Poznáte roztomilého chlapečka s kytarou? Dnes má tři děti a zná ho celá země!

Poznáte roztomilého chlapečka s kytarou? 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. ledna 2019 11:39

Kdo se v posledních dnech nepochlubil fotkou z mládí, jako by ani nebyl! Sociální sítě se plní snímky z archivů nejen známých osobností! Svůj příspěvek zveřejnil i známý český zpěvák. Poznali byste tohoto blonďatého andílka?

Sociální sítě jsou plné fotek zveřejňovaných v rámci #10yearchallenge. Řada osobností tak začala listovat svými alby z mládí a v některých případech i z dětství. A výjimkou není ani písničkář Tomáš Klus.

Tomáš je dnes sice tatínkem tří dětí, které má se svou manželkou Tamarou, přesto to není tak dlouho, kdy byl sám ještě prckem! Už tehdy ale tíhnul k hudbě.

„Tu kytáru jsem koupil kvůli tvorbě...“ parafrázoval slova písně Václava Neckáře Tu kytaru jsem koupil kvůli tobě, která se objevila i ve filmu Pelíšky. Právě tento nástroj má totiž na fotce z doby, kdy snad ještě ani neuměl číst a psát!

Fanoušky jeho fotka pobavila především proto, že v písničkáři vidí jeho děti – především ty dvě starší. „Vůbec jsi se nezměnil, vidím Jos i Alfréda,“ přiznal jeden z fanoušků. „No a kdo by tenkrát řekl, že s kytarou uděláš takovou kariéru. Asi ani maminku to tenkrát nenapadlo,“ přidal se další.

Klus se sice hudbě profesionálně věnuje už 10 let, přesto to původně vypadalo, že zvolí úplně jinou kariéru. V minulosti se totiž věnoval modernímu pětiboji, na dorosteneckém mistrovství Evropy v roce 2002 dokonce v kategorii družstev získal zlatou medaili.

Témata: Tomáš Klus