Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kdo se rve o STAMILIONY PLEKANCE? Právnické eso, sexy černoška i zápůjčka!

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 20 fotografií
5 bojovníků
V rozvodové bitvě Tomáše Plekance (35) a Lucie Vondráčkové (38), která si brousí zuby na manželem vybruslené stamiliony (přesto odmítá být nazývaná zlatokopkou), hraje prim pětice lidí. Kdo jsou advokáti, kteří se snaží druhou stranu zlikvidovat a připravit o balík prachů?

Mgr. Lenka Radoňová (50)

Ostřílená právnička, která neprohrává. Když má nějaká česká celebrita v Česku problém a chce vyhrát, snaží se přesvědčit Radoňovou, aby její případ vzala. Zastupovala už řadu celebrit. Nechybí mezi nimi například Simona Babčáková, Ondřej Vetchý, nedávno zesnulý Radim Hladík, Jan Révai, František Janeček, Hana Zagorová se Štefanem Margitou, Sandra Nováková, Roman Štolpa, Mahulena Bočanová, Sagvan Tofi a desítky dalších

Je také specialistkou na rozvody. „V naprostém utajení rozvedla už hodně známých osobností,“ dozvěděli jsme se z právnických kruhů. Plekanec ji angažoval poté, co se ukázalo, že rozvod s Lucií Vondráčkovou nepůjde dle dohody, ale že se dá očekávat náročný souboj. A stalo se. Lucie Vondráčková chce po Plekancovi v přepočtu přes 117 milionů korun za sedm let zmařené kariéry, dalších víc než půl milionu korun měsíčně jako výživné pro sebe jako pro manželku. Lenka se ale rozhodla zasvětit pracovní život tomu, že jí to znemožní.

Brigitte Garceau (54)

První z kanadských advokátek Plekyho. Má hned tři bakalářské tituly. Ve stejné advokátní firmě dělá už 27 let. Specializuje se na rodinné právo, je ale také akreditovanou mediátorkou. Plekancovy se jí ale usmířit nepodařilo. Dokonce má vlastní nadaci, která přispívá na boj proti dětské chudobě a hladu. Má dceru Cassandru, která pomáhá v Africe, a sportovně založeného syna Michaela.

Natacha Calixte

Krásná černoška absolvovala práva v roce 2007 o dva roky později začala působit v advokátní kanceláři, která zastupuje Plekance. Specializuje se na rodinné právo, výživné a péči o děti. A právě ona hraje momentálně prim v týmu kanadských právníků. Denně ale visí na telefonu s českou právničkou Tomáše Lenkou Radoňovou. Od roku 2010 je spolupředsedkyní Montrealské komise pro multikulturní rozmanitost. Umí skvěle anglicky a francouzsky, domluví se i italsky. A s Tomášem může případ řešit i při tenisu, který stejně jako on ráda hraje.

I ona se bude u soudu snažit rozbít taktiku druhé strany, která naznačuje, že za rozvod může Tomášovo údajné zahýbání s Lucií Šafářovou. Ta to striktně odmítá A ve všem tom zmatku se pomalu zapomíná na to, že Tomáš se rozvádí poté, co viděl na kamerách Lucčina přítele Matěje Hádka

JUDr. Petr Machálek

Lucie Vondráčková (38) ho dostala od svého velkého podporovatele Františka Vondráčka jako „zápůjčku“, je totiž jeho dvorním právníkem. Objevil se teprve nedávno a proslul ostrými a osobními výpady proti Tomášovi i Lucii Šafářové Což je o to překvapivější, protože kromě vedení vlastní advokátní kanceláře (má ji již dvacet let) je Petr Machálek odborným asistentem na vysoké škole na katedře pracovního práva.

Maria R. Battaglia

Právničinu v Kanadě absolvovala sice již před třiceti lety, praxi se ale věnuje až posledních sedmnáct let. Předtím byla osm let „hlasatelkou“. Uváděla vlastní rozhlasovou talkshow „Rodinné právo s Mariou Batagglia“, často se ale doteď objevuje i v místních a celostátních televizích. Její advokátní kancelář se zaměřuje na rodinné právo včetně rozvodu, rozdělení majetku a péče o děti.

Za své služby určitě dostala zaplaceno, jako bonus navíc ji ale Lucie Vondráčková se svou kamarádkou Martinou Adamcovou angažovaly do filmu Hotel Limbo

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy