál s Levante počtvrté ze sedmi zápasů, přičemž dvakrát se mezi oběma celky dělily body. Pro Levante a koneckonců i pro Valladolid bylo další vzájemné utkání nesmírně důležité, oba si totiž mohly výrazně polepšit či naopak pohoršit.

Levante určitě vstoupilo do utkání lépe a po necelé čtvrthodině hry se po nadějném centru objevil v šanci Borja Mayoral. Ideální šanci ale nevyužil, protože branku netrefil. Valladolid okamžitě srovnal hru a k vidění byla naprosto vyrovnaná partie, která nalezla rozuzlení až těsně před koncem prvního poločasu. Standardku z pravé strany rozehrál Rochina přímo na hlavu Cokeho a Jordi Masip se mohl jen ohlédnout. Valladolid mohl okamžitě srovnat, ale Ünal před brankou trestuhodně přestřelil.

A smůlu měli hosté i po obrátce. Ve 48. minutě se jim sice povedlo dostat balón do sítě, ale celá situace narazila na regulérnost. Enes Ünal totiž v ofsajdovém postavení zásadně ovlivnil dění, když zakrýval výhled Olazábalovi, takže branka logicky nemohla platit.

Na hře Valladolidu zanechala neuznaná branka jisté stopy a hosté se až do konce zápasu už k ničemu vážnějšímu nedostali. Naopak v páté minutě nastavení definitivně pojistil výhru Levante Roger Martí. Levante porazilo Valladolid 2:0 a posunulo se na desáté místo, zatímco hosté jsou šestnáctí.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Real Sociedad 2:2

20.01.2019 18:30

Góly: 22. Santi Comesaña, 28. Adrián Embarba - 39. Héctor Moreno, 82. Willian José

Rayo Vallecano si mohlo připsat už čtvrtou výhru v řadě, ale v utkání s Realem Sociedad prohospodařilo dvoubrankový náskok a nakonec bralo jen bod za konečný výsledek 2:2. Madridský celek i tak potvrdil dobrou formu a ačkoliv je stále v sestupovém pásmu, postupně se dere nahoru. Real Sociedad je osmý a zůstává v kontaktu s evropskými poháry.

Rayo zvítězilo ve třech posledních zápasech a konečně opustilo poslední místo, načež po utkání se San Sebastian a remíze 2:2 ztrácí na nesestupové pozice jeden bod.

Baskové rozhodně nebyli horším týmem a v Madridu měli dokonce první vážnější příležitost, ovšem Oyarzabal, který se dokázal zbavit brankáře Dimitrievskiho, do prázdné branky nezakončil. Místo vedení tak přišel trest. Santi Comesaňa se rozhodl ve 22.minutě z dálky napřáhnout a parádní ranou překonal golmana Rulliho. Než se hosté stačili z inkasované branky oklepat, přišel další šok a druhá branka, tentokrát v podání Adriána Embarby. Trejo mu poslal za obranu milimetrově přesnou kolmici a Embarba lehkým obloučkem překonal vyběhnutého Rulliho po druhé. Domácí vedli v rozmezí pouhých šesti minut už 2:0, ale slibný výsledek před odchodem do šaten neudrželi. Po standardní situaci San Sebastianu zůstal Héctor Moreno na zadní tyči úplně sám a hlavou vrátil Basky do hry.

Druhý poločas byl v podání obou celků hodně vyrovnaný a dlouho nenabídl nějakou větší příležitost, která by diváky zvedla ze sedadel. Větší držení balónu měl Real Sociedad, který se nakonec skutečně dočkal vyrovnání. Až osm minut před koncem vlétl do šestnáctky Oyarzabal, kterého sice Dimitrievski vychytal, ovšem s dorážkou Williama Josého už nemohl nic dělat - 2:2. Rayo ještě mohlo v nastavení vstřelit vítěznou branku, ale Comesaňa si tentokrát hlavou na golmana Rulliho nepřišel. Zákrok hostující opory byl poslední výraznějším okamžikem utkání, které nakonec skončilo spravedlivou dělbou bodu.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Athletic Bilbao 1:1

20.01.2019 16:15

Góly: 71. Karl Toko Ekambi - 18. Jaume Costa (vl.)

