Bydlení: Vyřešte menší místo v ložnici pomocí postele s úložným prostorem

Při řešení vašeho bydlení je dispoziční prostor nejdůležitějším parametrem pro výběr veškerého vybavení, a je jedno, jestli se stěhujete do bytu, či domu. Největším prostorem nového domova by měl být obývací pokoj. Šetřit místem byste neměli ani na kuchyni či jídelně. V současnosti je moderní mít velikou i koupelnu. Ušetřit místo naopak můžete na chodbě, pracovně, dětských pokojíčcích či ložnici. A právě ložnice je místem, na které se dnes v článku zaměříme. Je to místnost, kde se dá vymyslet spousta využitelného místa i na malém prostoru díky chytrým řešením úložných prostor.

Chytrá řešení pro ložnice v podobě úložných prostor

Ložnice je dokonalé místo pro uskladnění věcí, kde nepotřebujete až tolik prostoru k obývání. Navíc zde můžete využít chytrá řešení v podobě úložných prostor. Ty pojmou hodně věcí, které budou zároveň dobře uklizeny. Moderním trendem poslední doby jsou hlavně čisté linie a vše musí být hezky uloženo mimo dosah očí. Právě při usínání by nás totiž nemělo nic rozptylovat. Proto jsou dnes ložnice řešeny v jednoduchém stylu i jemných barevných tónech, které přispívají k dobré koncentraci a vydatnému spánku, který pro dobré zdraví a kvalitní život nutně potřebujeme.

A právě úložné prostory v podobě skříní, komod a postelí jsou nejvhodnějším nábytkem do těchto místností. Ideálním řešením a dominantou tohoto místa jsou pak masivní postele s úložným prostorem. Ty nejenže pojmou dostatek věcí, jež jsou se spaním spojeny, ale zajistí nám i úhledný pořádek, který je pro každodenní používání ložnice potřebný. Postele z masivu jsou vždy skvostem těchto prostor a vytvářejí stěžejní bod, od kterého se odvíjí zbytek vybavení a doplňků.

 

Postele z masivu s úložným prostorem

Máte-li obavy, že úložný prostor ubere posteli na její funkčnosti a pohodlnosti, tak to vůbec nemusíte. Masivní postele jsou zárukou toho, že ani jejich dokonale funkční řešení jim neupře nic z jejich základního poslání, a to je z pohodlného a zdravého spaní. Kvalitní materiály, jež se na výrobu těchto postelí používají, jsou zárukou dlouhodobé funkčnosti i životnosti. Nabídka je v dnešní době tak široká, že si vybere snad opravdu každý, aniž by musel dělat nějaké zbytečné kompromisy.

 

Kde můžete sehnat kvalitní postel s úložným prostorem

Pokud hledáte opravdu to nejlepší, co současný trh nabízí v poměru kvalita - cena, pak byste neměli vynechat nabídku na portálu www.spime.cz. Právě zde totiž naleznete postele z masivu s úložným prostorem, přímo od výrobce a za ty nejlepší ceny. V nabídce je široká paleta právě těchto výrobků v příjemném přehledu, ve veškerých možných provedeních co do velikostí i barevných kombinací. Zároveň si k posteli můžete vybrat matrace, polštáře, lůžkoviny i další doplňky, jež se vám budou v ložnici hezky vyjímat a dokonale ladit se zbytkem interiéru.

Tak neváhejte a vyberte si pro sebe to nejlepší.

 

 

Autor: Ivo Mikolášek | MENHOUSE.cz
Další články ze sekce BYDLENÍ a DESIGN / HouseHouse
Datum: 18.01.2019

 
 

WOMENHOUSE.cz
Portál výhradně jen pro ženy…

CINEMAHOUSE.cz
Portál o filmových novinkách.

CELEBRITYHOUSE.cz
Dění z českého showbyznysu...

MENHOUSE.cz
Portál pro muže...

GOLFMAGAZINE.cz
Web plný golfu..

HOTELHOUSE.cz
Portál o hotelech, pensionech a spa resortech

BOOKHOUSE.cz
Portál nejen o knihách a časopisech

KIDSHOUSE.cz
Portál pro děti a jejich rodiče...

HOMEMAGAZINE.cz
Vše pro dům, byt a zahradu…

BeachSwan.com
Exkluzivní plážové outfity...

NejlepsiKavarny.cz
Zkoušíme za vás nejlepší kavárny nejen v Praze…

zpět Úvod / rubriky / BYDLENÍ a DESIGN / HouseHouse / Bydlení: Vyřešte menší místo v ložnici pomocí postele s úložným prostorem

Aktuální číslo:
Portál o hotelech, pensionech a spa resortech

Kalendář akcí

Dnes je 26. dubna 2024, svátek má Oto.

Nejbližší akce:

>>> další akce

MENHOUSE.cz
Portál pro muže...

INSPIROVANIKRASOU.cz
modeling-stylový portál

LUXUSNIPLAZE.cz
Nejkrásnější pláže a destinace.

LUXURYHOUSE.cz
Svět luxusu, módy a doplňků...

CARSHOUSE.cz
Vše o autech... A nejen o nich.

BeachSwan.com
Exkluzivní plážové outfity...

GASTROHOUSE.cz
Portál o moderní gastronomii...

CLASSIC BARBERSHOP
Nechte se unést kvalitní péčí o vaše vousy a vlasy.

CINEMAHOUSE.cz
Portál o filmových novinkách.

CELEBRITYHOUSE.cz
Dění z českého showbyznysu...

GOLFMAGAZINE.cz
Web plný golfu...

HOTELHOUSE.cz
Portál o hotelech, pensionech a spa resortech

BOOKHOUSE.CZ
Portál nejen o knihách a časopisech

KIDSHOUSE.CZ
Portál pro děti a jejich rodiče...

WOMENHOUSE.CZ
Portál výhradně jen pro ženy…

nice girl

Partneři projektu: