Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Prokletí kolotočářské rodiny: Václav Kočka nejmladší pořád truchlí nad smrtí Venouška (†6 dní)

Prokletí kolotočářské rodiny: Václav Kočka nejmladší pořád truchlí nad smrtí Venouška (†6 dní)
Zdroj: Instagram.com
+ Dalších 6 fotografií
smutný osud
Jako by rodinných tragédií v téhle rodině nebylo málo! Václav Kočka nejmladší před jedenácti lety přišel o otce a před půlrokem i o malého synka Venouška. Teď sdílel na Instagramu fotku, kde si připomíná Venouškův odchod ze světa ve věku teprve šesti dnů. Je vidět, že tahle rána zůstává v jeho srdci stále otevřená.

Fotka, kterou na sociální síti Václav Kočka nejmladší sdílel, ukazuje malou dětskou ručičku patřící právě Venouškovi, jak drží prst svého otce. Václav, který byl po synově smrti totálně zdrcený, zřejmě na tragédii nemůže zapomenout a Venoušek mu velmi chybí.

Krutý osud potkal i Venouškova dědu a Václavova otce, Václava Kočku mladšího, kterého před jedenácti lety zastřelil pražský podnikatel Bohumír Ďuričko, který si za čin odpykává svůj trest ve vězení. Ďuričko Kočku mladšího doslova popravil na křtu knihy expremiéra Jiřího Paroubka.

Nejčerstvějším zápisem do černé kroniky nejznámější kolotočářské rodiny Česka je pak tragická smrt Jana Kočky mladšího (†28), který pod vlivem alkoholu a drog sedl za volant svého luxusního mercedesu a v protisměru na dálnici zabil otce od rodiny (†28). Na jeho velkolepý pohřeb dorazily stovky lidí a celá neskutečně pompézní akce vyvolala velmi rozporuplné reakce.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy