Sešívaní odletěli do Portugalska | SK Slavia Praha
Více

Sešívaní odletěli do Portugalska

Slávisté se po týdnu v Praze opět vydali na jih Evropy. V Portugalsku absolvují herní soustředění.

Tým trenéra Trpišovského vyrazil v pondělí v 11:00 z Letiště Václava Havla směr portugalské Faro. S týmem odcestovala jak nejnovější posila Martin Kuciak, tak zraněný útočník Stanislav Tecl, který bude na soustředění pokračovat v individuální přípravě. „On i my chceme, aby byl v rámci své individuální přípravy s týmem, protože je jeho důležitou součástí,“ objasňuje tiskový mluvčí Michal Býček.

V regionu Algarve čeká na červenobílé herní soustředění, v rámci kterého odehrají také čtyři přípravná utkání. Hned v úterý 22. ledna nastoupí Slavia proti Beijingu Sinobo Guoan, a to ve 13:00 místního času (14:00 českého). 

Následovat bude nedělní duel s RB Salzburg - 16:00 místního času (17:00 českého). Zápas můžete sledovat spolu s námi přímo v Edenu. Projekce bude probíhat na velkoplošné obrazovce v rámci Víkendu otevřených dveří

V plánu je také pondělní utkání s Brentfordem U23, což bude upřesněno co nejdříve.

V pátek 1. února pak Slavia změří síly s Rosenborgem od 20:00 místního času (21:00 českého). O den později se pak slávisté vrací opět do Prahy.

Kádr Slavie pro soustředění v Portugalsku:

Brankáři: Ondřej Kolář, Přemysl Kovář, Martin Kuciak

Obránci: Jan Bořil, Vladimír Coufal, Simon Deli,  Michal Frydrych, Jakub Jugas, Alex Král, Ondřej Kúdela, Michael Ngadeu, Tomáš Vlček, Jaroslav Zelený

Záložníci: Alexandru Baluta, Josef Hušbauer, Lukáš Masopust, Peter Olayinka, Tomáš Souček, Miroslav Stoch, Jan Sýkora, Petr Ševčík, Ibrahim Traoré, Jaromír Zmrhal

Útočníci: Jan Matoušek, Muris Mešanovič, Milan Škoda, Stanislav Tecl, Mick van Buren

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články