Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Najdou mrtvolku chlapce (2), nebo je stále naživu? Dítě spadlo do šachty už před týdnem

Autor: shp - 
20. ledna 2019
13:34

Je ještě vůbec šance, že by byl vůbec naživu? Dvouletý chlapec Julen Rosello spadl do 100 metrů hluboké šachty už téměř před týdnem. Šance, že by byl stále naživu, jsou mizivé. Přesto se záchranáři snaží, seč jim síly stačí, aby dítě z díry smrti dostali. Do 15 hodin by mělo být jasné, jak drama dopadne.

Od neštěstí už uplynul celý týden. Julen spadl do vrtu, který je 25 cm široký a 100 metrů hluboký, když si hrál s příbuzným. I když byl původně z díry slyšet pláč, brzy ustal. Přesto záchranáři nepolevují ve svém úsilí chlapce zachránit.

V okolí chtějí vyvrtat dva tunely, kterými by se do šachty bylo možné dostat. Práce budou trvat ještě asi 15 hodin. Pak by již mělo být jasné, zda chlapec zázrakem přežil, nebo došlo k nejhoršímu. Ve Španělsku je případ ostře sledován.

Obyvatelé města uspořádali za chlapce a jeho rodinu vigilii. Rodiče chlapce přitom postihla v roce 2017 jiná a neméně bolestivá tragédie. Jejich malý synáček (†3) náhle zemřel na zdravotní potíže při procházce po pláži.

brano34 ( 23. ledna 2019 20:31 )

Julen by si měl v příštím životě vybrat hodnější rodiče. Pobírat dávky na děti, to by jim šlo. Nedej-hrome aby si tito španělé brzy pořídili třetí dítko, které by jim po dvou letech na pikniku u Madridu na skále nečekaně spadlo do propasti.

7MarfyhoZakonu ( 23. ledna 2019 12:22 )

I kdyby tam byla vzduchová kapsa tak už by dávno vydychal veškerý kyslík a udusil se, pokud tedy nevykrvácel. Pád do takové hloubky kde jsou stěny jeden ostrý kámen vedle druhého vám udělá řezné rány jako po skalpelu. Bojím se spíše že ho padající kamení s půdou zasypalo za živa. Modlím se aby se stal zázrak a přežil.

brano34 ( 22. ledna 2019 23:18 )

Dnes se záchranáři pustili do hloubení horizontální šachty směrem k místu, kde předpokládají nalezení chlapce. Pokud ho nenajdou, musí jít níže a celou operaci zopakovat. Toho kluka musí najít, aby se dozvěděli co se vlastně doopravdy stalo. Rodiče jsou nedůvěryhodní a chovají se zvláštně, jsou v hledáčku detektivů.

brano34 ( 21. ledna 2019 18:21 )

Hledá se už jen tělo chlapce a dnes přijeli specialisti ze severu Španělska, kteří se k němu skaliskem prokopou ručně. Náklady na jeho vyproštění budou hodně vysoké. Viděl jsem jeho rodiče a nevěřím jim ani slovo.

Amrasha ( 21. ledna 2019 00:59 )

Strašná, příšerná smrt, šílená věc. Ubohý chlapeček. Fotky prostředí na zahraničních webech zarazí - jak se proboha v obrovského lomu mohlo vůbec potulovat samotné 2leté dítě? Je to přinejmenším s podivem. Přece si nešli připravovat piknik na do takového prostředí a nehlídali si chlapečka! Zvláštní, že už jim jedno dítě za podivných okolností zemřelo. Divní lidé a podle mně viníci, kteří by měli být tvrdě potrestáni. Ale to už tomu chudinkovi malému nepomůže.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání