Neviděli jste tohoto muže? Policistům uniká už přes pět let. Pohybovat se může po celé republice
Zdroj: Policie ČR
Litoměřice

ČR - Děčínští policisté pátrají od roku 2013 po devětatřicetiletém muži z Děčínska. Na hledaného muže jsou v současné době vydány dva příkazy k dodání do výkonu trestu odnětí svobody a jeden příkaz k zatčení pro neplnění si zákonné povinnosti.

"K bližšímu popisu v současné chvíli můžeme uvést jen informace, které byly známy v roce 2013. Hledaný muž je vysoký 175 - 180 cm, měl hnědé vlasy ( střižené kátce), tehdy hubené postavy. Nosil bradku i knír. Fotografie odpovídá skutečnosti v roce 2008. V současné době se jeho vzhled může od původního lišit. Policisté nevylučují, že se hledaný muž může pohybovat po celém území České republiky," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

"V případě, že jste hledaného muže kdekoliv zahlédli či máte k dispozici informace, které mohou napomoci k jeho vypátrání, neváhejte kontaktovat nejbližší policejní služebnu anebo linku tísňové volání policie 158. Za Vaši případnou pomoc děkujeme," dodává mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru