Dynamo slaví, zametlo s Olomoucí! Přestřelka pro Plzeň, Kometa opět prohrála

Foto: hcdynamo.cz

První vítězství v roce 2019 a teprve druhou výhru za posledních 22 utkání zapsalo pardubické Dynamo. V 37. kole na svém ledě deklasovalo Olomouc v poměru 6:2! V divoké přestřelce na ledě Třince slavila Plzeň. Sparta zapsala druhou venkovní výhru v řadě. Zlín se zvedá, zvítězil potřetí za sebou. Důležitou výhru nad Karlovými Vary zapsal Chomutov. Kometa doma padla s Libercem a nevyhrála potřetí za sebou a Hradec Králové doma přehrál rozjeté Vítkovice.

Přestřelka v Třinci po nájezdech pro Plzeň

To byl zápas! Na ledě vedoucího Třince se strhla desetigólová přestřelka, kterou nakonec o gól zvládla lépe Plzeň. Západočeši v zápase čtyřikrát vedli, v první třetině dokonce o dvě branky, ale Oceláři vždy dokázali najít odpověď. Tu poslední 26 vteřin před koncem třetí třetiny Růžička, který reagoval na Eberleho gól v oslabení. Nakonec si ale indiáni odvezli alespoň dva body, které jim v nájezdech vystřelil Kratěna.

Marek Zadina (asistent trenéra Třince): "Viděli jsme velmi kvalitní utkání, byl to hokej ve vysokém tempu. Vždy se nám podařilo skóre dorovnat. Je škoda, že po vyrovnání jsme inkasovali a museli zápas složitě dotahovat. Musím pochválit tým za charakter, kluci to odmakali, v tom vidím pozitivum. Dělba bodů po základní části je zasloužená, nájezdy jsou hop nebo trop. Plzeň to zvládla lépe, tudíž má bod navíc."

Jiří Hanzlík (asistent trenéra Plzně): "Viděli jsme gólovou přestřelku, vývoj utkání byl jako na houpačce. Chvíli jsme tahali za delší stranu my, chvíli to byli domácí. Když beru v potaz, že se utkaly týmy s nejlepší obranou v extralize, tak výsledek tomu neodpovídá. Trochu nás mrzí vývoj zápasu, kdy jsme několikrát vedli, ale náskok se nepovedlo udržet. Před zápasem bychom ale dva body z Třince rozhodně brali."

HC OCELÁŘI TŘINEC – HC ŠKODA PLZEŇ 5:6 po nájezdech (1:2, 2:1, 2:2 – 0:0)

Branky a nahrávky: 16. D. Musil (O. Kovařčík, M. Kovařčík), 21. Marcinko (Růžička, Hrňa), 37. Chmielewski (Roth), 51. Cienciala (Růžička, M. Doudera), 60. Růžička (Roth, Marcinko) – 7. L. Kaňák (V. Němec, Kracík), 10. Kracík (Kratěna, V. Němec), 29. Straka (Čerešňák, Miltchakov), 46. Čerešňák (Straka, Gulaš), 55. Eberle (Jones, Straka), rozhodující nájezd Kratěna.
Rozhodčí: Lacina, Pražák – Komárek, Hanzlík.
Vyloučení: 5:5.
Využití: 1:0.
V oslabení: 0:1.
Střely na branku: 36:34.
Nejlepší hráči: Tomáš Marcinko – Petr Straka.
Diváci: 4 899.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – Krajíček, Gernát, D. Musil, Galvinš, Roth, M. Doudera, Matyáš – Hrňa, Marcinko, Roberts Bukarts – Růžička, Cienciala, Dravecký – Svačina, Polanský, Adamský – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Chmielewski. Trenéři: Varaďa, Zadina a Raszka.
HC Škoda Plzeň: Miltchakov – Pulpán, Čerešňák, Allen, Jones, Vráblík, L. Kaňák, Kvasnička – Pour, Jan Kovář, Gulaš – Straka, Kodýtek, Eberle – V. Němec, Kracík, Kratěna – Preisinger, Kantner. Trenéři: Čihák, Hanzlík a Špaček.

Poslední Dynamo rozdrtilo Moru a stoplo sérii proher

Pardubice zametly se sedmizápasovou sérií porážek působivým způsobem. Na svém ledě si poradili s Olomoucí, která sice v pátek zastavila svou šňůru proher v Mladé Boleslavi, ale na východě Čech po většinu doby tahala za kratší konec provazu. Podstatné kroky za teprve druhým vítězstvím za posledních 22 zápasů udělali Pardubičtí na začátku třetí části, kdy odskočili do čtyřgólového vedení. Nakonec se radovali z vysoké výhry 6:2.

Ladislav Lubina (trenér Pardubic): „Chtěl bych především hráčům poděkovat za to, že vyplnili, co jsme si řekli a pokračovali v solidním výkonu, který jsme předvedli první dvě třetiny proti Třinci. Jsem přesvědčený o tom, že jsme jakékoliv vítězství nutně potřebovali. Doufám, že hráči budou i nadále věřit tomu, co děláme, že jejich sebevědomí půjde nahoru a že nezůstaneme na dlouhou dobu jen u jednoho vítězství.”

Zdeněk Moták (trenér Olomouce): „Do utkání jsme velice špatně vstoupili a pak se to s námi táhlo víceméně celý zápas. Měli jsme jen pár záblesků kvalitní hry a možností ohrožení domácí branky. Nic se nám nedařilo, inkasovali jsme v přesilovkách soupeře i při hře pět na pět, takže všechno špatně. Musím říci, že domácí hráli velice dobře a zaslouží si gratulaci.”

HC DYNAMO PARDUBICE – HC OLOMOUC 6:2 (1:0, 2:1, 3:1)

Branky a nahrávky: 7. Ihnačák (Mandát, Eklund), 25. Cardwell (Poulíček, Děrvuk), 38. Hovorka (Marosz, Rolinek), 43. Hovorka (Ihnačák, Marosz), 43. Perret (L. Horký), 51. L. Horký (Perret) – 30. J. Knotek (Ostřížek, Jaroměřský), 50. Jergl (J. Knotek).
Rozhodčí: Kubičík, Sýkora – Malý, Pešek.
Vyloučení: 6:6.
Využití: 3:1.
Střely na branku: 26:24.
Nejlepší hráči: Marek Hovorka – Jan Knotek.
Diváci: 5 614.
HC Dynamo Pardubice: Klouček – Budík, Eklund, Schaus, Mikuš, Cardwell, Děrvuk, Porseland – Hovorka, Marosz, Rolinek – Machala, Ihnačák, Poulíček – L. Horký, Mandát, Perret – Koffer, Dušek, Machač. Trenéři: Lubina, Král a Čáslava.
HC Olomouc: Lukáš – Vyrůbalík, Jaroměřský, J. Galvas, Ondrušek, Rutar, Švrček – Jergl, J. Knotek, Ostřížek – Irgl, Strapáč, Burian – V. Tomeček, Kolouch, Handl – Mráz, Skladaný, Laš. Trenéři: Moták a Tomajko.

Úspěšný víkend Sparty, z Litvínova veze tři body

V pátek výhra na ledě Karlových Varů, o dva dny později v Litvínově. Tenhle víkend se partě Uweho Kruppa povedl. Základ tříbodové výhře na ledě chemiků položila Sparta už v první třetině, kterou zvládla v poměru 2:0. Trávníček sice ve druhém dějství snížil, dvě trefy Klimka ale pochybnosti o sparťanské výhře zametly pod stůl. Litvínov po této porážce vypadl z desítky.

Radim Skuhrovec (asistent trenéra Litvínova): "My jsme do utkání nevstoupili dobře, Spartě jsme po našich chybách nabídli dvě branky. Dvakrát jsme propadli v obranném pásmu, jednou při signalizované výhodě. První třetinu jsme nehráli dobře, ale do druhé třetiny jsme vstoupili lépe, což vyústilo v náš kontaktní gól. Ve třetí třetině už si to Sparta pohlídala. Nám z přesilovkové formace vypadl František Lukeš, takže ta úderná síla nebyla taková. Jak říkám, nedokážeme si vysvětlit, proč na hřištích soupeře se nám daří více, než na domácím. Z naší strany to dnes nebylo dobré navázání na utkání v Liberci. Neměli jsme takový důraz, neměli jsme tolik soubojů, neměli jsme takový tlak do brankoviště. Sparta hrála velmi dobře a zaslouženě vyhrála."

Uwe Krupp (trenér Sparty): "Myslím, že to dnes byl dobrý zápas, oba týmy hrály velmi dobře. Pro nás byla důležitá první branka a tu druhou jsme dali v nejlepší možný čas, kdy můžete skórovat. Druhou třetinu měl Litvínov nějaké přesilové hry, ale my jsme je dobře bránili, jejich gól poté padl po pěkné teči. Třetí třetina byla celá o dodržování herního plánu, dobrém forčekinku, získávání puků a udržování herního rytmu, což se nám velmi dobře dařilo. Musím kluky pochválit, odehráli dvě velmi dobrá utkání, v pátek a dnes. Jednoduše jsem velmi spokojený se třemi body."

HC VERVA LITVÍNOV – HC SPARTA PRAHA 1:4 (0:2, 1:0, 0:2)

Branky a nahrávky: 40. Trávníček (Graborenko, Ščotka) – 4. Blain (Smejkal), 20. Pech (P. Vrána, Forman), 54. Klimek (Buchtele, Forman), 58. Klimek (Tomáš Dvořák).
Rozhodčí: Hejduk, Mrkva – Gebauer, Lederer.
Vyloučení: 3:5.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 30:27.
Nejlepší hráči: Michal Trávníček – Miroslav Forman.
Diváci: 6 011.
HC VERVA Litvínov: Janus – Trončinský, Ščotka, Graborenko, L. Doudera, Suchánek, Baránek – Válek, V. Hübl, F. Lukeš – Petružálek, M. Hanzl, Trávníček – Kašpar, Svoboda, Helt – Jícha, M. Havelka, Jurčík. Trenéři: Razým a Skuhrovec.
HC Sparta Praha: J. Sedláček – Blain, Kalina, Piskáček, Delisle, Tomáš Dvořák, Košťálek, de la Rose – Buchtele, Klimek, Forman – Klíma, P. Vrána, Kudrna – Jarůšek, Pech, Rousek – Smejkal, Sill, Beran. Trenéři: Krupp a J. Nedvěd.

Zlín se zvedá, vyhrál potřetí za sebou

Nejprve Pardubice, pak Chomutov a teď i Mladá Boleslav. Zlín po pětizápasové sérii proher vyhrál třetí zápas za sebou. Proti mladoboleslavským Bruslařům drželi osud v utkání ve svých rukou od začátku až do konce. Díky Kuldovi, Fryšarovi a Šlahařovi si Berani vypracovali třígólové vedení, zkraje třetí třetiny sice dal hostům naději Žejdl, ale na víc se Středočeši nezmohli. Zlín nakonec slavil výhru 4:1 a je zpátky v desítce. Skvělým výkonem se blýskl Kašík, který kryl 42 střel!

Martin Hamrlík (asistent trenéra Zlína): „Díky Kašíkovi jsme dlouho vydrželi hrát s čitým kontem. Před třetí částí jsme nabádali hráče, že musíme hrát aktivně, ale nešlo to. Byli jsme moc zalezlí a nemohli jsme se dostat z tlaku. Naštěstí z toho padla jen jedna branka. Jsou to pro nás zlaté tři body.“

Pavel Patera (asistent trenéra Mladé Boleslavi): „Nevstoupili jsme do toho utkání špatně, jenže po individuální chybě jsme dostali gól. Poté jsme tahali za kratší konec, s druhými třetinami máme dlouhodobě potíže. Prohráli jsme v nich už spoustu zápasů.“

BERANI ZLÍN – BK MLADÁ BOLESLAV 4:1 (1:0, 2:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 9. E. Kulda (P. Sedláček), 23. Fryšara (Šlahař, Popelka), 26. Šlahař (E. Kulda, Valenta), 59. J. Ondráček (Fryšara) – 46. Žejdl (Šťastný, T. Knotek).
Rozhodčí: Jeřábek, Obadal – Kis, Rampír.
Vyloučení: 3:5.
Využití: 1:0.
V oslabení: 1:0.
Střely na branku: 22:43.
Nejlepší hráči: Libor Kašík – David Šťastný.
Diváci: 4 381.
Berani Zlín: Kašík – Freibergs, Nosek, Žižka, Řezníček, Ferenc, Valenta, Gazda – Kubiš, Fořt, J. Ondráček – Lakatoš, P. Sedláček, E. Kulda – Popelka, Fryšara, Šlahař – Herman, Honejsek, Okál. Trenéři: Svoboda a Hamrlík.
BK Mladá Boleslav: Krošelj (26. Kantor) – Bernad, Němeček, Kotvan, Pláněk, Dlapa, Kurka, Eminger – Vondrka, Klepiš, Flynn – Pabiška, Žejdl, Šťastný – Najman, P. Musil, Látal – Grim, T. Knotek, P. Kousal. Trenéři: Hořava, Rulík a Patera.

Piráti vyhráli důležitý duel na ledě Energie

V Karlových Varech se vzhledem k záchranářským starostem odehrál důležitý zápas. Lépe do něj vstoupila Energie, i když slovo vstoupila možná není úplně přesné. Bezbrankové skóre se zlomilo teprve v 35. minutě. Jenže Piráti v první polovině třetí třetiny góly Buchtely, Koblasy a Sklenáře otočili vývoj utkání ve svůj prospěch. Beránek sice v závěru duel ještě trochu zdramatizoval, ale Piráti už si výhru vzít nenechali. Po 37. kole tak ztrácí Chomutovští na Karlovy Vary jen tři body. 

Tomáš Mariška (asistent trenéra Karlových Varů): „Věděli jsme, jak těžké utkání nás čeká. Myslím, že se nám do něj podařilo velmi dobře vstoupit. Měli jsme lepší pohyb a vytvářeli si převahu, kterou jsme, bohužel, nevyužili gólově. Od druhé třetiny se trochu projevila naše psychická nepohoda, kdy jsme zbytečně kazili hru na kotouči a dali jsme hostům šanci se do utkání vrátit a vytvořit si několik šancí, ve kterých nás výborně podržel Filip Novotný. I přesto se nám podařilo vstřelit první gól a měli jsme zápas ve svých rukách, bohužel, nešťastným buly ve třetí třetině se zápas zlomil a my jsme poté tu pětiminutovou pasáž prostě nezvládli v hlavě a nechali hosty odskočit. Hráči na ledě nechali všechno, bojovnost byla vidět od všech hráčů. Musíme se trošku uklidnit v hlavách, na hokejkách, a vrátit se k tomu hokeji, který jsme praktikovali, když jsme získávali body. Musíme zvednout hlavy a dál pracovat. Máme to zase ve svých rukách a připravíme se na páteční utkání.“

Jan Šťastný (asistent trenéra Chomutova): „Předpokládali jsme, že to bude bojovné utkání a moc krásy nepřinese, v takovém duchu utkání taky víceméně proběhlo. Musím říct, že po pátečním výkonu, kdy jsme nehráli vůbec dobře, proběhl v kabině meeting. Nějaké věci jsme si vyříkali a věděli, o co hrajeme. Všichni hráči, počínaje gólmanem až po posledního hráče, dali do zápasu všechno – srdce, bojovnost. Místy jsme i měli lehčí převahu, je jen škoda, že jsme v určitých pasážích nedokázali vsítit branku. I za stavu 0:1 jsme před třetí třetinou věřili, že dokážeme bodovat. Nebyli jsme horším týmem a smekám před naším mužstvem, že to nezabalilo. Chtěli jsme hrát aktivně a domácí jsme zatlačili, ti nám pak svou hrou nabídli nějaké chyby, které jsme v brejkových situacích zahráli parádně. Z naší strany velká spokojenost, obrovský dík a pochvala do šatny.“

HC ENERGIE KARLOVY VARY – PIRÁTI CHOMUTOV 2:3 (0:0, 1:0, 1:3)

Branky a nahrávky: 35. Lapšanský (R. Vlach, Šafář), 59. O. Beránek (Balán, Rohan) – 46. Buchtela (Duda), 48. Koblasa (J. Havel), 50. Sklenář (Raška).
Rozhodčí: Šír, Hribik – Hlavatý, Klouček.
Vyloučení: 5:7.
Bez využití.
Střely na branku: 24:37.
Nejlepší hráči: Adam Lapšanský – Petr Koblasa.
Diváci: 3 822.
HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný – Šenkeřík, Plutnar, M. Rohan, Sičák, Kovačevič, Kozák, Šafář – T. Rachůnek, Gríger, Flek – T. Mikúš, R. Vlach, O. Beránek – J. Černý, Skuhravý, Kohout – Lapšanský, Balán, Gorčík. Trenéři: Pešout a Mariška.
Piráti Chomutov: Peters – Jank, Flemming, Trefný, Knot, Dietz, Valach, Buchtela – Marjamäki, V. Růžička, T. Svoboda – Raška, Sklenář, J. Stránský – Tomica, Vantuch, Duda – Koblasa, Huml, J. Havel. Trenéři: Růžička st., Martínek a Šťastný.

Kometa dala Willovi jen jeden gól a znovu padla

Oba celky v posledních dvou zápasech prohrály. Kometa s Litvínovem a Vítkovicemi, Liberec s Hradcem Králové a stejně jako Brno s Litvínovem. Nakonec to byli Bílí Tygři, kteří se mohli zaradovat. Rozhodli o tom v prvních devíti minutách druhé části, kdy nejprve otevřel skóre Ordoš, následně navýšil vedení Krenželok. Obhájce titulu se dlouho marně snažil alespoň o snižující branku, nakonec ji vsítil až v čase 59:30 Mueller, což už bylo pozdě. 

Kamil Pokorný (asistent trenéra Brna): "Myslím, že soupeř hrál svoji typickou hru, dnes i trošku více založenou do obrany. My jsme s tím měli problém, ale když jsme se dostali do vyložených šancí, tak jsme gól nedali. Tím, že soupeř dal první šťastný gól, tak sebevědomí na naší straně nebylo na patřičné úrovni a na můj vkus tam bylo hodně vyloučení, což bere čas a síly. Gól v závěru přišel hodně pozdě a nezbývá mi, než soupeři pogratulovat k vítězství.

Filip Pešán (trenér Liberce): Odehráli jsme dnes velice bojovné a těžké utkání s vynikajícím soupeřem. Byli jsme trpěliví a dali jsme takové škaredé góly, které v těchto zápasech padají. Fantastickými zákroky nás podržel brankář Will. Myslím si, že za trpělvost a organizovanou hru jsme si tři body zasloužili.

HC KOMETA BRNO – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 1:2 (0:0, 0:2, 1:0)

Branky a nahrávky: 60. Mueller (M. Erat, P. Holík) – 22. Ordoš, 29. L. Krenželok (L. Hudáček).
Rozhodčí: Hradil, R. Svoboda – Lhotský, J. Svoboda.
Vyloučení: 6:3.
Bez využití.
Střely na branku: 32:29
Nejlepší hráči: Martin Zaťovič – Roman Will.
Diváci: 7 431.
HC Kometa Brno: Vejmelka – Baranka, O. Němec, Gulaši, Štencel, Malec, Bartejs, Barinka – Zaťovič, P. Holík, Mueller – Hruška, Plekanec, M. Erat – Dočekal, L. Čermák, Vondráček – Mallet, Kusko, Köhler. Trenéři: Zábranský, Pokorný, Horáček a Oslizlo.
Bílí Tygři Liberec: Will – Derner, Stříteský, Šmíd, T. Hanousek, Ševc, Doherty – Birner, L. Hudáček, Lenc – M. Kvapil, Filippi, Valský – L. Krenželok, P. Jelínek, Ordoš – J. Vlach, Redenbach, M. Zachar. Trenéři: Pešán a Augusta.

Mountfield doma přemohl rozjeté Vítkovice

Druhé Vítkovice na ledě čtvrtého Hradce Králové, to slibovalo zajímavou podívanou. Mountfield sice nedal v minulém kole na ledě Plzně ani jeden gól, jenže před svými fanoušky se zvedl a Ostravany, kteří měli v zádech čtyři výhry, porazil 3:1. Na Rákosův přesný zásah z první třetiny navázal Filip Pavlík. Pak sice krátce před druhou přestávkou snížil Kucsera, ale v 56. minutě domácí zase odskočili zásluhou Lessia. Východočeši tak díky výhře poskočili na třetí místo, Vítkovice naopak poodjely na čtvrtý flek.

Petr Svoboda (asistent trenéra Hradce Králové): „První třetinu jsme neměli špatnou. Spíš jsme čekali, že po nás Vítkovice budou chodit, ale víc se soustředily na obranu. Ve druhé třetině byla hra rozkouskovaná vyloučeními, kluci oslabení odmakali, a to byl základní kámen úspěchu. Naopak jsme dali gól z přesilovky, který nás těší. Škoda chyby 21 sekund před koncem druhé třetiny, kdy se Vítkovicím podařilo snížit. Jsme rádi, že jsme pak po individuální chybě ujeli, dali gól a utkání dotáhli do vítězného konce.“

Jakub Petr (trenér Vítkovic): „Za mě to bylo takové rozhárané utkání, i vlivem přesilovek na obou stranách. Úspěch pro nás podle mě ležel v první třetině, kdy nepřišel obávaný tlak Hradce a vytvořili jsme si šance. Pak jsme dostali gól ze situace, kdy normálně nepadá. V dalších dvou třetinách jsme měli spoustu vyloučených a nemůžeme pomýšlet na body, když dostaneme šest přesilovek a nedáme z nich gól. Hradec hrál oslabení velmi dobře, agresivně, víceméně podobným stylem, jako se snažíme hrát my. Tam leží klíč, všichni naši odborníci v republice ví, že rozhodují přesilové hry. Hradec v nich dal jeden gól a ten byl asi klíčový. Domácí zaslouženě vyhráli.“

MOUNTFIELD HK – HC VÍTKOVICE RIDERA 3:1 (1:0, 1:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 15. Rákos, 33. F. Pavlík (Vincour, Koukal), 56. Lessio – 40. Kucsera.
Rozhodčí: Petružálek, Pešina – Ondráček, Špůr.
Vyloučení: 6:7, navíc Lev (Vítkovice) 10 minut.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 32:19.
Nejlepší hráči: Mislav Rosandič – Jan Výtisk.
Diváci: 4 830.
Mountfield HK: J. Pavelka – Zámorský, Linhart, Graňák, Cibulskis, F. Pavlík, Rosandić, Nedomlel – Smoleňák, Koukal, M. Chalupa – Vincour, Cingel, Lessio – Paulovič, Bičevskis, Miškář – Vopelka, Kukumberg, Rákos. Trenéři: Martinec, Krátoška a Svoboda.
HC VÍTKOVICE RIDERABartošák – D. Krenželok, Výtisk, Gregorc, Šidlík, Trška, Mrázek – Dej, Lev, Olesz – Tybor, O. Roman, D. Květoň – Szturc, Poletín, Kucsera – P. Zdráhal, Š. Stránský, Schleiss. Trenéři: Petr a Trnka.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Oceláři Třinec 36 21 3 3 9 112:77 72
2. Bílí Tygři Liberec 36 20 3 3 10 121:91 69
3. Mountfield HK 37 18 6 3 10 104:87 69
4. HC VÍTKOVICE RIDERA 39 21 1 3 14 102:91 68
5. HC Škoda Plzeň 35 15 6 5 9 113:75 62
6. HC Kometa Brno 38 15 5 4 14 107:106 59
7. HC Sparta Praha 36 15 5 1 15 99:92 56
8. BK Mladá Boleslav 38 17 1 1 19 85:91 54
9. HC Olomouc 37 15 2 5 15 86:103 54
10. PSG Berani Zlín 37 15 2 4 16 104:104 53
11. HC VERVA Litvínov 37 16 2 1 18 88:94 53
12 HC Energie Karlovy Vary 36 11 2 3 20 94:107 40
13. Piráti Chomutov 36 10 2 3 21 85:115 37
14. HC Dynamo Pardubice 38 7 2 3 26 76:143 28

Další program Tipsport extraligy

Úterý 22. ledna:

Dohrávka 18. kola:
17:30 HC Škoda Plzeň – Piráti Chomutov

Dohrávka 30. kola:
18:00 Bílí Tygři Liberec – HC Oceláři Třinec

Předehrávka 38. kola:
18:30 HC Sparta Praha – HC Kometa Brno (ČT sport)

Středa 23. ledna – předehrávka 44. kola:
17:30 HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Olomouc

Čtvrtek 24. ledna – předehrávka 38. kola:
17:30 Piráti Chomutov – HC Oceláři Třinec

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz