Hlavní obsah

Kolář rozhodl vítěznou brankou Utkání hvězd KHL

Kazaň

Nedělní Utkání hvězd Kontinentální hokejové ligy v Kazani vyhrál Výběr Černyševovy divize s českým obráncem Janem Kolářem z Chabarovsku. Ve finále zdolal Bobrovovu divizi 4:3. Osobnosti z Černyšenovy divize tak navázaly na sobotní vítězství v dovednostních soutěžích. Kolář si připsal nakonec vítěznou branku, protože ve 13. minutě zvýšil na 4:1 a přes finiš soupeře jeho tým výhru udržel.

Foto: Profimedia.cz

Obránce Jan Kolář při Utkání hvězd KHL. Z téhle šance gól ještě nedal.

Článek

Brankář Jakub Kovář z Jekatěrinburghu pomohl vychytat Charlamovovově divizi v duelu o 3. místo výhru nad Tarasovovou divizí 8:7 po samostatných nájezdech. Za poražené zaznamenal gól a dvě asistence útočník Michal Řepík z Podolsku a jednu přihrávku měl obránce Jakub Nakládal z Jaroslavle.

Kovář předtím v semifinále nezabránil porážce Charlamovovy s Černyšenovouvou divizí 3:5. V první desetiminutovce udržel stav 2:2 a pak jej vystřídal Vladislav Podjapolskij. Za vítěze se ve 12. minutě dostal k trestnému střílení i kouč Zinetula Biljaletdinov, ale proti Juhovi Metsolovi neuspěl.

Tarasovově divizi nepomohla do finále ani trefa Řepíka, který 23 sekund před koncem první části snížil na 1:4. Jeho tým finišoval marně.

Reklama