Remíza 1:1 je pro Villarreal málo, ale také mohlo být hůř. Athletic na Estadio de la Cerámica dlouho vedl, než dvacet minut před koncem srovnal výsledek do konečné podoby Karl Toko Ekambi. I první branku zápasu obstarali domácí, neboť vlastní gól si po čtvrthodině hry vstřelil Jaume Costa.

Předposlední Villarreal si tak znovu komplikuje situaci a jeho boj o záchranu je zase o něco složitějším. Samotné utkání příliš fotbalové krásy nepobralo, za celé utkání padly jen tři střely na branku, z toho domácí Villarreal vystřelil jen jednou!

Bilbao vstoupilo do utkání bez respektu a v 6.minutě mělo první obrovskou šanci utkání. Ibai Gómez obdržel vynikající pas za obranu a následně přehodil brankáře Asenja, přičemž branku slavit nemohl, neboť vše překazila branková konstrukce. Athletic dál dobře kombinoval a v 19.minutě už zaslouženě vedl. Berchicheho přízemní centr si nešťastně srazil do vlastní sítě Jaume Costa, takže Villarreal poměrně brzy prohrával 0:1. Bohužel pro diváky už žádná další šance k vidění nebyla, takže nezbývalo doufat, než že se ve druhém dějství celkový obraz hry změní k lepšímu.

A to se nakonec nestalo. Žlutá ponorka sáhla po hodině hry hned k dvojímu střídání, ale marně hledala cestu, jak obranu Basků překonat. Hosté měli ještě několik, vesměs, nepřesných střeleckých pokusů, ale nic, co by utkání definitivně rozhodlo.

V 71.minutě si Villarreal vytvořil první větší šanci a rázem z toho byla branka na 1:1. Pedraza poslal ostrý balón na malé vápno, kde ho skluzem dotlačil do branky Karl Toko Ekambi. Situaci ještě na protest Basků zkoumal videorozhodčí, ale branka po několika minutách byla uznána. Bilbao reklamovalo při předchozí akci ruku, která nejspíše skutečně byla, nicméně samotná branková akce žádný prohřešek nenesla.

Bilbao chtělo vyhrát a v závěru bylo lepší a dokonce vstřelilo gól, který však k jejich nelibosti sudí neuznal. Na vině byl opravdu těsný ofsajd! Berchicheho gól byl stejně jako ten Ekambiho dlouho zkoumán a i tedy byl nakonec verdikt v neprospěch Athleticu. Zápas tak vítěze nepoznal a skončil remízou 1:1, se kterou nemůže být spokojena ani jedna strana.

Více informací k zápasu

Real Betis - Girona FC 3:2

20.01.2019 12:00

Góly: 12. Cristian Tello, 54. Loren Morón, 90+4. Sergio Canales (pen.) - 36. Aleix García, 44. Seydou Doumbia

Sergio Canales proměněnou penaltou ve čtvrté minutě nastavení nakonec zařídil vítězství Betisu nad Gironou 3:2. Zápas se pro celek z Andalusie nevyvíjel dobře, Girona po prvním poločase vedla, ale domácí dokázali nejprve vyrovnat a v nastavení strhnout vítězství na svojí stranu.

Betis se chtěl po porážce s Realem Madrid co nejrychleji vrátit na vítěznou vlnu a pokračovat v dobývání pozic zaručujících evropské poháry, ovšem na domácím stadionu Villamarín ho čekala houževnatá Girona. Hoste z Katalánska nakonec byli blízko zisku bodu, jenže o ten je smolně připravila pozdní penalta.

Béticos měli velice slibný začátek, od úvodní minuty byli na balónu jasně lepší a ve 12.minutě šli do zaslouženého vedení. Cristian Tello se postavil k volnému přímému kopu a parádní ranou překvapil brankáře Bunúa. Domácí se po vstřelené brance neuchýlili k defenzívě a nadále pokračovali ve svém snažení. Girona vyčkávala na vhodný moment a přesně jeden takový se naskytl ve 36.minutě, kdy vyrobil chybu Barragán a Aleix García pak uklízel do prázdné branky přihrávku Fernándeze - 1:1. Velký šok pro Estadio Villamarín přišel na sklonku prvního poločasu. Béticos pod tlakem znovu chybovali a do poloodkryté branky tentokrát zakončoval Seydou Doumbia. Betis nebyl v prvním poločase horším týmem, jenže Kataláncům nabídl dvě velké chyby a ti to bez slitování potrestali.

Ačkoliv Betis prohrával, utkání ještě pro něho zdaleka nebylo ztracené. Andalusané vstoupili do druhého poločasu hodně aktivně a v 50.minutě došlo k neuznané vyrovnávací brance. Bartra se v klíčový moment nacházel v ofsajdu a to neuniklo pozornosti čárových sudích. Zelenobílé to nemuselo mrzet, protože za další čtyři minuty už jejich další vstřelená branka normálně platila. Klasický bleskový protiútok zakončil úspěšně Lorenzo Morón - 2:2.

Do hodiny padly v zápase čtyři branky, ale pak jakoby se po gólech i šancích slehla zem. Betis ani Girona si nedokázali nic výraznějšího vypracovat a utkání pomaličku směřovalo do nerozhodného konce. Žádná remíza se ale nakonec nekonala. Smolařem utkání se stal dvacetiletý Brazilec Douglas Luiz, který v nastaveném čase ve snaze odkopnout balón trefil jen protihráče a nemohlo následovat nic jiného, než pokutový kop. Nervy ze železa pak prokázal Sergio Canales, který po pomalém rozeběhu suverénně proměnil penaltu a přetáhl vítězství na domácí stranu.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Valencia CF 1:2

19.01.2019 20:45

Góly: 40. Néstor Araújo - 71. Ferrán Torres, 84. Rodrigo

Herně to dlouho nebylo ono, ale Valencia nakonec dokázala proti Celtě Vigo otočit výsledek a zvítězit 2:1. Pět minut před koncem převážil tři body na hostující stranu útočník Rodrigo. Celta přitom nezačala špatně, díky Araujovi vedla, ale čtvrthodinu před koncem inkasovala vyrovnávací gól z kopačky Torrese a v závěrečných minutách pak ještě jeden od Rodriga.

Úvodní dějství nic zajímavého nepřineslo. Vzrušení přišlo až v 26. minutě, kdy unikající Santi Mina nedokázal zakončit a vracející se obrana Viga zablokovala i následnou dorážku. Každopádně šlo o první velkou gólovku v utkání. Klíčový byl pro vývoj zápasu až závěr prvního poločasu. Celta Vigo si vytvořila tlak a nejprve Boufal donutil k vynikajícímu zákroku Neta a krátce po něm vstřelili domácí první gól. Na následný rohový kop si totiž naskočil Néstor Araujo a hlavou překonal gólmana Neta! Valencia se ještě před odchodem do šaten pokusila o vyrovnání, ale z tlaku dokázala vytěžit jen střelu Pareja, se kterou Blanco neměl potíže.

Valencia potřebovala po obrátce nutně přidat a její aktivita se skutečně zvýšila. Celta Vigo však Netopýry nepouštěla do koncovky, takže stav byl ve druhém poločase poměrně dlouhou dobu neměnný. Hosté se trápili v koncovce a na obranu Celestes ne a ne najít recept. Po hodině hry se kouč Marcelino rozhodl rozhýbat ofenzívu příchody Gameira a Torrese. A jak se nakonec ukázalo, byl to správný tah.

V 72. minutě poslal Parejo do vápna dlouhý centr, který Araujo odvrátil jen k Ferránu Torresovi, jehož přesná rána zapadla ke vzdálenější tyči, takže Valencia konečně srovnala skóre na 1:1. Následně se zdálo, že remízou zápas skončí, ani jeden tým neměl převahu, natož brankové příležitosti, jenže poslední slovo měla zničehonic Valencia. Pět minut před koncem Rodrigo uklidil do odkryté branky Gameirovu přihrávku. Valencia otočila skóre a nakonec na půdě Celty Vigo slavila velmi cenné vítězství.

Více informací k zápasu

SD Huesca - Atlético Madrid 0:3

19.01.2019 18:30

Góly: 31. Lucas Hernández, 52. Santiago Arias, 71. Koke

Atlético Madrid žádné překvapení nedovolilo a na půdě poslední Huescy zvítězilo jasně 3:0. Brankáře Santamaríu postupně překonali Lucas Hernándes, Arías a Koke. Los Colchoneros si nejen pojistili druhé místo, ale také vytvořili tlak na vedoucí Barcelonu.

Favorit zápasu byl jasný, vždyť Atlético hrálo na půdě poslední Huescy, takže nic jiného, než vítězství nepřipadalo v úvahu. Kouč Diego Simeone byl na předzápasové tiskové konferenci opatrnější a s Huescou očekával těžký zápas. A rozhodně nebyl daleko od pravdy, Huesca nesehrála špatné utkání a konečný výsledek je pro ni poměrně krutý.

Bezprostřední začátek zápasu patřil Atletům, ovšem i Huesca si v úvodu vytvořila pořádně nebezpečnou šanci. Ve 13. minutě zakončoval akrobaticky nůžkami Jorge Pulido a Oblaka v brance Atlética zachránila tyčka! Za dalších pět minut postupoval sám na slovinského brankáře Cucho a Oblak předvedl vynikající práci, když balón po kličce domácího hráče dokázal vyškrábnout na rohový kop. Atlético přežilo dvě tutovky soupeře a samo pak mohlo udeřit, Thomas Lemar zakončoval v blízkosti domácí branky, ale skvělý zákrok předvedl také Santamaría. Každopádně ve 32. minutě už to Atléticu vyšlo, Griezmannovu přihrávku před branku uklidil Lucas Hernández!

Simeoneho svěřenci nakonec první poločas vyhráli a v tom druhém jakékoliv naděje Huescy na bodový zisk rozprášili. Santamaría si sice ještě připsal povedený zákrok proti střele Correy, ale v 54. minutě už inkasoval. Santiago Arías se prosadil přesnou střelou na vzdálenější tyč a Atlético vedlo 2:0.

Definitivní jistotu výhry dal hostujícímu celku v 72. minutě Koke, když dorazil do branky střelu Griezmanna, která se odrazila od břevna. Atlético vyhrálo jasně 3:0 a vytvořilo tlak na vedoucí Barcelonu.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Sevilla FC 2:0

19.01.2019 16:15

Góly: 78. Casemiro, 90+2. Luka Modrić

Real Madrid oplatil Seville potupnou zářijovou porážku 0:3 a tentokrát doma na Santiago Bernabéu zvítězil 2:0. O vítěznou branku utkání se postaral nádhernou střelou Brazilec Casemiro, proti jeho ráně neměl Vaclík žádný nárok a výsledek pečetil v nastavení Luka Modrić. Šlágr v Madridu sice měl dobré tempo, ale zas tolik stoprocentních příležitostí nenabídl.

V brance Realu se nakonec objevil Belgičan Thibault Courtois, čímž byl zodpovězen jeden z hlavních otazníků zápasu. Santiago Solari jinak vsadil na ofenzívu, která slavila úspěch proti Betisu, tedy s Víníciusem i Benzemou, doplňovanými Ceballosem (proti Betisu nastoupil Valverde). Sevilla se zase jako obvykle představila s brankářem Tomášem Vaclíkem, jenž v září proti Realu vychytal čisté konto.

V úvodu zápasu byl sice Real aktivnější, ale první gólovku měla až ve 24. minutě Sevilla. Rychlý protiútok tažený Banegou zakončoval střelou do boční sítě Escudero. Zápas na Santiago Bernabéu měl pořádně vysoké tempo, ale stoprocentní šance k vidění nebyly, takže první poločas skončil bezbrankovou plichtou.

Real proto po změně stran ještě zvýšil tempo a svého soupeře pořádně zmáčkl, ale opět to bylo bez větších šancí. Vaclík jako zázrakem nemusel řešit nic vážného, až v 68. minutě si oddechl, když ho po střele Ceballose zachránilo břevno! Čtvrthodinu před koncem zase hlavičkoval vedle Casemiro a zdálo se, že Bílý balet recept na obranu Andalusanů prostě nenajde. Brazilský středopolař se v 79. minutě dostal do ještě jedné šance, když se ze střední vzdálenosti dostal k balónu a fantastickou ranou do šibenice nedal Vaclíkovi žádnou šanci! Real vedl deset minut před koncem 1:0 a bylo na Seville, jak odpoví.

Madridští však byli i po vstřelené brance nadále aktivnější a utkání měli pevně pod svojí kontrolou. Sevilla nedokázala vůbec zareagovat a v nastavení ještě inkasovala druhý gól. Luka Modrić obral o balón Carrica a svůj postup na Vaclíka proměnil v druhý gól. Držitel zlatého míče za rok 2018 pečetil důležitou výhru, díky které se Real posune už na třetí místo.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Deportivo Alavés 4:0

18.01.2019 21:00

Góly: 33. Jaime Mata (pen.), 46. Jorge Molina, 55. Jorge Molina, 88. Jaime Mata

Z těžkého direktu se v předehrávce 20.kola španělské LaLigy vzpamatovává Deportivo Alavés. Velké překvapení aktuálního ročníku vůbec nezvládlo utkání v Madridu a s místním Getafe čtyřikrát inkasovalo. Rovným dílem se o branky podělili Jaime Mata a Jorge Molina.

Alavés se mohl v případě vítězství vrátit na čtvrté místo před Real Madrid, ale to by musel předvést úplně jiný výkon, než nakonec na stadionu Alfonsa Péreze předvedl. Naopak Getafe potvrdilo formu a po výhře ve Villarrealu má další tři body.

Getafe bylo od začátku zápasu lepším týmem a kontrolovalo hru, přičemž se o první střelecké pokusy postaral Jaime Mata. Žádné nebezpečí pro Pacheca to neznamenalo. Zlom nastal až po půlhodině hry, kdy Maripan ve vápně sestřelil protihráče a hlavní arbitr zápasu odpískal pokutový kop. Jaime Mata ho proměnil a poslal madridský celek do vedení! Hned o minutu později mohl Mata navyšovat, ale jeho křížnou střelu Pacheco zkrotil. Alavés si za celý první poločas nic nevytvořil i proto, že Getafe zkrátka výborně bránilo.

Hosté o přestávce spřádali plány na obrat, jenomže ty dostaly vážné trhliny hned v první minutě druhého poločasu. Jorge Molina se z dálky opřel do balónu a nádhernou střelou zvýšil na 2:0. Za dalších deset minut se Molina zjevil v blízkosti Pacheca a i tuhle možnost dokázal využít a zvýšit už na 3:0. Deportivo bylo v problémech a dost dobře si uvědomovalo, že tento výsledek už bude těžko obracet. Jeho ofenzíva byla permanentně v křeči a tak přišla 88. minuta a definitivní KO. Po centru Cristófora znovu přesně zakončoval Jaime Mata a stanovil konečný výsledek 4:0. Getafe si díky tomu pojistilo šesté místo, kde zůstane i po tomto kole, Alavés je pátý.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona20144256:2146
2.Atlético Madrid20118130:1341
3.Real Madrid20113630:2436
4.Sevilla FC2096531:2233
5.Deportivo Alavés2095622:2332
6.Getafe CF2087525:1631
7.Real Betis2085725:2529
8.Real Sociedad2075825:2426
9.Valencia CF20511419:1826
10.Levante UD2075832:3526
11.SD Eibar2067724:2825
12.Girona FC2059623:2624
13.Espanyol Barcelona20731021:3024
14.Athletic Bilbao20411521:2623
15.CD Leganés2057818:2422
16.Real Valladolid2057817:2322
17.Celta Vigo2056932:3421
18.Rayo Vallecano20551024:3620
19.Villarreal CF2039821:2618
20.SD Huesca20251317:3911

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (311)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele