Lidé mohou posílat návrhy na ocenění školských pracovníků

ZLÍNSKÝ KRAJ – Rada Zlínského kraje schválila výzvu k předkládání návrhů na ocenění pracovníků ve školství Zlínského kraje za rok 2019. Server Zlin.cz o tom informovala Helena Mráčková ze zlínského krajského úřadu.

„Chceme i v letošním roce vyznamenat osobnosti za jejich přínos pro výchovu a vzdělávání mladé generace. Ocenění je určeno pedagogickým i nepedagogickým pracovníkům škol a školských zařízení a také školním metodikům prevence za kvalitní práci a za jejich profesionální i lidský přístup k výuce, výchově a vzdělávání. Vyzýváme tímto pedagogickou i nepedagogickou veřejnost, představitele samospráv a další instituce a organizace, aby na Odbor školství mládeže a sportu krajského úřadu zasílali své návrhy,“ řekl radní pro školství Petr Gazdík.

Výzva včetně nominačního formuláře bude zaslána prostřednictvím elektronické pošty starostům obcí, ředitelům škol a školských zařízení, členům Výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva ZK, rovněž bude zveřejněna na webových stránkách Zlínského kraje, na informačním a vzdělávacím portále Zkola a bude vyvěšena na úřední desce Krajského úřadu Zlínského kraje.

Uzávěrka podání návrhů je stanovena na pondělí 11. února 2019 do 12.00 hodin.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x