20. ledna 2019 • 19:10

Kobra je tady! Fanoušci na letišti, Ondrášek je v Dallasu za hvězdu

Autor: md
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalový útočník Zdeněk Ondrášek (30) se dočkal při startu svého angažmá v americkém FC Dallas vřelého vítalo. Rodáka ze Strakonic přivítalo po příletu na letiště v Dallasu několik desítek fanoušků tamního celku. „Těším se na klub, spoluhráče a město,“ glosoval pro klubový web počátek své nové životní kapitoly bývalý hráč Českých Budějovic.



I když Ondrášek podepsal smlouvu s americkým týmem FC Dallas už 18. prosince, do USA se vydal na předsezonní přípravu až v polovině ledna. Lukrativní zámořské angažmá mu vynesla famózní forma v polské Wisle Krakow, za kterou vstřelil v 19 podzimních ligových zápasech hned 11 branek, a klub, jenž se v současnosti nachází ve velkých finančních potížích, ho musel chtě nechtě pustit do Spojených států po konci smlouvy, která Ondráškovi vypršela koncem roku.

Jelikož Dallas v uplynulé sezoně vypadl už v prvním kole play off západní konference tamní soutěže Major League Soccer, vyhlíželi kýženou posilu do útoku na letišti v Dallasu nedočkaví fanoušci, kterých se sešlo hned několik desítek a český fotbalista jim ochotně rozdal pár autogramů a fotek. „Je to tu velmi hezké. Jsem rád, že jsem konečně tady a těším se na klub, spoluhráče a město,“ uvedl Ondrášek pro klubový web.

Mezi fanoušky na sociálních sítích okamžitě rezonovala Ondráškova přezdívka kobra, kterou získal díky výraznému tetování hada na zádech. Ondrášek také prozradil, s kým přesun do Texasu konzultoval: „Před přestupem sem jsem mluvil s hokejistou Martinem Hanzalem, který hrál za místní Stars. Porozhlédnu se kolem, ale myslím, že se mi to tady bude líbit.“

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud