Policie pátrala po dvou mladých dívkách z Prahy. Jedna už se vrátila domů

Policisté od pondělí pátrali po dvou dívkách z Prahy ve věku 12 a 13 let, mladší z nich se již sama vrátila domů. Dívka je v pořádku, sdělil v úterý mluvčí pražské policie Jan Rybanský na policejním webu. Nadále policisté pátrají po třináctileté Sabině Čonkové.

Praha (Aktualizováno: 8:26 22. 1. 2019) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Policisté pátrají po třináctileté Sabině Čonkové

Policisté pátrají po třináctileté Sabině Čonkové | Zdroj: Policie České republiky

Mladší z dívek v pondělí ráno odešla do školy, kde si chtěla opravit špatnou známku. To se jí ale nepodařilo. „Svěřila se proto svým spolužákům, že odchází z domova a týden se neukáže,“ uvedl v pondělí mluvčí policie. „Dívka se sama vrátila domů a je v pořádku,“ oznámil v úterý Rybanský.

Starší dívka o sobě nedala vědět od pátku. „Dívka odešla z místa svého bydliště kolem 15.00 na nákup a od této doby se nevrátila a nepodala o sobě ani žádnou zprávu,“ uvedl mluvčí.

Dívčin mobilní telefon je nedostupný. U sebe měla 500 korun. Třináctiletá Čonková nemá žádné zdravotní obtíže, nebere drogy a nemá sklony k sebevraždě.

Dívka je vysoká 155 až 160 centimetrů, střední postavy. Má dlouhé černé vlasy a hnědé oči. V době odchodu na sobě měla plátěnou černou bundu, černé legíny a šedé zimní kozačky. Lidé mohou jakékoliv informace o pohřešované sdělit na linku 158.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme