Zdraví a nemoci

20. ledna 2019 07:30

Martina Čerňanská

2 obyčejné ingredience zbaví tělo tuku i parazitů

Prostředek mimořádně účinný proti tukovým vrstvám i parazitům usazeným v tlustém střevě. Vyzkoušejte ho. Opravdu to funguje!

I přes opravdu dramatické vylepšení hygienických podmínek a zpřísnění norem pro výrobu a nakládání s potravinami zůstává problém možného nakažení parazity stále aktuální. Pokud chceme svůj organismus chránit před intoxikací, musíme dbát na odstraňování toxických odpadů a parazitů z tlustého střeva. Jinak totiž budeme místo živin ze zaneseného střeva vstřebávat pouze škodlivé odpadní látky. Důsledkem bude celková špatná funkce organismu. Velké množství onemocnění začíná právě v tlustém střevě. Na buněčné úrovni jsou příčinou toxiny a nedostatek živin.

Příznaky parazitární nákazy

Parazitární nákaza způsobuje nadýmání, průjmy i zácpy, alergické reakce, anémii, kožní problémy, chronickou únavu, rychlé přibývání na váze, nespavost, bolesti v kloubech a svalech, snížení výkonu imunitního systému a mnoho dalších potíží. Neléčené nakažení parazity může způsobit širokou paletu zdravotních poškození, od těch nejlehčích až po závažné a chronické stavy.

Parazitární nákaza souvisí také s obezitou. Podle názoru mnoha odborníků, pokud je ve stravě nadbytek sladkostí, je střevo přeplněno hlenem poskytujícím ideální podmínky k prospívání plísní, bakterií a dalších parazitů.

Recept, který dále uvádíme, je neobyčejně účinný při odstraňování tukových vrstev i parazitů. Můžete si ho prověřit.

Potřebujete:

100 gramů lněného semínka

10 gramů hřebíčku

Oboje rozmixujte na prášek. Užívejte dvě lžíce prášku každé ráno po dobu 3 dnů. Prášek se dá rozpustit v teplém mléce nebo vodě, můžete ho přisypat ke snídaňovým vločkám, případně přidat do kaše. Po 3 dnech užívání tři dny vynechte a potom začněte po tři dny užívat znovu. S tímto střídáním prášek užívejte jeden měsíc. Po tu dobu byste neměli jíst žádný cukr ani bílou mouku, respektive výrobky z ní.

Opakujte třikrát až čtyřikrát do roka.

zdroj: prokondici.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.