InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Smrtící přesilovky Lokomotivy utnuly táborské naděje

Veselský gólman Pavel Vokůrka zvládl těžké chvíle na táborském ledě a dovedl Lokomotivu k vítězství 6:2. , Autor: Josef Janda

Veselský gólman Pavel Vokůrka zvládl těžké chvíle na táborském ledě a dovedl Lokomotivu k vítězství 6:2.     Autor: Josef Janda

TÁBOR – Béčko Tábora stále bojuje o play-off, po nedělním utkání s veselskou Lokomotivou do elitní osmičky ovšem nepatří. Domácí sice stáhli rychlý dvoubrankový náskok soupeře, posledních pět minut druhé třetiny si ale za rámeček nedají. Inkasovali totiž třikrát z oslabení a na výtečně sehrané přesilovky Lokomotivy nedokázali najít defenzivní recept. V poslední třetině už Veselští náskok pohodlně uhlídali a připsali si v honbě za vítězstvím v základní části po výsledku 6:2 další tři body. O víkendu čeká na Lokomotivu derby se Soběslaví, Tábor se představí nejprve v pátek ve Vimperku, poté v neděli hostí Milevsko.

 

HC Tábor B – TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí 2:6 (1:2, 1:3, 0:1), branky a nahrávky: 20. Jankovský (F. Hubáček), 31. Prštický (Kanov) – 2. Vlach (L. Míchal), 6. Čáp (Drs, Mikeska), 35. Čáp (Nehoda, Drs), 39. Dušák (J. Míchal), 40. Drs (Mikeska), 46. Arnold (Mikeska), rozhodčí Poskočil – Diviš, Mašek, vyloučení 7:5, využití 0:3, 170 diváků.

Tábor B: Michal Novák (41. Lekeš) – Růžek, Kanov, F. Hubáček, T. Hošek, Hlaváč, Raiterman, Dudák – Syrovátka, Kalaš, Prštický, Jankovský, Pospíchal, T. Kratochvíl, Martin Novák, Jelínek, Brabec, Hastrman.

Loko Veselí: Vokůrka – Nehoda, Drs, L. Míchal, Štěcha, Krampl, Malecha – Arnold, Mikeska, Čáp, Dušák, Jakub Novák, Vlach, J. Míchal, D. Kratochvíl, Bůžek.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete další podrobnosti. Asistent trenéra Tábora Petr Škulina prozradí, proč se jeho svěřencům nepovedl vstup do utkání. A co se stalo s mužstvem ve druhé třetině poté, co vyrovnalo na 2:2? Řeč přijde s trenérem také na Jana Kanova, který hraje i za áčko ve druhé lize.

Trenér Lokomotivy Josef Vachulka připomene, co se Veselským po dlouhé době pořádně v utkání povedlo. Jak se změnila hra týmu po návratu Martina Čápa do sestavy?

Útočník Tábora Pavel Jankovský prozradí moment, který jeho tým nakopl. Co se ale stalo ve druhé části, kdy si Lokomotiva vytvořila rozhodující náskok? Proč se béčku tolik doma nedaří? Co bude důležité, aby se tým ještě probojoval do play-off?

Brankář Lokomotivy Pavel Vokůrka zmíní nejnáročnější chvíle duelu. Co říká na ocenění od spoluhráčů, kteří ho při odchodu z ledu označili za nejlepšího veselského hráče v utkání? A jak vnímá boj o první místo v tabulce? To a mnohem více o hokeji ve středu v papírových novinách.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace