Světy Postavy Diskuse Uživatelé Podpoř Přihlásit

Antó

Antó
(8 hlasů)
70%
přihlaš se a hodnoť
Věk
51 Let
Pohlaví
Muž
Titul
Asasín
Role
Epizodní
Karma
spoiler (zobraz kliknutím)Neutrální
Autor
Hraje
Blízcí
Antó je vedlejší postava hry Assassin's Creed IV: Black Flag.
Antó je černé pleti s hrubším hlasem. Je mistr asasín v Karibském bratrstvu.
Je vstřícný, spolehlivý a moudrý. Nosí asasínský oblek a hnědé boty. Má vousy zbarvené do bíla.

Mládí

Antó se narodil v roce 1670 v Západní Africe v oblasti Akon do kmene Ašantů.
Jako mladík byl prodán do otroctví na Jamajku. Když mu jednou pomohl válečník Kuja s útěkem, založili nedaleko Kingstonu Maroonskou komunitu, kde navázal dobré vztahy s místními kupci a začal organizovat útoky na ostatní plantáže. Osvobozené otroky z plantáží následně rekrutoval do své armády. Jelikož osvobozoval otroky, začalo se to někomu nelíbit. Byl to templář Kenneth Abraham, který byl velkým trnem v oku pro Antóa.

Pozor: Následující část textu může obsahovat vyzrazení děje a osudu postavy!

Spolupráce s Edwardem Kenwayem

Antó se potkal s Edwardem Kenwayem v Kingstonu roku 1716. Když zjistil, že Edward je jeho dlužníkem, hned toho využil. Poslal ho odposlechnout stráže, od kterých by měl zjistit, kde jsou vězněni jeho Maroonští přátelé. Když Edward odposlouchával dvě stráže, řekly, že je někdo sleduje a rozutekly se. Edward jednoho z nich chytil a ten mu řekl, kde má hledat. Edward se s tou informací vydal zpátky za Antóem. Když došel k Antóovi, ten mu řekl, že ví, kde drží jeho bratry. Edward ale řekl, že nedělá kšefty z otroky. Antó ho tak chtěl motivovat penězi, Edward si vzpomněl na klíč, který měl získat od čtyř templářů a řekl, že by chtěl jako odměnu ten klíč. A tak se vydali osvobodit otroky. Antó je s Edwardovou pomocí všechny osvobodil. Edward se ještě zeptal, kde je ten klíč, který chtěl jako odměnu a Antó mu řekl, že ten templář, co ho má se neukázal. Edward po osvobození otroků přišel znovu za Antóem. Ten uslyšel střelbu a požádal Edwarda, aby s ním a osvobozenými otroky bránil jejich základnu. Antó spolu s Edwardem úspěšně ubránili základnu. Antó poděkoval Edwardovi za pomoc a řekl mu, že vymyslí nějaký plán na protiútok na člověka, který to vše organizoval, Kennetha Abrahama. Edward se sešel z Antóem na náměstí, kde mu Antó řekl celý plán. Že Abraham má úzký kruh lidí kolem sebe, ale že se Antóovi podařilo najít člověka, který by je měl dovést k Abrahamovi. Edward s Antóem cíl sledovali a dostali se na místo, kde by měl být Abraham. Jelikož byli některé stráže oblečeny jako on, bylo hledání těžší. Edward konečně Abrahama našel a skrytou čepelí ho bodl do zad. Když Abraham umíral, divil se, že Antó ještě žil a on umíral. Antó mu řekl, že k vítězství mu chybělo přesvědčení.

Antó se znovu setkal s Edwardem v roce 1721 opět v Kingstonu na Jamajce. Setkali se za lepších podmínek. Edward chtěl totiž napravit své chyby za poslední roky. Jeho cílem byl guvernér Woodes Rogers, který měl v Kingstonu menší večírek jeho konce jako guvernéra. Antó mu řekl o italském diplomatovi jménem Ruggiero Ferraro. Ferraro byl diplomat pozvaný na Rogersův večírek. Edward ještě před odchodem dal Antóovi dopis pro Edwardovu ženu. Edward diplomata našel, zabil a vzal si jeho oblek. Poté v přestrojení proklouzl na večírek. Po zabití Rogerse se Edward vrátil za Antóem pro své věci. Vzal si své věci a naposledy se s Antóem rozloučil.

Autoři popisu: Sauronek; -
Blízcí

pro MÉNĚ REKLAM se přihlaš a komentuj postavu Antó

přidal: ondra kenway
Další ze světa
Anne Bonny
19415 zobraz
Annetta
1678 zobraz
Antonio de Magianis
4314 zobraz
Antonio Maffei
1403 zobraz

Všechny postavy

Hodnocení uživatelů

Enderman - 60%
kellne - 50%
Sauronek - 100%
starlord1 - 60%
mercaidok - 90%
Kili - 70%
michael8 - 50%
ondra kenway - 80%





Postavy.cz © 2008-2024 | kontakt | pomoc | vypnout náhledy
Původní texty, obrázky, nebo zdrojový kód těchto stránek nesmí být bez souhlasu šířeny.
Tento web používá soubory cookie, přítomností zde s tím souhlasíte.


Načtení stránky za 0 - 0.0565