Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Chuck Norris i Steven Tyler: 10 slavných, kteří dali dítě k adopci!

/
  • Chuck Norris i Steve Tyler: 10 slavných celebrit, které daly dítě k adopci!
    20. ledna 2019 ● 05:57

    I celebrity jsou jen lidé. Mají své slabosti, smutky, stesky a někdy věci nezvládají jako „obyčejní" smrtelníci. Ano, jsou více pod drobnohledem, je na ně neustále vyvíjen tlak v podobě fanoušků, médií... Musí se zkrátka snažit, protože selhání se jen tak neodpouští. A přesto se občas dostaví... Zjistěte, kdo ze slavných se nedokázal popasovat s dítětem, a nabídl ho tak k adopci. A kdo z celebrit má nějaké nemanželské potomky?

  • 1.

    Roseanne Barrová

    Kdo by neznal starou dobrou Roseanne a její komediální sitcom, který byl v devadesátých letech naprostým hitem. Nekorektní a suchý humor téhle poněkud rozměrnější komičce vždycky šel. Ale v životě ji potkaly momenty, kdy se smát přestala... V 17 otěhotněla a čekala malou holčičku. Nevěřila si, že to jako matka zvládne, a tak ji poskytla k adopci. 

    Původně si dceru prý chtěla nechat. Ale pak se zhrozila toho, že by na to byla sama, že by ji nezvládla zabezpečit, a tak se jí vzdala. Ale o 18 let později jejich společný příběh přece jen skončil šťastně. Roseanne a Brandi (její dcera) se spolu setkaly a nejspíš si vše vyříkaly.

    Roseanne Barrová vypadá v roce 2014 prostě skvěle.
    Autor: Profimedia.cz

  • 2.

    Rod Stewart

    Jeden z nejúspěšnějších hudebníků vůbec. Přitažlivý a sympatický chlapík. Málokdo však o něm ví, že i on má ve své duši temná zákoutí. V roce 1963 chodil s krásnou mladou dívkou, byli teenageři, co si užívali raného vzplanutí. Ale pak žena otěhotněla a o dítě se nejprve snažila sama postarat. 

    Bohužel to nezvládla úplně na jedničku a nakonec dala miminko k adopci. Rod se v osmdesátých letech pokusil svou dceru, Sarah Streeter, kontaktovat, ale bohužel neúspěšně... Dívka a její biologická matka byly vůči Stewartovi zahořklé. Ale nakonec se zjitřené emoce usadily a po padesáti letech od adopce se otec s dcerou znovu shledali.

    Rod Stewart
    Autor: Profimedia.cz

  • 3.

    Clark Gable

    Sexy herec, který se v 16 vykašlal na školu a rozhodl se věnovat pouze hraní. Ovládl svého času Hollywood. Ve třicátých letech to byla hotová legenda. V roce 1935 však jeho neklidné srdce během natáčení vzplanulo k jisté Lorretě Young. 

    Holčička Judy, která byla výsledkem jejich aférky, byla dána k adopci, protože se herečka chtěla vyhnout skandálu. Být ve 30. letech svobodou matkou nebylo úplně košer. Ale stejně si to nakonec Loretta rozmyslela a vzala si Judy z dětského domova zpět. Mateřská láska zvítězila. Clark svou dceru viděl jen jedenkrát, ale žádné horoucí city se mezi nimi nerozhořely...

    Clark Gable dostal Oscara v roce 1934 za film Stalo se jedné noci.
    Autor: Profimedia.cz

  • 4.

    Andy Kaufman

    Komik a herec, který si nebral servítky. Muž, jehož miloval celý Hollywood. V roce 1983 mu diagnostikovali rozsáhlou rakovinu plic. Dělal vše pro to, aby se vyléčil, ale bohužel. Ve 35 nemoci podlehl... 

    Na střední škole to však nebyl žádný uťápnutý svatoušek. A jeho přítelkyně otěhotněla. Nakonec pár svou dceru Marii Bellu-Colonnu umístil k adopci. Maria se v dospělosti se svou biologickou matkou sešla a navázaly spolu vztah. Se svým otcem však už neměla šanci se potkat...

    Andy Kaufman
    Autor: www.profimedia.cz

  • 5.

    Patti Smithová

    Neskutečně talentovaná a krásná zpěvačka, básnířka a pro mnohé další umělce také múza v devatenácti letech otěhotněla. Bohužel neměla žádné finanční prostředky, jak se o dítě postarat. Rodiče ji poslali k pěstounům, aby se zabránilo skandálu a vše se pěkně ututlalo. Dítěte se punková královna vzdala hned po jeho narození. Nikdy se s ním už znovu neshledala.

    Patti Smithová na koncertním podiu v roce 1970
    Autor: profimedia.cz

  • 6.

    Jack Wagner

    Kdo by si nepamatoval charismatického herce z mýdlových oper a hitovky Melrose Place? Asi byl hodně překvapený, když jednoho večera v roce 1988 zvedl telefon a ze sluchátka se ozval hlas ženy, s níž si kdysi kdesi dal jednu rychlovku. Žena mu sdělila, že po jejich noci plné vášně otěhotněla a dítě dala k adopci.  

    Wagner se snažil zjistit víc, ale nepodařilo se mu dceru najít. A pak za ním o 23 let později přiběhla mladá dívka, jež ho objala a dojatě tvrdila, že je jeho ztracená dcerka. Jack byl šťastný. Navázali spolu hluboký vztah, jezdí na výlety a snaží se dohnat ztracený čas...

    Jack Wagner
    Autor: Profimedia.cz

  • 7.

    Arnold Schwarzenegger

    Ano, i božský Arnie má své slabiny. Vždycky se o něm vědělo, že krom posilování miluje i krásné ženy. A jedna chůva, která se starala o jejich děti, ho zaujala natolik, že jí nejspíš ukázal svou sbírku motýlů... no a zbytek už znáte.  

    Žena otěhotněla a Arniemu zamlčela, že je znovu otcem. Aby také ne, byla to seriozní vdaná dáma, která se jen se silákem zapomněla... Její manžel byl šťastný, že očekávají dalšího potomka a nejspíš si nevšiml, že mu synek není příliš podobný. Pravda vyšla najevo až po 13 letech.

    Arnold Schwarzenegger
    Autor: Profimedia.cz, archiv

  • 8.

    Chuck Norris

    Slavný akční herec, pro něhož neexistuje žádná překážka. Proto je miláčkem všech, a především žen. Je to živoucí legenda. A kolik že má vlastně dětí? Chuck se tváří jako svatoušek a neviňátko, ale v roce 1964 i jeho přemohla vášeň a vznikla z ní dcera Dina. Potkal ji však až o 26 let později. Dina pravdu o svém skutečném otci zjistila už v 16, ale nějakou dobu jí trvalo, než se odhodlala a biologického otce kontaktovala.

    Chuck Norris
    Autor: Getty Images

  • 9.

    Steven Tyler

    Výborný muzikant a frontman kapely Aerosmith si jednou začal románek s modelkou Bebe Buell. Ta však nebyla single, žila v té době s Toddem Rundgrenem. Takže zpěvákovi s příliš velkými ústy o těhotenství neřekla. 

    Jenže když bylo krásné Liv 8 let, tak se tolik podobala druhé Tylerově dceři Mie, že se mámy zeptala, jestli to náhodou není její sestra... A máma musela s pravdou ven. Geny se holt nezapřely... Steve má s Liv velmi pevný a vřelý vztah, dokonce se hodně stýkají.

    Liv Tylerová s otcem Stevenem
    Autor: Facebook

  • 10.

    Tom Jones

    Zpěvák, který má na triku hitovku Sexbomb, nepatří zrovna mezi ukázkové tatíčky. Když si v roce 1947 začal s mladičkou modelkou Katherine, asi neočekával, že z jejich vzplanutí bude něco víc. 

    Tom se pak k synovi nechtěl znát až do roku 1987. A i jeho přiznání bylo spíš z donucení. Po několika testech otcovství a soudech už mu bylo nejspíš blbé dělat slepého. Jeho syn na něm vysoudil kolem půl milionu korun. 

    Jenže peníze nemohou vyvážit citovou újmu. Jeho syn Jonathan se nechal slyšet, že mu v životě strašně scházel otcovský vzor... A způsobilo mu to komplikace nejen v dětství, ale i teď v dospělosti. To se Tomovi zrovna nepovedlo.

    Tom Jones
    Autor: Foto Blesk – Marek Pátek a archiv Blesku

    Fotogalerie
    40 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

centrum: Vyykričník - jestli někdo z Blesku má víc než 7 tříd základní školy - tak ví, že kořen slova je "krič". Můžete mi tedy vysvětlit, proč na čtenáře pořád křičíte? Myslíte, že když budete křičet, že budou Vaše články důležitější, pravdivější, zajímavější? Já pokládám křiklouny za primitivní ubožáky.

(20. 01. 2019 11:22)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy