Hlavní obsah
Článek

Nejen Míša Tomešová (32). V muzikálu Vlasy se pořádně odhalí také přítelkyně herce a zpěváka Romana Vojtka (52) Petra Vraspírová. Ta si udržuje léta štíhlou postavičku a nyní předvedla to, co doma vídá už dlouho jen její partner.

Své křivky ukázala muzikálová herečka v tělovém spodním prádle, které neodpouští žádnou nedokonalost. A diváci se rozhodně měli na co dívat. Vraspírová v muzikálu hraje hlavní ženskou postavu Sheily.

„Muzikál Hair byl vůbec prvním muzikálem, který jsem kdy viděla a který rozhodl o mé budoucnosti muzikálové herečky. Do té doby jsem netušila, že existuje žánr, kde bych mohla tančit, zpívat i hrát současně,“ svěřila se krásná Petra, která během představení předvedla, že ve všech složkách vyniká.

„Hudba i příběh samotný mě dojímají dodnes. Je to přesně ten titul, který mám jako muzikálová herečka na seznamu slavných muzikálů, v nichž si přeji hrát. Je to fenomén, který šokoval, provokoval a nebál se autenticity. Pravda a láska vítězí,“ prozradila Vraspírová, která má za sebou premiéru v Divadle Kalich.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám