Moje šťastná hvězda

Agáta Prachařová: Musela rychle na operaci

Dovolená se proměnila v peklo! Agáta Prachařová (33) totiž musela být okamžitě převezena do nemocnice. Co se přesně stalo?

Přísná dieta a zkažené volno

Na horách si užívala se svými přáteli a rodinou pořádné lyžovačky, když jí zničehonic začalo být špatně a rozbolelo ji břicho.Poslední sjezd prý absolvovala v neskutečných bolestech a s vypětím všech sil. Ozval se totiž zánět slepého střeva a s ním si není radno zahrávat. Jakmile se nevyoperuje včas, může prasknout a v těle napáchat obrovské škody. Moderátorka se ale nehroutí, zato její rodina ano. Nejenže všichni mají zkažené prázdniny, ale ke všemu musí Agáta držet přísnou dietu.

Čím ji naštvala?

Jediný člověk, kterého nechává Agátina operace chladným, je její matka Veronika Žilková (57), která momentálně žije se svým manželem Martinem Stropnickým (62) v Izraeli. Jak je známo, ty dvě se spolu už několik dlouhých týdnů nebaví. Agáta ji totiž prý vyčítá, že si klidně odjela do zahraničí a nechala ji tu se dvěma dětmi napospas osudu. A Žilková se zřejmě urazila. Když ji k telefonátu nepřinutila ani dcera upoutaná na lůžko, pak se mezi nimi vztahy zřejmě hned tak nespraví.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden