Plíšková přetlačila Giorgiovou ve třech setech. V osmifinále se utká s Muguruzaovou

19. 1. 2019, 11:20
Aktuality 246
AUSTRALIAN OPEN - Poslední místo v osmifinále dvouhry žen na Australian Open obsadila Karolína Plíšková. Česká tenistka si v nočním zápase poradila ve třech setech s Italkou Camilou Giorgiovou a vyhrála tak i osmý letošní zápas. O zopakování čtvrtfinále z předchozích dvou let se utká se Španělkou Garbiñe Muguruzaovou (h2h 7-2).
Kar. Plíšková (© j48tennis.net)

Karolína Plíšková na začátku sezony vyhrála turnaj v Brisbane a na vítězné šňůře se veze i v Melbourne. Po krajance Muchové a Američance Brengleové si dnes poradila s Camilou Giorgiovou a vyhrála osmý zápas v řadě.

Sedmadvacátou nasazenou Italku po utrápeném výkonu ve druhém setu, v němž si udržela jen jeden ze čtyř servisů, zdolala 6-4 3-6 6-2 a v šestém vzájemném střetnutí si připsala pátou výhru. V závěrečném utkání dne v Areně Roda Lavera vybojovala postup po dvou a čtvrt hodinách.

"Možná jsem nemusela hrát tři sety, ale také jsem mohla ten první prohrát. Takže nakonec jsem ráda, že jsem to zvládla alespoň v těch třech," uvedla Plíšková na tiskové konferenci. "Byl to dobrý zápas od nás obou. Samozřejmě tam bylo pár chyb, kterých bych se raději vyvarovala, na druhou stranu ona je hráčka, proti jaké se nehraje jednoduše. Dává do hry hodně síly," dodala.

V prvním setu Plíšková proměnila brejkbol na 3-2 a při svém podání soupeřce nic nedovolila. Do druhé sady vlétla Giorgiová mnohem agresivněji a šestadvacetiletá Češka prohrávala 0-3. Italka lépe returnovala a Plíšková si po prvním podání neuhrála ani padesát procent bodů. Proto o servis v druhé sadě třikrát přišla a i když se jí povedly dva rebrejky, set ztratila.

Na konci druhé sady byla Plíšková rozladěná, hodila raketou o zem i máchala naštvaně rukou. Do třetí sady se ale zkoncentrovala a dotáhla zápas k vítězství. Klíčový byl více než desetiminutový čtvrtý game, v němž Plíšková po šesti shodách proměnila čtvrtý brejkbol a ujala se vedení 3-1.

Utkání česká favoritka ukončila při servisu soupeřky také na čtvrtý pokus, když Giorgiová netrefila kurt.

"Ve třetím setu jsem se zlepšila, šla jsem blíž k základní čáře, protože v druhém jsem byla moc daleko," řekla Plíšková. "Ten brejk ve třetím setu mi dodal hodně sebevědomí. Začala jsem se cítit lépe a věřila jsem, že už neztratím servis. A nakonec jsem ji brejkla podruhé," uvedla česká tenistka.



Maximem Plíškové na Australian Open jsou čtvrtfinále z předchozích dvou sezon. O třetí účast mezi nejlepší osmičkou v řadě si v pondělí zahraje proti dvojnásobné grandslamové šampionce Španělce Garbiñe Muguruzaové, se kterou vede ve vzájemné bilanci 7-2.

Současná trenérka Plíškové Conchita Martinezová dříve s Muguruzaovou spolupracovala a své krajance pomohla k triumfu na trávě ve Wimbledonu v roce 2017.

"Mít Conchitu na své straně je pro mě výhoda. Ale už jsem Muguruzaovou porazila i dřív, takže vím, co mám dělat. Výhru mi to nezaručí, ale udělám maximum," řekla lounská rodačka.

Plíšková, jejímž nejlepším výsledkem na grandslamech je finále z US Open 2016, se po Australian Open může vrátit na post světové jedničky. Minimálně k tomu potřebuje postoupit do finále.

Vítězka Roland Garros 2016 a Wimbledonu 2017 Muguruzaová, která předchozí zápas dohrála ve čtvrt na čtyři ráno, dnes porazila 7-6 6-2 Švýcarku Timeu Bacsinszkou a vedení ve vzájemné bilanci zvýšila na 5-1. Rovněž pětadvacetiletá Španělka bude v pondělí bojovat o vyrovnání svého maxima na Australian Open.

Plíšková v osmifinále dvouhry doplnila turnajovou osmičku Petru Kvitovou. Mezi muži bude hrát o postup do čtvrtfinále Tomáš Berdych.

• AUSTRALIAN OPEN 2019 •
Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 62,500.000 australských dolarů
sobotní výsledky (19. 01. 2019)
• Dvouhra žen - 3. kolo •
Kar. Plíšková (7-ČR) - Giorgiová (27-It.) 6-4 3-6 6-2
Halepová (1-Rum.) - V. Williamsová (USA) 6-2 6-3
Ósakaová (4-Jap.) - Su-Wei Hsieh (28-Tchaj-wan) 5-7 6-4 6-1
Svitolinová (6-Ukr.) - Shuai Zhang (Čína) 4-6 6-4 7-5
Keysová (17-USA) - Mertensová (12-Belg.) 6-3 6-2
Sevastovová (13-Lot.) - Qiang Wang (21-Čína) 6-3 6-3
S. Williamsová (16-USA) - Jastremská (Ukr.) 6-2 6-1
Muguruzaová (18-Šp.) - Bacsinszká (Švýc.) 7-6(5) 6-2
• Čtyřhra - 2. kolo •
Strýcová/Vondroušová (ČR) - Dijasová/Putincevová (Kaz.) 6-2 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

246
Přidat komentář
brixner
Tedy jestli chcete...Řeka je klidná, takže mě opět napadají přirozeníoviny :-)

Máte hráčku/hráče, kterého skoro až bytostně nesnášíte? (nemyslím úplnou nenávist, spíš takové to všechno možné "anti") Prostě jim až skoro zásadně nefandíte a skoro až přejete prohry?

Pokud ano...A teď situace, kdy onen nešťastník hraje s někým, kdy mu najednou, jako mávnutím zázračnou pálkou, fandit začnete?

Ti bystřejší jistě pochopí! Což jste tady úplně, ale fakt úplně všichni :-)

Můj tip: Rumunka - Kong
Reagovat
Fandina
To asi nemám. Nikoho takového, Serena je mi ukradená a Simoně i někdy fandím. Ale někdy se na tenisty zlobím, když si myslím, že vyhrají a oni ne. A to je napříč všemi. A je to jedno, jestli je to můj kůň nebo někdo komu nefandím.
Reagovat
slacker
SSS Super svine serena
Reagovat
FulnekUltras
Rumunky jsou mi sympatické celkem všechny včetně Ilieho ;-), Kongovi jsem fandil aspoň v semifinále USO 2016, ale testobrojlerovi z Beloj Rusi zatím ještě nikdy... tak snad tady bych jako lodník Berka z hamburského šífu (30PMZ) mrštil Lízou do Vltavy... ;-)))
Reagovat
blixa
Nechápu, co máš proti soudružce Sabalence ? Že tě pošlu soudruhovi Lukašenkovi v doporučeném balíku !!! Oni už ti jeho chlapci "vysvětlí", komu máš fandit ! :D
Reagovat
FulnekUltras
Už jsem v životě vydržel leccos... ;-)))

https://www.youtube.com/watch?v=0yf6iz3iRFw
Reagovat
Dobry-den
Viděl jsem jenom hajlajty. Kája byla strašně pasivní. Celkově se mi letos herně moc nelíbí. Sice vyhrává, ale trápí se s kdekým, samé tříseťáky.

A především ještě nenarazila na hráčku z top 20. Mugu ještě může porazit, proti ní umí zahrát, ale proti Matce ve ČF si ani nečuchne...
Reagovat
FulnekUltras
a teď zruš Konga - celá WTA Ti bude povděčná.
Reagovat
EllNino
12 hráček z top 20 nasazených, z top 10 chybí jen Wozniacki(3), Bertens(9), Kasatkina(10) ... :)

Nenasazenými ve 4. kole jsou navíc Máša, Nasťa, Amanda a Danielle, tedy hráčky první padesátky nebo mladé talenty z nižších pater žebříčku :)

Jsem zvědav, kdo to nakonec vyhraje, ale opravdu silný turnaj letos, po dlouhé době ... když se to srovná třeba s loňským Wimbledonem, kde ve 4. kole ebyla ani jedna hráčka top 10 :)
Reagovat
PetaM
Nekecej, loni byla v OF Kája (7) :D :D :D
Reagovat
EllNino
ok, vlasntě no, Buzarnescu nakonec porazila, jsem zapomněl :)
Reagovat
PetaM
I když hned v tom 4. kole vypadla. Takže top 10 se tam každopádně moc nepředvedla :D
Reagovat
milik254
Angie
Reagovat
PetaM
Angi byla 11. nasazená :)
Reagovat
misa
Tak ještě možná jedno kolo a pak tradičně hurá na letadlo.
Reagovat
FulnekUltras
;-)
Reagovat
gigin
Aby ti Kvítí zítra nevyfičelo...
Reagovat
FulnekUltras
Může se stát - jsme na to charakterově připraveni... ;-)
Reagovat
gigin
Já vím. Jsem zvědavý na to. Jako má tu fazonu, ale ta cérečka hraje kurňa fajně. Můj tuch - Kvítí ve dvou do hodiny a půl.
Reagovat
FulnekUltras
Hrajem sice dnes už v poledne, ale teplota do 24°C je naštěstí z celého týdne nejmírnější. Jestli Amandu přelezem, může se stát už všechno. ;-)
Reagovat
gigin
Říkám, úplně v klidu. Uvidíš. Aj Berďa vyhraje. Ve čtyrech.
Reagovat
FulnekUltras
Plážovému inženýrovi bych ten GS už kwa taky přál. ;-)
Reagovat
tommr
nebud tak zatrpklej. Karolína nemůže za to, že to Lucku přestalo bavit ...
Reagovat
Krisboy
Přesně. Já jsem to nechtěl psát, ale ta frustrace z Lucky je z misovejch komentu hodně znát. Škoda. Kája nemůže za Lucciny problémy.
Reagovat
FulnekUltras
Myslím, že o Lucku tady vůbec nejde. ;-)
Reagovat
Torn
No jo, přebral mu jí Pleky...
Reagovat
FulnekUltras
To má vzhledem ke Káje vypovídací hodnotu nula.
Reagovat
Torn
No, já neříkám, že ne...je to konstatování :D
Reagovat
EllNino
Nevadí, bojoval, Pouille ho vrátil do zápasu a málem toho litoval

Alexei musí trochu zpřesnit forehand, bekhend má slušný, pohyb na svou výšku 195 cm neskutečný :) Vzorem JMDP, doufám, že o něm ještě uslyšíme, je to sympaťák a má silné páky :)

Lucas může být rád, že neměl na druhé straně zkušenějšího soupeře, dneska si to málem prohrál sám, ale pro jeho sebevědomí je dobře, že to nakonec uhrál
Reagovat
com
a v pristim kole ji Conchita poradi slabiny Mugu :D ale pak asi konecna s Halep, nebo Serenou :/
Reagovat
tommr
na Muguruzu Karolína umí i bez rad Martinezový. S jejím dnešním výkonem by to ale určitě nestačilo ...
Reagovat
rybicka
Myslím, že byla stažená a nervózní z nevyzpytatelnosti Giorgiové. Ona i Conchita byla očividně hodně napjatá. Tak nebývá často k vidění. Myslím, že obě měly obavu, že se zápasu s Mugu nemusí dočkat. Další zápas já vidím nadějně.
Reagovat
tommr
Muguruza tady hraje dost dobře takže mám trochu obavy. Třeba se ale Karolína po dnešku uvolní a Španělce napráská ... :)
Reagovat
Ondra979
hm to je dost tezkej los, uz i Mugu na GS je dost neprijemna..pokud da KArolina tady SF tak by to byl slusny uspech, ale nevypada to
Reagovat
tommr
úspěchem by bylo už to čtvrtfinále. Semifinále by bylo megaúspěch ... :)
Reagovat
bIbec
to jo.
Reagovat
bIbec
jinak Karolína už má před sebou jenom velká jména. Teď už je to taková pohodička. Je pravda, že s Mug má slušnou bilanci, tak to by ji asi prohra mrzela. Ale i tak. Mug je dobrá a tak je to potřeba brát.

Kvítko to má horší, hraje proti hráčce, co nemá "jméno", ale talentem i Muguruzu strčí do kapsy.
Reagovat
EllNino
ale zase nesmíme dělat z Amandy hogo fogo, zatím jí těch turnajů, kde hrála takhle, moc nevyšlo, dokázala ji před 14 dny přehrát Vika Kužmová střelbou z první, takže není neporazitelná :)

S pokorou, ale taky bez přehnaného repsektu, úderově je Petra furt někde jinde
Reagovat
bIbec
uvidíme, uvidíme :-) Mám bobky, to je jasná věc :-)
Reagovat
Torn
No, Petra je úderově dost podobně, taky je to někdy hop nebo trop, podobně Amanda, Ostapenko, Sabalenka, Giordi a spol. rozdíl je v tom, že některé z nich se vyhazují a více a některé méně.
Reagovat
smazaný uživatel
Težkej los? Co má říkat taková Halep.
Reagovat
EllNino
Kanepi, Kenin, Venus, Serena :D to je prostě masakr
Reagovat
smazaný uživatel
A to všechno jako světová jednička, opravdu masakr!
Reagovat
bIbec
to je až extrém, co schytala Simona. To se jen tak nevidí. Obzvláště, pokud je jako nasazená jednička.
Reagovat
smazaný uživatel
Byl jsi rychlejší! :)
Reagovat
tommr
jako jednička by snad neměla mít s hráčkama jako je Kanepi nebo Kenin žádný problémy. A Williamsky jsou sice jiná kategorie, ale obě už mají svoje léta a Venus je nemocná a Serena po porodu. Nevidím proto důvod proč Halepku nějak litovat ...
Reagovat
Davor1
Keby mala taký žreb Kvitová či Plíšková, tak tu klasicky fňukáš ako labilná ženská s PMS...
Reagovat
tommr
to je přirovnání ... :(
Vidím, že jsi kromě jinýho i misogyn čoboláku namachrovanej ...
Reagovat
smazaný uživatel
Na tommra nereagovat. On je diagnóza.
Reagovat
com
ze to rikas zrovna ty
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))
Reagovat
bIbec
tak já ji určitě nelituju. Ale z těch prvních 8 nasazených mi přijde, že ten los měla prostě nejtěší.
Reagovat
EllNino
ano, v porovnání třeba s Petrou :)
Reagovat
PetaM
Petra už si na GS trochu lehčí los taky zasloužila ... :D
Reagovat
janek_da
Petra doplaci na spatnou formu ceskych hracek. Navic Lucka skoncila.
Reagovat
bIbec
znovu se na to dívám zpětně a je to prostě tak. Kanepi do prvního kola je brutus. Kenin je nebezpečná, Venus 3. kolo, Serena čtvrté.. ani jedna hráčka jí předčasně nevypadla. Se všema se nakonec střetla.
Nikdo tak těžký los neměl z těch osmi.
Reagovat
tommr
oč je Kanepi těžší soupeřka než Rybáriková? Kdyby se v prvním kole tyhle dvě potkaly vsadil bys na Kanepi barák?
Jinak s tím, že ostatní hráčky z top-8 měly o něco lehčí los než Halepka se dá souhlasit. Zejména Kerberová, Wozniacká a Svitolina ho mají lehčí než ostatní skoro pokaždý. Nic to ale nemění na tom, že Halepová by si jako suverénní jednička měla s takovým losem bez fnukání poradit ...
Reagovat
FulnekUltras
marginální epizodku s porodem do toho snad ani netahej ;-)
Reagovat
Torn
Hlavně je po porodu už relativně dlouho.
Reagovat
EllNino
Plíšková ve 3. kole přetlačila Giorgiovou :D ...

tak to opravdu ne, prostě ji uklohnila, ale rozhodně nepřetlačila :))
Reagovat
SpacialRecognition
zase bych to nepřeháněl heleď zas tak pasivní nebyla
Reagovat
EllNino
ale rozhodně byla pasivnější než Giorgi a o síle to dneska nebylo u Karolíny :)
Reagovat
bIbec
snad si před zápasem nečekal, že Karolína bude aktivnější jak Giorgi :-)
Reagovat
bIbec
já si takovej stav ani nedovedu představit. Prdelka je pistolnice. Karolína takovej držák. Zvládla to dobře.
Reagovat
tommr
v některých výměnách to ale dneska s tou pasivitou opravdu přeháněla ...
Reagovat
Torn
Karolína se s ní hlavně do třetího setu vůbec nesnažila ani tlačit, to je ten problém.
Reagovat
EllNino
Pojď Alex! :) Skvělý zápas, doufám, že obrat dotáhne
Reagovat
Davor1
Aj ja mu fandím, ale treba objektívne povedať, že v tom zápase je len vďaka Pujovej chorej hlave. 2-0 a v TB tretieho mal 4-0, plus ešte predtým v treťom hordu možností na brejk, ktoré zahodil, až prišiel ten gigablackout v TB. Ale to je typický Puj. Ľutujem Mauresmo a som zvedavý, koľko s ním vydrží.
Reagovat
EllNino
na to se ale historie neptá, pokud to Alexei otočí, bude to bomba :)
Reagovat
mahycek
Popyrin otáčí zápas a půjde se pravděpodobně do pátého !!!!!
Reagovat
fujtajblick
uufffffffffff..
Reagovat
Krisboy
Kvěš se na idnes dneska asi pěkně vyřádí :)
Reagovat
tommr
a Vajgla ranní pepka. Hateři to dneska budou mít těžký ... :)
Reagovat
gigin
To ani snad není k smíchu už...
Reagovat
bIbec
Kájo super. Pro mě je to příjemné překvapení. V cajku tenis.
Reagovat
Torn
Dneska mne Karolína upřímně nasr.la fandim jí 1000 let a když mám v TV AO hraje mi tohle? :D První set to vydržela díky servisu a rozpačité Italce, pár pěkných uderů tam měla, ale stále brzda. Druhý set radši nemluvim, tam absolutně rezignovala i na servis, fakt příšernost veliká. Třetí set byl pak už stará dobrá Kája, když do toho šla, šlo vidět, že Giorgi jí nemusí nutně přetlačit. Je to velké uff. Minule nebrala protihráčku moc vážně, dneska zase naopak. Příště hraje s Mugu, kterou sice umí porazit, ale ona se zase umí hecnout na GS, takže by bylo na místě Karolíny nepodcenit to a hrát jako třetí set proti Giorgi.
Reagovat
FulnekUltras
Aspoň na konci si slušně zařvala. A Hrdla fyzicky ohrozil souseda. Zdá se, že boj o jedničku v rámci Česka je pro ně slušná motivace.
Reagovat
tommr
potvrdilo se, že Karolína třetí sety umí. Za ten ustrašenej výkon ve druhým setu by ale potřebovala od trenérky pořádně proplesknout ...
Reagovat
Torn
Naplácat raketou. :)
Reagovat
Chrenda
Na holou.
Reagovat
Herbert_Hoover
To by se asi Renče líbilo :)
Reagovat
tommr
ted je u Karolíny Conchita ...
Reagovat
Herbert_Hoover
Rennae je kde? Sleduje doma na gauči?
Reagovat
tommr
má údajně nějaký závazky. Myslím, že někde komentuje nebo tak něco ...
Reagovat
Herbert_Hoover
Ajo vlastně, pro ESPN :)
Reagovat
Fransoas
karolína Plíšková.Herní projev byl nevýrazný.Je to doslova vydřená výhra.Nakonec se štěstím vyřadila tuto italskou ranařku.S takovouto hrou v dalším kole by to byl docela problém.Prozatim gratulace.
Reagovat
EllNino
Dobrý, výhra, ale teda tenis nic moc, neměla moc rytmus, to je jasný, ale prostě až moc pasivní, nedůrazné, na síti se nedařilo, údery, které měly být uklízecí, skončily ve středu kurtu a pokračovalo se, tohle všechno musí zlepšit, protože proti Garbině a pak samozřejmě proti Sereně/Simoně takhle hrát rozhodně nemůže ...
Reagovat
FulnekUltras
se Simonkou končí
Reagovat
historik
Hodně to dřelo a Kája nehrála dobře, nerozuměl jsem ani taktice. Nevím, jestli jí tenhle pozdně večerní zápas s dlouhý čekáním jenom nesedl, byla celá taková napjatá a stažená. No ale možná je někdy takový vybojovaný zápas lepší, než hladké výhry.
Fakt bych chtěl ale vědět, co tady furt někteří mají proti jejímu údajnému "chování". Vždyť se na kurtu narozdíl od jiných neprojevuje nějakými gesty nebo zlozvyky, zdržovačkami, chování k rozhodčím či různými jinými extempore. Tito lidi nikdy nejsou schopni říct jedinou konkrétní věc. Znám to velice přesně ze svého okolí. Kdo je spíš uzavřený introvert, příliš neprojevující emoce, nesrší vtipem, není středem společnosti a nestrhává na sebe pozornost, tak je to podle nich hned studený arogantní čumák nebo co.
Reagovat
tommr
Giorgi údajně večerní zápasy moc nesedí a myslím si, že to na ní bylo vidět. Karolíně naopak večerní zápasy vyhovujou takže to asi nebyl u ní dneska největší problém ...
Jinak s tím chováním jsi to krásně vystih. Taky nechápu co proti Karolíně někteří lidé pořád mají ...
Reagovat
Fandina
Introverti jsou od toho introverty, že vlastně druhé nepotřebují. Vystačí si sami a proto mohou vypadat arogantně, nadřazeně. Ale v podstatě jsou na tom líp, než člověk, který ke své spokojenosti potřebuje jiného, okolí, tedy extrovet. Ten ale zase tím, jak se staví k ostatním, jak se s nimi neustále stýká, bývá zase oblíbený u druhých.
Kája je introvert, proto si o ní asi lidi myslí, že je arogantní.
Reagovat
ivecka
No, myslím, že tentokrát nemáte pravdu. Není to tak, že introvert nepotřebuje okolí. Introvert je prostě jen uzavřený člověk. Karolína má poker face pouze na kurtu, jinak má krásný suchý humor, schopnost sebekritiky a na otázku otevírá otevřeně, nemlží jako ostatní. Já to mám tak ráda, a proto Karolíně moc fandím.
Reagovat
Fandina
Ale to co píšete se s tím mým nevylučuje. Mně je Kája sympatická a mám ji ráda. Já obecně mám raději uzavřené typy. Myslím, že jsem to napsala nejasně.
Reagovat
jirkaS
asi proto je pro mnohé zlá a špatná
Reagovat
horska.kraslice
A konec. Výsledek i předvedená hra podle očekávání. Camila se letos sice zlepšila, ale na hráčku první desítky to nestačí. Karolína z ní měla zbytečný respekt.
Reagovat
tommr
Giorgi je hodně přeceňovaná hráčka ...
Reagovat
smazaný uživatel
to Pliskova taky ale
Reagovat
tommr
Karolína je bývalá světová jednička a dlouhodobá členka top-10. Ta bývá spíš hodně podceňovaná ...
Reagovat
smazaný uživatel
pro me to, ze byla tejden no1 moc neznanena, uz delsi dobu neprekrocika svuj stin, o jeji hre nemluve, herne stagnuje z meho pohledu
Reagovat
Torn
Týden jednička nebyla a Kamila jí je na hony vzdálená, ušmoulala nějaké dva kolotočáky v Linci a Holandsku.
Reagovat
smazaný uživatel
ja sem je ani k sobe nerovnal, jen rikam, ze ona neni pro me hracka, co ma potencial sbirat grandslamy, nema tu hladovost po uspechu, tah na branku, coz ma Petra naopak treba
Reagovat
Torn
Pro tebe ne, ale pro širokou tenisovou veřejnost ano.
Reagovat
EllNino
souhlasím s J-Gatem :) Karolíně tohle prostě chybí
Reagovat
FerrariF50
Škoda no, ale čekal jsem že tahkle 3.set dopadne, ale tak aspoň že ji porazila češka. Snad se Karolína zamyslí nad svoji dnešní hrou, příště by to už stačit opravdu nemuselo. Camila je furt moc zbrklá a kazí i jasně vyhrané míče, jinak by to dnes v pohodě dala.
Reagovat
Krisboy
Tak sláva. Ale z výkonu jsem rozpačitej. Těch dárků a UE bylo moc, naštěstí od Camilly ještě víc. Vítězství super, hra nic moc.
Reagovat
Chrenda
tedy moc nefandili diváci, evidentně byli na straně Italky. Gratuluji k postupu do osmifinále.
Reagovat
Torn
To je kec.
Reagovat
Chrenda
Co je kec? Když Karolína uhrála bod, tak skoro netleskali. Při každém bodu Italky skoro šíleli. Co je na tom za kec?
Reagovat
FulnekUltras
čecháčkům prostě realita už dlouho nevoní ;-)
Reagovat
slacker
a moravackum nevoni tuplem
Reagovat
rybicka
Není, fandili Camile
Reagovat
Krisboy
Naprostá většina byla na straně Camilly, ale to Karolíně neva :)
Reagovat
jirkaS
je to tak, mám připojený APLAUD-O-METER ;-)
Reagovat
tommr
jj Karolína je na tohle zvyklá. Jako favoritka ve většině zápasů s tím musí počítat ...
Reagovat
misa
Kdo by jí tam fandil? Pochází ze země, o které tam většina diváků nikdy neslyšela a vzhledem rozhodně taky nezaujme.
Reagovat
Krisboy
Tak to je pěkná blbost!
Reagovat
Fandina
Nepochybuji o tom, že ten, kdo chodí na tenis až moc dobře ví, že existuje Česká republika. Už jenom kolikrát obě země proti sobě hrály v DC, FEDu, Hopman Cupu. A v minulosti tam kde jaký náš tenista triumfoval. Kromě Navrátilové a Lendla, Korda, Mandlíková a nevím, kdo ještě.

A i jinak, Austrálie má 22 milionu obyvatel a valná většina z nich jsou přistěhovalci, nebo jejich potomci. A hodndě z nich hlavně v minulosti bylo z Evropy a o nich nelze pochybovat, že ví kde je ČR.
Reagovat
Fandina
My máme 10 milionů a dělat z nás malou bezvýznamnou zemi je také nesmysl.
Reagovat
Fandina
A co se týká Káji, před dvěma týdny triumfovala v Brisbane a před dvěma lety dtto. A že byla světovou jedničkou ví také každý, kdo tenis sleduje. A nevěřím tomu, že ten, kdo chodí na tenis tohle neví.
Reagovat
marsden
Taky dost neprijemna. Takovej ten arogantni face. Namyslena pipka.
Reagovat
jirkaS
výhra ale hroznej tenis
Reagovat
Fandina
gratulka. Mně se líbí, jak hraje. Sice to tam nepálí jednu od druhou, ale zahraje když to potřebuje. Takže gratulace veliká a mám radost. Kájino pojď!!!
Reagovat
Krisboy
Camilu už netrenuje táta?
Reagovat
com
a uz jen jednu hru :)
Reagovat
Krisboy
Karolíno, jestli tohle nevyhraješ, jseš u mě mrtvej Plíšek!
Reagovat
vendulkabendulka
Snad to už Karolína doklepne, ale dneska mi přijde nějak bez šťávy. Být tam lepší soupeřka, nemá šanci.
Reagovat
SpacialRecognition
Všechny body, které Karolína zahrála agresivně, vyhrála. Já nechápu, proč si toho Karolína nevšimne, a nehraje tak furt.
Reagovat
horska.kraslice
Break. A je hotovo :-).
Reagovat
historik
To není moc dobrá úspěšnost BB 4/12. No ale zaplaťpánbůh to teď vyšlo.
Reagovat
FerrariF50
Škoda, já fandim dneska Kamče, je mi mnohem sympatičtější ta její hra i vystupování. A zasloužila by si vyhrát.
Reagovat
slacker
a ty bys zaslouzil par facek
Reagovat
EllNino
a to jako proč? :) kvůli české vlaječce?
Reagovat
Blondie
v pohodě, má duševní problém a nemůže se smířit s tím, že někdo prostě Karolínu nemusí ;)
Reagovat
Torn
Ale že ty podobně reaguješ na Petru. :D Tu přece taky nemusí mít každý rád.
Reagovat
ivecka
Panebože, ta je nesympatická, až to bolí. Navíc zmalovaná, špatně odbarvená, hnusný výraz...
Reagovat
com
no slava :D
Reagovat
brixner
Nějaký fungující stream, prosím??
Reagovat
FerrariF50
http://live.harleyquinnwidget.com/freelivematch/6564742720425140.html
Reagovat
brixner
Funguje, děkuji!
Jinou možnost na lodi, bohužel, nemám...
Reagovat
smazaný uživatel
Pliskova vyhraje ale, bohuzel.
Reagovat
FerrariF50
Mě se líbí jak Kamča když čeká na return tak krásně kroutí prdelkou, jak kočka když se chystá ulovit kořist :)
Reagovat
Frantz
Plíšková se na tom kurtu chová jak namistrovaná pinda, doufám, že dostane lekci
Reagovat
smazaný uživatel
Jeji chovani je vec druha no. Hrozny.
Reagovat
Torn
Pinda seš ty.
Reagovat
historik
Ona tak na dost lidí působí jako spící panna. Dneska se mi fakt ale nelíbí taktika čekání na chybu a hraní na střed. Nerozumím tomu, připraví si krásně útok a následující míče nejsou dostatečně razantní, spíš ještě vrtí soupeřku do hry. Když by jí to rozdělovala a rozběhala by ji, věřím že by uspěla.
Reagovat
tommr
velice výstižně řečeno ...
Reagovat
horska.kraslice
A jdeme do třetího. Cami hrála ve druhém setu na hranici svých možností, ve třetím to už nezopakuje.
Reagovat
smazaný uživatel
na hranici svych moznosti prej :D ty jedes
Reagovat
horska.kraslice
Nikam nejedu, jen pořád věřím ve výhru Karolíny :-))
Reagovat
Herbert_Hoover
:D Vždyť nehraje nic extra..kdyby hrála na hranici svých možností tak je to dvakrát 6:2 v suché sukni
Reagovat
smazaný uživatel
Pliskova je spis priserna, jen prehazuje sako a ceka
Reagovat
EllNino
poslední dobou už tohle nedělala, ale dneska je zase jako z olova
Reagovat
horska.kraslice
Psala jsem přece o hře Camily, ne Karolíny.
Reagovat
Herbert_Hoover
Však já taky :)
Reagovat
horska.kraslice
Tak jo, prostě podle mne Camila na víc už nemá, no..
Reagovat
EllNino
S touhle hrou se nedá porazit Giorgi, natož pak vyhrávat GS, bez razance, nudné pinkání na střed a čekání na chybu, která sice občas přijde, ale Camila je už přeci jen trochu méně zbrklá než před pár lety :)
Reagovat
FerrariF50
Já to Kamče přeju, tenhle set naprosto zasloužený a mohl dopadnout i hůř než 6:3. Ale věřím, že 3. set je pro Karolínu 6:3.
Reagovat
Andrew89
stoji a vraci....jako..taky taktika:D
Reagovat
tommr
jj Karolína je strašně pasivní a jen čeká na chyby soupeřky. S touhle hrou nemůže uspět ... :(
Reagovat
com
ale uspela :)
Reagovat
tommr
ve třetím setu se Karolína naštěstí trochu zvedla a Giorgi navíc pomáhala seč jí síly stačily ... :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Veselka v sukni :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Karol jdi domů s tímhle.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pojd Kamilko moje hergot!
Reagovat
EllNino
Kdyby Camila nebyla tak zbrklá, mohlo to být klidně tak 6:3 6:4 pro ni
Reagovat
Andrew89
mohlo s prehledem. Ale obcas hraje jak magorka
Reagovat
Torn
Kdyby Camila nebyla zbrklá, měla servis a return, je světová jednička. A na mohlo se nehraje...
Reagovat
EllNino
nehraje, ale jen říkám, že Karolína může být ráda, že Camila tolik kazí ...jinak už by byla v šatně :)
Reagovat
Davor1
Videl si ale niekedy zápas, v ktorom by Giorgi nekazila?
Reagovat
EllNino
o tom nikde nepíšu, proto je tam to kdyby
Reagovat
Davor1
Ale to kdyby je proste zbytočné, keďže Giorgi je hráčka, ktorá bez množstva chýb hrať nedokáže. Ak by jej ten hit or miss len vychádzal, tak je neporaziteľná :)
Reagovat
EllNino
Jen říkám, že může být Karolína ráda :D
Reagovat
Krisboy
Camilla má narozky nebo co?
Reagovat
Davor1
Giorgi 12
Plíšková 0
Reagovat
FerrariF50
jj to je bída tohle.
Reagovat
FerrariF50
Teď si to Camila prohrála sama, měla tam učiněný tutovky a vždycky to napálila mimo, přišla mi strašně zbrklá.
Reagovat
Roger_Federer
Ta pasivita je hrozna.
Reagovat
MorusRubra
Giorgiové ty hadry pořád navrhuje její matka? Mohla by jí navrhnout trochu delší sukni. Ten zadek napůl venku a neustálé popotahování sukně, to už je jak Nadalův tik.
Reagovat
EllNino
tak srovnávat krásnou Camilku s tim, co předvádí Rafa :D
Reagovat
Torn
Tjn, šťourání v zadnici a pak si tou rukou otřít xicht. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Morus ty ses gay? vsak to je super sexy
Reagovat
MorusRubra
Já jsem heterosexuálka, tudíž mě nějaká ženská zadnice venku ze sukně zrovna dvakrát nevzrušuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeji prdelka musi vzrusovaf kohokoliv, je jedno jestli hetero, homo, bi nebo jina specialita
Reagovat
FerrariF50
jj já si myslim že i ženskym se musí líbit a ne že ne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Morus kdyz maknes na drepech, tak nebudes muset zavidet jeji super prdelku
Reagovat
Torn
:D:D:D
Reagovat
MorusRubra
Aha, závist, typická reakce na jajíkoliv negativní názor. Nelíbí se mi, že někomu leze zadek ze sukně, musím být tlustá, zapšklá bába. Všechny diskuse jsou tak uniformě stejné.
Reagovat
MorusRubra
Mně Giorgi vždycky přišla trochu kurvičkoidní. Kdybych její fotku našla na nějaké východoevropské "seznamce", nedivila bych se. Holt se mimo kurt obléká podle řekněmě "ruského vkusu" a mně se to nelíbí. že se to líbí chlapům, o tom nepochybuji.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty ses pekne studenej cumak... Necham te ale v tom, ze sex ma byt po svatbe a a peti kondomama
Reagovat
MorusRubra
Protože se mi nelíbí kurví kroje, jsem studený čumák?
Reagovat
smazaný uživatel
Studenej cumak ses proto, ze povazujes tohle za kurvi kroj
Reagovat
MorusRubra
Já nemluvím o tom jejím oblečku na kurtu, ale o oblečení mimo kurt. O jejím ruském vkusu.
Reagovat
historik
No nevím nevím že by tohle byl nějaký "ruský vkus"??
Reagovat
Herbert_Hoover
Kdyby jí spadly spoďáry do hrnce s borščem, tak možná jo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda, ze ma pod tim kalhotlky
Reagovat
smazaný uživatel
pocitam, ze to pise holka (jestli vubec) ve vytahanem, o deset cisel vetsim chundelatem svetru
Reagovat
ivecka
Taky mi připadá jak nesympatická ruska, doma to padlo jako první...
Reagovat
ivecka
Mně se nelíbí vůbec. Mému muži taky ne. Fuj.
Reagovat
FerrariF50
A mě se ta krátká sukynka a to popotahování právě že moc líbí :)
Reagovat
MorusRubra
No tak jasně, na vyhonění dobrý, ale ta si tu sukni bude popotahovat ještě v 70:-) Však i Rafa nude za 10 plešatý a stejně si bude dávat "vlasy" za uši.
Reagovat
MorusRubra
za 10 let, ehm
Reagovat
EllNino
Tovíš, nahazováním Camile na raketu zápas nevyhraješ
Reagovat
EllNino
Karolíno, kurt je velký, má strany, nejenom prostředek
Reagovat
com
aspon ze ten set Karolina za stavu 3:0 nevzdala :)
Reagovat
FerrariF50
Kamča jede ale stejně ji nevěřim, to podělá a Karolína to dá ve dvou. Když ne tak podle mě ve 3 určitě.
Reagovat
EllNino
Pasivní Karolína, už od začátku ...
Reagovat
spaniel
Jj
Reagovat
Torn
No proti Camile se blbě hledá tempo.
Reagovat
EllNino
nesmí první míč po servisu nahodit Camile na raketu, když má dobře rozehranou výměnu, často zahraje nedůrazně a Camila se dostane zpět do výměny a trestá ...
Reagovat
MorusRubra
No, tak teď si tedy Kája vybírá nějakou slabší chvilku. Ajaj.
Reagovat
EllNino
Camilka bude ještě kousat :))
Reagovat
fujtajblick
a druhé je výrazně slabší... potřebovala by ji uesovat... ten druhý set vidím bledě
Reagovat
horska.kraslice
Je to jen jeden break. :-)
Reagovat
fujtajblick
ale více si v prvním setu nevypracovala. A Camila dokáže být úporná myšička pobíhající ze strany na stranu, tvářící se, že ji všichni ubližují, až se nad ní občas ustrne i srdce soupeřky..
Reagovat
FerrariF50
Taky že jí všichni ubližují kočičce :(
Reagovat
horska.kraslice
Ale ne, Kája je konzistentnější, nemám o ni obavu.
Reagovat
fujtajblick
druhý proměněný brejk... to dodá myšičce sebevědomí, začne běhat rychleji a prohozů začíná přibývat..
Reagovat
smazaný uživatel
Karolina říkala, ze ráda hraje tříseťaky a ve třetím vzdycky hraje nejlíp. Takže v klidu. ;)
Reagovat
horska.kraslice
Naopak, Camila to nevydrží.
Reagovat
fujtajblick
měla pravdu...už podává na vítězství v setu a publikum výrazně fandí myšičce kamilce
Reagovat
horska.kraslice
Hm, ale třetí set už Cami nedá.
Reagovat
Torn
Tjn, s její hrou vabank je všechno možný.
Reagovat
horska.kraslice
1. set pro Káju celkem lehce.
Reagovat
Krisboy
Jest to tam! Tak ještě jeden. Seřež ji jako psa!
:D
Reagovat
horska.kraslice
Takovou křehkou slečnu? Stačí vyhrát zápas, ne? :-)
Reagovat
Krisboy
Tak dobře. Stačí vyhrát, souhlasím :)
Reagovat
Torn
Taky by se ji z malé, namalové Italky mohlo udělat nevolno. :D
Reagovat
FerrariF50
Za dnešek jediný zápas co mě zajímá. Ale zase jako pěkný pokoukání. Fandím Karolíně to je jasný ale jinak Camila je moje oblíbená, protože je fakt veliká kočka :)
Reagovat
Torn
Kočka to je, ale působí, že je furt nasraná. :D
Reagovat
FerrariF50
Nj tak chudák se snaží a Karolína ji tam vybere i tutově vyhraný míče, až mě je jí líto.
Reagovat
Krisboy
Jo, to bylo od Káji unfair.
Reagovat
Krisboy
Woe, to byla výměna!!!
Reagovat
janek_da
to BYLY vymeny
Reagovat
horska.kraslice
Kája uvolněná, usměvavá. A běhá. :-)
Reagovat
historik
no ale škoda, že z toho nebyl další break
Reagovat
Krisboy
Jj, mohlo bejt veselejc, ale i tak to bude dobrý. Sb!
Reagovat
historik
S Giorgi je to vždycky hop nebo trop. Většinou vždycky ta slabší chvíle přijde a tu je třeba využít.
Reagovat
Torn
Tak hlavně ona kromě bum, bum nic moc nemá. Servis průměr, return taky.
Reagovat
Torn
No, chudák to trochu podělala, ale to mi vůbec nevadí. Že bude mít na servisu slabší chvilky, se u ni dalo předpokládat, teď jen chytit příležitost za pačesy, Kájo!
Reagovat
com
Konecne brejk :)
Reagovat
historik
ta tenhle model se fakt povedl. Sluší jí teda hodně.
Reagovat
Torn
Jj, pichna jako vždycky, ale měla by se probrat, hraje jako po flámu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co se nelíbí Karolíně?Že by ju oslńovali foťákama??
Reagovat
Torn
Jj a opakovaně.
Reagovat
horska.kraslice
Camilka a Kája nastupují. Jako dvě manekýnky. Moc pěkné šatičky obě dvě.
Reagovat
Fandina
Jj, obě mají hezké šatičky. Kája má teď tmavé, na večerní mače, ty jsem ještě neviděla.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist