InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Folk koncert kapel Spolektiv a Jistem

    sobota 11.5 19:00 - Na Ostrově, ul. Na Dubovci, Strakonice

  • Koncert kapely Parkán

    sobota 11.5 20:00 - Podskalí – Hospůdka Ostrov, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pejšová a Kotounová pomohly k záchraně elitní skupiny

JAPONSKO/MILEVSKO – Hned dvě odchovankyně HC Milevsko 2010 se probojovaly do konečné nominace na lednové Mistrovství světa hráček do 18 let v Japonsku. V týmu navíc rozhodně nebyly jen do počtu – naopak. Brankářka Julie Pejšová, hrající v současnosti za HC Příbram, si vybojovala pozici gólmanské jedničky a na šampionátu odchytala všechny zápasy. Obránkyně Anna Kotounová, dnes HC Tábor, nastupovala do většiny klíčových situací a na dresu měla áčko jako asistentka kapitánky. Sen o medaili se ale exmilevským dívkám rychle rozplynul. Zejména kvůli smolné porážce se Švýcarkami na úvod šampionátu (0:1), kterým Češky nedaly jediný gól při střelecké převaze 36:9, musely naše reprezentantky bojovat o záchranu v elitní skupině.

Nakonec v sérii udolaly 2–1 na zápasy (6:0, 1:2, 3:1) domácí Japonky, odvrátily hrozbu sestupu a udržely se v nejvyšší divizi i pro příští ročník. Zlato vyhrály Kanaďanky.

Ve středečních Milevských novinách nabídneme ohlédnutí obou exmilevských hokejistek za nedávným šampionátem. Popovídají o úskalí mistrovství světa, klíčových situací, japonské kultuře nebo o tom, na co do konce života nikdy nezapomenou. A jaké teď mají plány do budoucna na klubové úrovni? To všechno naleznete ve středečních novinách.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Jarda 

    Reagovat

     

    Tady by melo zaznit a to velmi hlasite - holky gratuluji a spise gratulujeme. Vsichni, protoze vysledky klubu se neposuzuji jenom podle toho jak se zrovna dari vysledkove. Ale hlavne podle toho kolik jsem vychoval uspesnych mladezniku.

    Vloženo 21.1.2019 20:09:28

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace