Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Maminku dvou dětí Márii (†29) příbuzné brutálně zbily, pak ji nechaly umírat na mrazu

Maminku dvou dětí Márii (†29) příbuzné brutálně zbily, pak ji nechaly umírat na mrazu
Zdroj: Policie Slovensko
smrt v chatrči
K těžko uvěřitelnému zločinu došlo ve slovenském městě Rimavská Sobota, kde zřejmě vlastní sestra a švagrová zbily devětadvacetiletou Márii tak brutálně, že následkům zranění po několika dnech utrpení podlehla. Místo, aby jí příbuzné poskytly pomoc, přivázali maminku na mráz a chodily se na ni hodiny koukat.

Mária žila na okraji města jako bezdomovkyně, se svými dvěma dětmi a dalšími příbuznými obývala malou chatrč na okraji města. Když ji přišli jiní příbuzní navštívit, objevili ji v naprosto zuboženém stavu. "Co já vím, čím ji bili. Nedokážu vám to vůbec říct. Já jsem jen viděla, že je zbitá. Byla opuchlá. Modřinu měla. Já jsem se na to ptala. Jen hlavou kývala a plakala," řekla pro slovenskou televizi Joj Mariina zoufalá tchýně.

Později vyšlo najevo, že Mária trpěla v obrovských bolestech tři dny. Mária byla pobitá po celém těle a na hlavě měla několik tržných ran. Sestra se švagrovou nejprve řekly policii, že Márii takto zmlácenou našly na nedalekém sídlišti, policisté ale zjistili, že skutečnost je úplně jiná a bolestivá zranění ubohé mamince způsobila vlastní rodina.

Zmlácení však ženám zřejmě nestačilo a maminku poté přivázali tkaničkami ke sloupu venku na mrazu. „Ona ji první bila, její vlastní sestra, potom švagrová Olinka. Dvě hodiny ji tam nechaly. A ještě k ní chodily kouřit, koukat se na ni,“ líčí poměry v chatrči Máriin strýc. Sestra Sinda (24) a švagrová Oľga (34) už byly obviněny a hrozí jim až 12 let vězení. Osiřelé Máriiny děti bohužel pravděpodobně skončí v ústavu, protože jejich otec je ve vězení.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy